Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-10-15

Polis-"misshandel"

Men varför gjorde fettot inte som polisen sa? Hur många gånger skrek polisen till honom, att han skulle lägga sig ned och varför ignorerar han uppmaningen? Om han bara hade lydit, varit en duktig ponke och lagt sig ned på order, så hade han ju sluppit pisk? Han har bara sig själv att skylla. Såna där trotsiga tjafs-pellar måste sättas på plats.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/polis-atalas-for-misshandel-2/
http://www.dn.se/sthlm/om-polisen-falls-kan-hon-forlora-jobbet/

9 kommentarer:

 1. Försöker du vara ironisk, NBT ? Själv är jag faktiskt benägen att till viss del sympatisera med den
  kvinnliga polisen ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag är fullt allvarlig. Polisen sa åt honom att lägga sig ned men han ville hellre tjafsa. Då fick hon ta till tillgängliga medel för att få honom att göra det och när han väl hade fogat sig i ordern så slapp han pisket. Inte konstigare än så.

   Dessutom skulle hon ha tvingat honom att be om ursäkt när han väl låg ned och kallade henne "dum i huvudet". Om han hade vägrat att be om ursäkt, så skulle hon ha piskat honom tills han gjorde det. Så hanterar man feta kriminella fyllon så att de lär sig, en gång för alla, att uppföra sig och lyda order från polisen.

   Radera
 2. NBT

  Det talar väl till hennes fördel att hon inte gjorde som du föreslår i stycke två... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, absolut Erik - hon lät sig ju inte provoceras av hans förolämpningar? Sen låg han där på marken och fylle-dillade om sin "familj" för att få medlidande. Patetisk "familjefar", måste jag säga. Hade han gjort som han blev tillsagd av polisen, så hade han sluppit pisk, som sagt. Lätt som en plätt.

   Radera
 3. Det var min första reaktion också, men för tusan lägg dig ner!! Det skulle vara i USA eller England. Där är det andra bullar som gäller. I USA används elpistol och pepparspray efter tredje uppmaningen och även skarpladdade vapen. I England är det inte lika hårt men nästan men där är inte polisen beväpnad mer än med pepparspray och batong. Det är specialstyrkan inom polisen som har skarpladdade vapen.

  Man borde ta bort skarpladdade vapen från polisen och göra som i England.

  Fyllot han hade kanske betett sig annorlunda om det hade varit en manlig polis, säkert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte heller varför han står och tjafsar med polisen? Trodde han att han skulle vinna nåt på det? Hur många ggr måste man säga en sak till en man för att det skall gå in i knoppen, liksom?;)

   Det är andra takter i USA, som du skriver SQE.

   Men så lade han sig till slut i fosterställning där på marken, tyckte synd om sig själv och lyckades till och med väcka en broders empati. Han lyckades ändå inte hålla öl-inkastet stängt när han kallade polisen "dum i huvudet" som en trotsig vuxenbebis. Stackars lille fete, drunkne tjafspellen och familjefadern. Ha ha ha!

   Radera
  2. "druckne", heter det nog - inte "drunkne"

   Radera
 4. Tycker i och för sig att det är viktigt att uppmärksamma polisvåld. Tänk bara på baseboll-ligan som också runt i Stockholm och misshandlade folk för skojs skull. Å andra sidan måste polisen få ingripa mot brottslingar utan att bli avstängda. Man ser ju inte här vad som är upptakten, men jag får uppfattningen att hon tror att han sagt att han ska spränga något. Han är nog "bara" full och jäkligt odräglig. Är inte avundsjuk på poliser som måste handskas med sådana här idioter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju bara lite typiskt att en poliskvinnas "våld" uppmärksammas när det finns betydligt mer av det manliga polisvåldet att uppmärksamma?

   Jag tycker inte att detta är övervåld. Övervåld hade varit om hon hade fortsatt att slå med batongen och inte kallat tillbaka hunden när fyllot väl hade lagt sig ned. När han gjorde som han blev tillsagd, slapp han pisk.

   Håller med - det är inte lätt att hanskas med fyllon och knarkare eftersom deras hjärnor inte funkar som på "normala" människor. Känner en restaurangägare som kallar människorna som står vid bardisken och skriker och gapar för "jävla grisarna", hehe.

   Radera