Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-10-15

Balle-Nytt

Har haft lite dålig koll på nyhetsflödet på sistone, men här kommer både lite nya och äldre penis-nyheter.

Småland:
"Flickor i Småland drabbade. En man har sedan 2007 kontaktat hästintresserade tjejer runt om i landet, och styrt in samtalet på sex."

Härnösand:
"En 31-årig man begärdes på torsdagen häktad misstänkt för kvinnofridskränkning i Härnösand."

Uppland:
"Tre män, 18 och 19 år gamla, greps av Uppsalapolisen igårkväll misstänkta för ha hållit fast och hotat en kvinna med elpistol."

Uppsala:
"Det var i samband med att kvinnan tog en svarttaxi hem, som hon ska ha blivit våldtagen chaufförens lägenhet. Enligt åtalet har mannen knuffat omkull kvinnan och tagit ett grepp om hennes hals och över munnen, innan hon utsattes för övergreppet."

Gävle:
"Två män rånade en kvinna i 20-årsåldern vid 22-tiden på fredagskvällen vid Söderskolan i Gävle. Männen krävde kvinnan på pengar, men när hon inte hade några skallade de henne och slet av henne halsbandet."

Östersund:
"En man i 60-års åldern är misstänkt för misshandel. Igår eftermiddag ska mannen enligt polisen ha slagit en 14-årig flicka, på busstorget i Östersund. Mannen var kraftigt berusad och fick följa med till polisstationen."

Lövånger:
"En kvinna ska ha blivit slagen av sin pojkvän. Det finns misstanke om misshandel och olaga hot."

Kronoberg:
"Den 18-åriga kvinnan larmade polisen om att hon blivit våldtagen. Men utredningen tog en annan vändning. Nu har hon själv dömts för att ha haft sex med en 13-årig pojke under kvällen."

Malmö:
"Under torsdagseftermiddagen fick polisen in ett larm om ett misstänkt sexualbrott mot barn på ett grönområde mellan Hermodsdal och Söderkulla."

Växjö:
"En 29-årig småbarnspappa har dömts till en månads fängelse för att ha ofredat en kvinna sexuellt i äventyrsbadet på simhallen i Växjö."

Värmdö:
"En lärarvikarie vid en Värmdöskola har åtalats för sexuellt övergrepp mot barn. Mannen ska i våras ha tvingat en sexåring att ta på hans penis och han ska själv ha tagit på barnets underliv, skriver Nacka Värmdö-Posten."
 
"En pappa drog och nöp sitt barn i öronen i uppfostringssyfte. Han döms nu för misshandel. Pappan åtalades även misstänkt för att ha misshandlat fler personer, men de åtalspunkterna ogillades av tingsrätten eftersom bevisningen är för svag."

Stockholm:
"Läkaren misstänks ha våldtagit två pojkar, sex och åtta år gamla, inne på en vårdcentral. Bevisningen – filmade sexövergrepp – fanns sparad i hans Iphone."

Frankrike, fängelse-pappa våldtog sin son i fängelset:
"Efter att ha täckt för fönstret i dörren med svarta sopsäckar satte Sabrina Bonner en ögonbindel på den fyraårige sonen och tvingade honom att ställa sig på knä på en stol. Sedan våldtogs pojken av sin far Lionel Barthélemy som sedan 2009 suttit inne för våldsbrott."
 
"Genom badrumsfönstret smygfilmade en 38-årig familjefar sina tidigare grannar i ett villaområde i Växjö när de duschade. ”Jag har gått förbi huset många gånger och sett henne genom fönstret från gatan. Det var en impuls att gå in på tomten och filma in i badrummet”, är 38-åringens egna ord när det gäller en av de utsatta kvinnorna.
Mannen har bedyrat att han inte spridit filmerna vidare eller visat dem för någon annan. I hans dator hittade polisen de smygfilmade duschsekvenserna på två av kvinnorna som förevigats med mobil­ telefon. Den andra kvinnan drabbades av mannen genom att han vid flera tillfällen tittade på henne inne i bostaden. Men förutom de tre kvinnorna som domen avser hittade polisen ytterligare smygtagna filmer på flera andra kvinnor som inte har identifierats."
 
Jönköping:
"En 17-åring från Jönköpings kommun har åtalats för våldtäkt mot barn. Flera av sexövergreppen ska ha skett på en skola i kommunen, uppger P4 Jönköping."
 
"I kommande vecka startar rättegången i Örebro mot den 45-årige man från Mölndal som misstänks för 25 sexbrott mot barn – merparten via förbindelser på nätet. I ett av fallen resulterade hans verksamhet, enligt åklagaren, i att en 13-årig flicka i Kumla tog sitt liv. Samtidigt utreder länskriminalen i Västra Götaland ett annat ärende, som skulle kunna utvecklas till en större härva. En 40-årig man, med hög position inom näringslivet, greps i början av september. Han anhölls och häktades under rubriceringarna våldtäkt mot barn och grovt utnyttjande av barn för sexuell posering. Offret är en minderårig flicka, med en funktionsnedsättning."

Västmanland:
"En okänd person skickar sms med sexuellt innehåll till kvinnor i Västmanland."

Malmö:
"Tre övergrepp mot skolbarn de senaste elva dagarna i södra Malmö. På torsdagen försökte en okänd man dra iväg en nioårig pojke på Per Albin Hanssons väg. Det är det tredje överfallet mot barn i södra Malmö på kort tid."
 
"Det var under natten mot söndagen som ett ungt par blev angripna av tre män. Först blev pojkvännen nedslagen och sedan blev den unga kvinnan våldtagen. Det ska ha skett i en passage till Storgatan 71 i Piteå."
 
"Det var tidigt i fredags morse som en kvinna hittades död och våldtagen i ett garage under hotell Sheraton. Polisen inledde en förundersökning om mord eftersom det fanns omständigheter som pekade på att kvinnan utsatts för ett brott.
- Rättens ordförande tyckte inte ens att misstankarna räckte för att han skulle bli skäligen misstänkt för det, säger 34-åringens advokat Charlie Tvärenvigg till TT.
Däremot häktades mannen på sannolika skäl misstänkt för våldtäkten."

Dalarö, pappa brände inne sina barn:
"Enligt uppgifter till Aftonbladet ska tre barn ha befunnit sig i huset när det började brinna.
– Ett av barnen ska ha tagit sig ut och larmat andra, säger en källa.
Men trots att grannar snabbt var på plats var huset övertänt och två barns liv gick inte att rädda.
Huset ska ha varit igenbommat utifrån för att förhindra att någon skulle ta sig ut."

Karlskrona:
"Kvinnor tvingas klä av sig nakna framför en kamera på polishuset. I rummet bredvid kan manlig häktespersonal följa händelserna på skärmar. Nu riktas kritik mot häktet.
Kvinnor som frihetsberövats tvingades ställa upp sig framför en kamera och ta av sig behån."

Malmö:
"En 39-årig man sitter anhållen efter att ha smygfotograferat en tio-årig flicka i damernas omklädningsrum på en idrottsanläggning i Malmö i lördags."

Mellansverige:
"Prästen hade samtal med en ung man från församlingen i sitt hem – och sa åt honom att klä av sig naken. Nu har Svenska kyrkans överklagandenämnd beslutat att han inte ska få jobbet tillbaka."

Borås:
"Den okände mannen tog sig in till nyblivna mammor på BB i Borås.
Han upptäcktes inne i ett rum hos en kvinna som nyss fött barn skriver Borås Tidning."

Stockholm:
"Mannen är åtalad misstänkt för sex våldtäkter och elva olika fall av koppleri. Enligt kammaråklagare Silvia Ingolfsdottir har han i de fall det handlat om våldtäkter använt sig av olika former av våld, bland annat har han bundit fast sina offer både till händer och fötter, försett dem med ögonbindlar och på så sätt ”försatt dem i hjälplöst tillstånd”. Den åtalade förnekar samtliga brott som åklagaren påstår att han har begått. Han är tidigare dömd för två olika sexualbrott och ska enligt uppgift även fått behandling för sitt sexmissbruk."

Ystad:
"Den 51-årige mannen onanerade i fönstret och störde den nyinflyttade barnfamiljen intill. Tingsrätten friar honom från brott. Den nu friade mannen uppger att det som syns på mobilfilmen inte alls är onani utan att han bara ”smekte sin penis lite grann”. "Handlingen var inte riktad mot någon. Jag tittade bara på ekorrarna i trädgården", säger han i förhör."

Malmö:

"Två polisanmälningar har lämnats in angående misshandel på ett vårdboende i Malmö. Enligt en anställd vårdare är det bara toppen på ett isberg.
Vad är det som har dolts?
– Det har varit incidenter med sexuella övergrepp, hur en boende tvingade till sig oralsex från en annan boende. Det finns en boende som har ett tjockt läderbälte runt magen – ett sådan som tyngdlyftare har – för att skydda sig från misshandel. Sådana saker.

– Den boende som kallas för ”Gudfadern” driver gruppboendet som en maffia. Han skrämmer de boende till tystnad, de går omkring och är rädda i sina egna hem. Jag har aldrig varit med om något liknande, säger vårdaren.

