Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-10-08

Diverse

Det blev lite irriterat i kommentarsfältet under förra inlägget. Sexualitet är uppenbarligen något som både engagerar, upprör och provocerar många människor.

För att byta ämne: I torsdags var det möte och jag blev inte utburen under armarna, skrikandes och fäktandes;)

http://noboytoy.blogspot.se/2013/03/alltid-ens-fel-att-tva-trater.html
http://noboytoy.blogspot.se/2013/04/man-gone-crazy.html

35-åringen skakade som jag aldrig har sett en människa skaka förut men i det stora hela gick det väldigt bra. Fegråttan, skitprataren och lögnhalsen (50-åringen) har fått en hel del att fundera på, kan jag lova. Fortsättning lär följa - det här är inte klart på långa vägar ännu men framtiden ser, under omständigheterna, faktiskt väldigt bra ut:)

Läsvärt hos Calle om bekväma och lata män:
http://calleism.wordpress.com/2013/10/08/sma-pojkar-utan-krav-pa-sig-vaxer-upp-till-stora-pojkar-med-krav-pa-andra/

"Föga överraskande i och för sig. Män gör det de tycker är roligt och lämpar över ansvaret för resten på någon annan. Helt ok i deras värld.

Kan det då vara så att de på något vis projicerar det tänkandet på de som då utför dessa ”tråkiga” sysslor åt dem. Eftersom vi står där och diskar med smutstvätt upp till knäna samtidigt som vi packar barnens skolväskor och funderar ut vilka kläder de behöver till vintern och vad vi ska äta till middag – FÖR OM VI INTE GÖR DET SÅ BLIR DET JU INTE GJORT! – så tror alltså männen att vi gör det för att vi tycker att det är roligt för annars skulle vi ju inte göra det?"

Läsvärt hos AG om vilka manliga kommentarer som alltid dyker upp, när det gäller mäns våldtäkt och sexuella övergrepp mot kvinnor (ang.Tensta-fallet):
http://theatmospheregirl.blogspot.se/2013/10/nio-punkter-for-att-stoppa-de-sexuella.html

Mer om gruppvåldtäkten i Tensta hos TBRS och den manliga synen på våldtäktsoffret:
http://thebananarepublicofsweden.wordpress.com/2013/10/08/vi-har-det-samhalle-vi-fortjanar/

"När det kommer till den ovanliga och livliga debatten om Tenstavåldtäkten är det är inte så svårt att förstå vilka överväganden som genomsyrar Svea Hovrätts avgöranden, särskilt när man hör en gaggig Leif Silbersky i Debatt, med darrande läpp, slå fast att våldtäkt inte är våldtäkt. Vi pöbel fattar inget. Inte ens om vi har läst domen. Vi har helt enkelt inte samma insikter i målsägandens sexuella önskemål som bordellförespråkaren Silbersky. Vi måste förstå att det är så vanligt att femtonåriga flickor vill bli penetrerade av ett gäng kåta unga män som uppför sig som hundar i flock, att de inte hade en enda ANING om att de gjorde något fel."

"Det intressanta är att många avståndstagare viker sig så snart Leif auktoritärt hävdar även det mest ologiska och orättvisa i Tenstafallet. Leif debatterar mäns rätt att våldta i flock lika auktoritärt och ivrigt som han en gång debatterade mäns rätt till avancerad och kvalitativ porr, autentiska samlag på scen på teatern och givetvis legalisering av bordeller. Inte blir det bättre när man läser följande kommentarer på flashback (där merparten tycks ge Bordellmannen Leif idolstatus) ."

Värmdö Socialtjänst är känt för att värna om fadersrätten, så pass att de till och med tvingar barn att umgås med pappor som förgriper sig på dem. Nu har de blivit anmälda:

http://thebananarepublicofsweden.wordpress.com/2013/10/08/varmdo-socialtjanst-anmalt-igen/

"2010 dömdes mannen för misshandel efter att en bekant sett honom ge ett av barnen en örfil och tvingat i barnet mat tills han kräktes.

Vid ett möte på socialtjänsten ska handläggaren ha sagt att ”det inte är så farligt om ett barn får ett blåmärke. Det viktigaste är att fadern får en chans att bli pappa”.
2012 remitterades barnen till barn- och ungdomspsykitatrin, BUP, i Ektorp, för traumabehandling. Under behandlingen har två av barnen uppvisat symtom på posttraumatisk stress."


Mer om Värmdö Socialtjänsts skrämmande metoder hos Anna-Karin:
http://blogg.digenia.se/2013/10/08/antligen-varmdo-socialtjanst-anmald-till-inspektionen-for-vard-omsorg/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar