Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-12-18

Google informerar om avstängning

Igen?;)
http://noboytoy.blogspot.se/2013/08/bloggen-anmald-igen.html

"Information om avstängning av din blogg.

Hej!

Google har fått information om att din blogg har innehåll som sägs bryta mot andras rättigheter och mot lagarna i deras land. Det aktuella innehållet har gjorts otillgängligt och du hittar det i slutet av detta meddelande. Mer information om borttagningen och hur detta påverkar din blogg finns här:

Aviseringen som vi fått, tillsammans med personligt identifierande information borttagen, publiceras online av en tjänst som heter Chilling Effects. Du kan söka efter aviseringen för borttagningen av innehållet på Chilling Effects söksida. Ange webbadressen till blogginlägget som tagits bort. Om du har juridiska frågor om denna avisering ska du kontakta din juridiska rådgivare.

Användarvillkor: http://www.google.com/intl/sv/policies/terms/
Innehållspolicy: http://www.blogger.com/content.g

- Google-teamet

http://noboytoy.blogspot.co.uk/2012/07/vill-masturbera-i-gokart-hallen.html
http://noboytoy.blogspot.co.uk/2012/06/vad-hander-pa-bloggplatsen.html"


"Men för att förhindra ett mer generellt blottande av det manliga könet och för att bevara sin onaturliga, dominanta position i "samhället", måste mannen tillgripa:
 
Censur
Förtryck av idéer och kunskap
(Mycket biologisk och psykologisk information förtigs eftersom den utgör bevis för hans flagranta underlägsenhet jämfört med kvinnan.)

Avslöjanden
(Mannens största glädje i livet - så långt nu den spände, dystre mannen nu någonsin kan glädjas av någonting - är att avslöja andra. Det spelar ingen roll vad de avslöjas som, så länge som de avslöjas. Det flyttar uppmärksamheten från honom själv.)"

"Då mannen är oförmögen till empati, ömhet och lojalitet och bara ser till sina egna intressen, har han ingen känsla för rent spel."

"Och eftersom han är tom, har han varken heder eller integritet - han vet inte vad dessa ord betyder."

/Valerie Solanas

16 kommentarer:

 1. Tråkigt att höra. Har ju själv fått diverse bloggförsök nedstängda så jag vet hur det känns. Och jag
  har ju någon sorts stämningshot över mig från "dåren i höghuset" via hans företrädare, en person
  som kallar sig Bildombudsmannen. Vet inte vad det blir av detta.

  Annars får du väl skaffa dig ett s k utgivningsbevis för nättidning ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns vissa män som inte gillar yttrandefriheten, då de anser att den drabbar dem själva negativt. I kommentarsfälten under dessa båda anmälda inlägg, återkommer ett namn - Per F.

   Radera
 2. Men vad fan! byt blogg! Du kan inte fortsätta med denna skit. Det är ju Google som har detta. Det är alldeles för lätt för antifeministerna att anmäla och andra idioter. Kör med Wordpress på en server. Folk anmäler mig titt som tätt och det händer ingenting och jag låtsas som ingenting. Google är helt värdelöst Dessutom har du mycket större möjligheter att styra och blockera och välja en massa bra tillägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tredje gången nu. Haha, de är inte kloka alla de där fega antifeministiska krakarna som tydligen har all tid i världen att sitta och anmäla feministiska bloggar. Detsamma gäller tydligen google som stämmer in i mans-gråtlåten;)

   Har lite tid i mellandagarna för att fundera ut andra alternativ. Det här börjar bli tröttsamt och det finns ju också stor risk för att google "styr" sökningar och därmed smygcensurerar bloggar och forum med "ovälkomna" åsikter. Det lutar åt WP, SQE. Tar ditt goda råd och jobbar vidare.

   Radera
 3. Kan vara "mangamannen" som är farten igen. Den patetiska lilla skiten......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det skulle inte förvåna mig. Manga-barnporrmannen, den patetiske lille skiten, som talar så väl om vikten av "yttrandefrihet" men som själv anmäler bloggar på nätet, i syfte att censurera sanningen om honom själv.

   Radera
 4. Kvinnohat, antisemitism, prostitutionsförespråkande och utklädda kvinnor går bra men inte ifrågasätta patriarkatet!
  Även detta är en spegling av det hårdnande klimatet för kvinnor röster
  Jag tycker detta är skandal!

  Kan du inte kontakta media om censuren du råkar ut för på OLIKA blogghotell?

  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skrämmande och frågan är hur långt den här censuren av bl.a feminister, egentligen sträcker sig? I boken "Hatet" av Sveland beskrivs hur feminister inom politiken (Fi) censureras och till och med hotas. Vi vet att feminister på nätet utsätts för samma sak och till och med skolflickor:

   http://www.aftonbladet.se/wendela/kvinnaoman/article17991333.ab

   Med hjälp av internet, har det blivit lätt att styra folks åsikter och välja vilken info som man vill skall nå medborgarna. Som tex i mitt fall, där min blogg och mina åsikter tydligen inte får tas del av alla, i alla länder.

   Jag ser ingen som helst mening med att kontakta media längre.

   Radera
 5. Apropå att google används för att att sprida idéer:
  nu har anti feministerna sett till att på sökordet ROKS
  kommer en film från Könskriget upp. Det gjorde det inte för några veckor sedan
  De försöker smutskasta ROKS nu när de kommer med en kampanj om övergrepp på barn.

  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag mycket väl tänka mig och tack för info Anna. Hur låter sig google och andra, påverkas av diverse lobbyister, politiker osv? Självklart finns det mycket fuffens bakom kulisserna här.

   Själv har jag länge funderat på "högervågen" som vi ser för närvarande. Högern styr i hela EU, nu i Norge och även i Sverige samt Australien, samtidigt som rasisterna har stor framgång inom politiken inte bara här i Sverige. Hur kommer det sig att folk röstar höger överallt? Är det en slump?

   Radera
 6. Byt till Wordpress, lätt att konvertera hela denna blogg dit.
  Varför stannar du i ett forum som kränker yttrandefriheten och börjar vibrera av skräck så fort en antifeminist höjer rösten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt. Jag har helt enkelt bara varit lat, eftersom det var ett jäkla jobb att flytta allt material från Bloggplatsen och hit och jag har fasat för att flytta ännu en gång. Nu blir det iofs lättare eftersom det går att exportera allting härifrån via fil till exempelvis WP, en exportfunktion som Bloggplatsen inte har.

   Radera
 7. Tack Google !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Moahahah!
   Så kan man också se det men du anser tydligen att min blogg är intressant eftersom du läser, återkommer och till och med skriver kommentarer. 1-0 till mig.

   Radera
  2. du kan få 100-0 gör inget.. Damerna först!
   Google äger haha

   Absolut intressant! ur ett perspektiv som handlar om.. Vad har tosan nu hittat på! :) :) :)

   Radera
  3. Din skadeglädje går inte att missta sig på;)
   Grattis och God Jul på dig!

   Radera