I början av sommaren tillträdde en ny sektionschef och det är hon som står bakom de två polisanmälningarna.
– Hon försöker få ordning på boendet och är inte rädd för att anmäla. Det gjordes anmälningar av personalen till ledningen tidigare också, men vart de anmälningarna har tagit vägen kan man ju undra, säger vårdaren."
 
"Kvinnan har berättat hur hennes sambo misshandlat och hotat henne ett hundratal gånger. Bland annat ska han ha huggit mot hennes mage när hon var gravid, misshandlat henne med ett hammarskaft, slagträ och lampfot samt kastat ett brinnande ljus mot henne. Nu åtalas mannen för grov kvinnofridskränkning."
 
"Polisutredningen mot den läkare som via e-post försökt byta narkotikaklassade läkemedel mot sex läggs ner."
 
"En polisman i 30-årsåldern, som suttit anhållen för att ha misshandlat sin sambo i deras gemensamma lägenhet i Malmö, frigavs på tisdagen. De två av mannens kolleger, som misstänktes ha städat bort bevis i den aktuella lägenheten, går fria. Det har visat sig att de enbart hjälpte sambon att städa upp och att brottsutredningen inte hade försvårats av det, skriver Skånska Dagbladet på nätet."
 
 
 
  
 
 
 
 
 


 


 
 

 


 
 
 


18 kommentarer:

 1. Och detta är ändå bara den lilla bråkdel som media väljer att rapportera om ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra ordval. "Väljer" att rapportera om.
   Just precis. Det här är en liten bråkdel av artiklar som JAG har hittat í pressen och en liten bråkdel av alla brott som begås.

   Radera
 2. Usch mår illa. Hur får man stopp på eländet?
  Rain

  SvaraRadera
  Svar
  1. En bra början kan ju vara att sluta tramsa med idioterna, suck. Ta tydligt avstånd från den här typen av beteende och se till att deras handlingar får konsekvenser för dem själva i tex rättsväsendet.

   Radera
 3. Orkar inte ens kommentera. Blir så trött...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här. Det tar liksom aldrig slut...
   Suck, jag rymmer snart till en öde ö.

   Radera
 4. Vad är det med vissa män? De lider ju av ballefixering. Jag minns en som sa:
  - Visst är han vacker!
  Jag blev svarslös...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, många män är väldigt fixerade vid sina könsorgan. Tur att något av könen är det;)
   Tyvärr tror de att kvinnor (och barn) är lika intresserade.

   Smygbögar?:)

   Radera
  2. Berätta mer, Monica !

   Radera
 5. Ibland undrar man om det inte finns några gränser.
  En kraftigt berusad flicka på 17 år blev våldtagen av ambulansmannen i ambulansen och påstod att flickan var med på detta.
  Hur dum i huvudet får man vara för att bli anställd inom vården och hur tänkte han sig att komma undan med detta genom att påstå att okänd flicka 17 år som är så gravt berusad att hon behöver ambulanstransport kan tänka sig att ha lite sex under transporten till sjukhus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det värsta är att vårt rättsväsende kommer att ta ambulansförarens ord om en "frivillig" tjej på största allvar. Så högt värderas en mans ord i ett manssamhälle. Det finns inga gränser för hur patetiskt det kan bli.

   Radera
 6. Monica, jag har varit med om något liknande - faktiskt med flera olika partners. Idag när jag är lite modigare än när jag var yngre skulle jag ha frågat dom samma sak, typ - "visst är hon fin lilla pullan" eller något liknande *asgarv*
  GF

  SvaraRadera
 7. JA, det är lätt att bli mållös! Männen degenereras i allt snabbare takt. Jag såg en dokumentär om avokados. Dom kallas för testiklar då formen liknar det. Nu kan jag aldrig mer äta avokados. Överallt i samhället ser vi fallossymboler. Inom popmusiken så gör ju killarna inget annat än tar sig i skrevet. Och det är inte bara inom hipp-pop. Även här ser vi fallos i parti och minut.
  t.ex. denna:
  http://www.st-tor.se/penis.jpg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sagt, fler än EN gång, att män är otroligt penisfixerade. Problemet uppstår när män tror att kvinnor (och till och med barn) är lika intresserade av mäns snoppar, som män är själva.

   Män styr hela världen, utefter vad deras snoppar säger till dem.

   Usch, tur att jag inte gillar avokado...

