Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-10-31

Rör inte min hora.....

.....skriker torskar i Frankrike upprört.;)
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/forslag-pa-sexkopslag-vacker-vrede_8674890.svd

Franska torskars vrede har väckts, i och med att Frankrike nu överväger att införa vår svenska modell av sex-köpslagen i landet.

Precis som svenska torskar, RFSU och Liberaldemokraterna, har de franska torskarna inte ens förstått själva poängen med sex-köpslagen.

”Rör inte min hora!”, står det i pamfletten och artikelförfattarna hävdar var och ens fria rätt att bestämma om man ska sälja sex mot betalning. De hävdar vidare att det inte är prostitution som de försvarar, utan den fria viljan.

Återigen hör vi "argumentet" att det är "var och ens fria rätt", att själv bestämma om man vill prostituera sig. Tydligen behöver man bli bättre på att förklara för torskar, att med vår svenska modell av sex-köpslagen, ÄR det fortfarande lagligt och "var och ens fria rätt" att prostituera sig. Det är däremot olagligt att KÖPA prostituerade människors kroppar för att tillfredsställa sig själv sexuellt. Det är alltså förbjudet i lag, att köpe-runka av sig i andra människors kroppar.

FATTA DETTA NU, ALLA KORKADE KÖPE-RUNKARE DÄR UTE I VÄRLDEN!!9 kommentarer:

 1. Men vad snällt av köperunkarna att försvara "den fria viljan". Då kanske de skulle låta hororna få välja själva också? Till exempel att fråga tjejen som så "frivilligt" säljer sin kropp vad hon helst väljer - att få pengarna utan att behöva bidra med sin kropp eller att välja att få pengarna för att han ska få runka i den.

  Det är inte kvinnornas fria vilja de där männen försvarar. Det är sin egen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur, Calle? Det är ju patetiskt hur de här männen, torskarna vill låtsas som om det är de prostituerades vilja och rättigheter som de försvarar?

   Bra förslag! Torskar som påstår sig vara mycket noga med att prostituerade skall få "välja" bör fråga om de vill ha pengar utan att torsken runkar av sig i dem. Det finns naturligtvis inga prostituerade som frivilligt ligger med torskar - det är därför som de tar betalt för det.

   Radera
  2. Vilket märkligt namn, förresten?
   "Rör inte min hora"
   Haha! Torskar har inte ens fattat att de inte har en "egen" hora, utan att många andra torskar har "rört" "deras" hora. Synnerligen trögfattade verkar de vara, de där köperunkarna?

   Radera
  3. "Min" ... det råder visst någon missuppfattning hos torskskallarna .. trots att de bara hyr in sig en stund så hävdar de äganderätt .. Säger en del om kvinnosynen måste jag säga..

   Radera
  4. micro: verkligen märkligt? Torskar, om några, bör väl veta att horor kan köpas av vilka män som helst och hur många män som helst, som vill tillfredsställa sin sexualitet?

   Torskar har ju bevisligen en lite konstig inställning till sitt handlande i övrigt när de tror, på fullaste allvar, att hororna har "sex" med dem, bara för att torskarna själva kallar det, att de har "sex". Vilka puckon alltså. Lite psykstört, om du frågar mig.

   Radera
 2. Dom är inte så intelligenta, de där torskarna. Inte heller besitter de någon form av självinsikt.
  Faktum är att jag mer och mer börjar tycka att alltför många män inte är så smarta. Valpar hela bunten som behöver lära sig ett och annat. Det är ju uppenbart att torskarna tänker med dinglet mellan benen för när godispåsen verkar hamna utom räckhåll för dom så piper dom högt, precis som tjuriga små barn. Patetiska stackare. De får väl för tusan ta hand om sitt sexliv på egen hand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bella: Det verkar vara självinsikten och empatin som brister? De kanske inte är vana att se på sig själva med andras (läs:kvinnors) ögon)?

   De verkar ju inbilla sig att de har några slags rättigheter att utnyttja andra människor och andra människors kroppar, för att tillfredsställa sin sexualitet. Det finns inga sådana mänskliga rättigheter. Var och en får sköta sina egna "behov" såsom sexualitet, sömn, mat, luft och dryck. Män, generellt, verkar ha lite svårt att förstå detta och lägger gärna över sina egna "behov" på kvinnor att ta hand om.

   Kan en människa inte ens fixa sin föda själv, ta hand om sin egen sexualitet och sin egen vardag så får hen nog anses vara både extremt inkompetent, handlingsförlamad och ointelligent.

   Radera
 3. Fransmän är absolut outhärdliga precis som italienare!! Dom anser sig själva vara universums gåva till till kvinnorna ett snäpp högre än Guds gåva och kvinnor har ingen talan. "Rör inte min hora" precis som det vore en leksak eller nåt. Mitt i alltihopa är dom så patetiska att det är lätt att bli illamående. Lika med den i mitt tycke idioten Peter Antoine som tycker att hororna ska vara glada att någon vill köpa dom.

  Var finns empatin idag den försvinner mer och mer och många män har inga grå hjärnceller kvar överhuvudtaget. Dom är hjärnskadade. Men samtidigt är det så synd om dom för dom vet inte vad dom går miste om att leva i en sund relation i IRL.

  Dom flesta är sexmissbrukare och missbrukare har inga känslor mer än för sig själva. Internet börjar likna helvetet på alla områden. USA:s militär som utvecklade internet under 60-talet fanns naturligtvis en agenda. Idag har allt gått överstyr och dom ansvariga har tappat kontrollen.

  Det kommer på "Kalla Fakta" TV4 söndag om torskarna.

  Det har i dagarna kommit ut en bok om ”Ängeln på Malmskillnadsgatan”, Elise Lindqvist. En helt fantastisk kvinna!

  http://www.metro.se/nyheter/elise-ar-angeln-pa-malmskillnadsgatan/EVHmjD!GI1vIVDvdDbYc/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fransmän, italienare och män öht verkar inbilla sig att de är guds gåva till kvinnor trots att det uppenbarligen är tvärtom. Torskar tror ju till och med att kvinnors kroppar och sällskap är oumbärligt för män. Det är så illa, att män och manlig sexualitet tydligen måste TVINGA sig på kvinnor, genom pengar och annan ekonomisk diskriminering i världen, genom äktenskapstvång och annan kvinnodiskriminerande lagstiftning. Kvinnor skall inte få välja själva - maktmän måste tydligen på olika sätt se till att kvinnor (och barn) alltid finns tillgängliga för män.

   Som du skriver, SQE - män ser på kvinnor (och barn) som objekt, saker, leksaker som skall finnas till för varje mans personliga nöje och/eller som varje mans husslav. Om det är en hjärnskada som har utvecklats hos många män, ren ointelligens, narcissism, grav empatibrist eller någon form av psykopati, vet jag inte. Uppenbarligen är det något stört i hjärnan hos många, många män.

   Jag är övertygad om att det finns en agenda med det mesta som maktmännen gör. Jag vet inte om de bara har tappat kontrollen över bl.a internet mm (konstaterat att de har gjort det när det gäller världsekonomin iaf) eller om det kanske är meningen att det skall bli så här - och värre? Vi kanske "förbereds" inför det som komma skall? Kvinnor (och barn) är, som vi vet, en gigantisk kassa-ko för män i världen, inte bara genom den världsliga manliga sexslavhandeln, utan också som "billig" och till och med gratis arbetskraft i mäns industrier och mäns hem världen över. De konservativa högervindarna blåser för närvarande hårt över hela Europa, i Sverige, Norge och till och med i Australien. Är det en slump?

   Tack för påminnelsen om Kalla Fakta, SQE.

   Har hört talas om Elise tidigare - vilket engagemang och vilket driv hos henne? Verkligen beundransvärt.   Radera