   Radera
 8. Det är uppenbart att barn inte kan lämnas ensamma med någon okänd vuxen över huvud taget. Inte med släktingar, föräldrars vänner, förskolepersonal, lärare, poliser, läkare, ambulanspersonal, psykologer, tränare, scoutledare, ridskolepersonal och ingen annan heller. De kommer antingen att skada barnet eller så kan de helt inte garantera hens säkerhet. Jag tycker att föräldrar i så stor utsträckning som möjligt bör vakta sina barn och aldrig lita på att någon annan kommer att ta hand om dem tillräckligt mycket. Vad som helst kan hända var som helst.

  Förutom "bara" det, att det faktiskt begås övergrepp och våld så tillåts det hända. När jag läste det om hästintresserade flickor i Småland kom jag att tänka på att jag läste om ett stall utanför Stockholm, Skå ridcenter. Ägaren av det stallet har blivit dömd för övergrepp mot en ung flicka som red på ridskolan för massor av år sedan. Han är i full gång och har fortfarande uppenbarligen massa ryttare där. Ingen har tydligen tagit ifrån honom möjligheten att fortsätta jobba med barn och föräldrarna bryr sig inte? Det är bara ett av många exempel när ingen gör någonting och ingen bryr sig och allt bara fortsätter som det alltid gjort.

  Har du förresten följt allt kring det fruktansvärda mordet i Boden tidigare i år? Det finns indikationer på att mördaren ska ha varit intresserad av sk BDSM-"sex". Om det är sant har vi alltså ytterligare ett tragiskt fall när en ung kvinna har falltit offer för en sadist som tror han har några som helst rättigheter att tortera och skada kvinnor.

  Usch, bara obehagliga nyheter. Man blir så ledsen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller verkligen att föräldrar, i synnerhet mammor, är vaksamma och har uppsikt över sina barn. Det går som sagt inte att lämna sina barn i främmande (eller kända) mäns vård. Jag tackar högre makter för att jag själv valde bort barn - jag hade varit som en hök över mina barn;)

   Det är inte klokt det du berättar om Skå Ridcenter, AG!! Hur kan föräldrar lämna sina barn hos en dömd barnvåldtäktsman? Fy fan!

   Nej, jag har inte följt Boden-fallet men varför är jag inte förvånad? Som sagt, en man kan till och med mörda en kvinna idag och skylla på "sex".

   Radera
  2. Det är ju just det som är det hemska. Man vet att man borde vaka över sina barn dygnet runt, men det är ju omöjligt. Bland annat på grund av skolplikten som tvingar föräldrar att lämna sina barn till vilka som helst. Jag vill ha barn i framtiden, men det känns hemskt att veta att man aldrig till 100 % kommer kunna skydda dem varken från fysiska faror eller samhället sjuka påverkan. Jag förstår att det är svårt för föräldrar att göra allt rätt, men jag kommer aldrig ha förståelse för hur man kan låta sina barn rida på en ridskola där "alla" vet vem som är ägaren och vad han gjort.

   Ang Boden-fallet skulle jag vilja förtydliga att det handlar om den MISSTÄNKTA gärningsmannen. Rättegången har inte hållits än och jag vill inte påstå att den åtalade är den faktiska mördaren.

   Radera
  3. Nej, det går inte att skydda barnen från allt ont men det går att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder. Tex genom att inte lämna dem ensamma på gymnastiken, ridningen, brottningen eller fotbollen. Tex genom att inte välja manliga barnvakter. Tex att vara uppmärksam på barnens pappor/styvpappor och andra manliga släktingar. Framför allt LYSSNA och TRO på det barnen berättar och inte låta sig övertalas av män/pappor att barnen ljuger, har inbillat sig, att det bara "råkade" bli så att pappa eller idrottsledaren tafsade på dottern/sonen. Samt att inte lämna barnen till DÖMDA pedofiler. Vissa kvinnor/mammor framstår tyvärr som ena jävla ----- ----- --------- (krypterat)

   Om du själv vill ha barn i framtiden, AG så kan jag bara ge dig rådet att noga tänka igenom allting INNAN. Se till att du alltid kan försörja ditt barn på egen hand och se till så att du har reservplaner för allt som ev kan inträffa. Det är nämligen rena science-fiction därute i verkligheten, som vi vet med PAS-agendan, fadersrätten och alla barn som tvingas träffa pappor som är både familjemisshandlare, fängelseinterner och barnvåldtäktsmän.

   De allra flesta våldtäkter och fysiskt våld mot kvinnor och barn, begås trots allt av männen i hetero-hemmen. Det är alltså inte främst idrottsledare, manliga lärare eller allehanda främmande snuskgubbar som är den största faran för barnen - det är männen i deras närmaste krets. Pappor, styvpappor, bröder, farfar, morfar osv.

   Radera