Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-09-04

Vår statsminister sjunger en trudde-lutt


Alltså, det här är så pinsamt att jag blir högröd i ansiktet varje gång jag ser klippet. Jag kan bara instämma i vad någon skriver i kommentarsfältet under klippet:

- "Och så summerades Moderaternas utbildningspolitik i en mening."

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Pink Floyd-gubben (glömt hans namn) ser lika besvärad ut som jag;)

   Radera
 2. De heter Roger Waters och Nick Mason. Om nu Reinfelt tvunget måste skita ned någon musik så behöver han väl åtminstone inte ge sig på mästarna själva i Pink Floyd. Inte att undra på att Roger Waters ser lindrigt sagt besvärad ut. Usch så pinsamt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, tack för det!
   Hahah, nä det var elakt mot PF men å andra sidan tyckte väl Reinfeldt att texten passade hans politik och det gör den ju som handsken;)

   Riktigt pinsamt är det i alla fall. Vilken konstig min och uppsyn Reinfeldt har, tänkte jag på? Han måste ha tagit några glas?

   Radera
 3. Själv glömmer jag aldrig Göran Perssons framträdande i Björnes Magasin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag glömt. Jag har dock inte glömt Birgit Friggebos "We shall overcome";)

   Radera
 4. Nu har jag sent omsider sett det här...jag förstår att pressen tigit om det här.
  Fy fan vad pinsamt men ännu värre det är så det kryper i en av obehag. Ja Roger Waters såg minst sagt förvånad och pinsamt berörd ut av det.
  Är han inte klok Reinfeldt, är han psyksjuk värre än man trott? Psykopat? Kan inte ta andras bild av sig själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, pressen verkar lite rädda för Reinfeldt? Först nu har vi sett några kritiska artiklar i DN annars har det varit ganska tyst. Å andra sidan vet vi ju att Reinfeldt åker till tex Aftonbladet för att, enligt egen utsaga, ta en fika. Om tidningen är snäll mot statsministern, kanske den får ett generöst press-stöd?

   Moderaterna vägrar ju också att tala om vem/vilka som sponsrar dem. Vilka betalar Moderaterna? Vi vet att näringslivet betalar det högerextrema Timbro många, många miljoner. Vi vet också att prostitutionsivrare som Petra Östergren har blivit sponsrad av Timbro. Måste skriva ett inlägg om detta, känner jag..

   Roger Waters ser ut att fundera över om den där pajasen verkligen är Sveriges statsminister eller om det hela är ett skämt, haahah!

   Ja, Fredrik Reinfeldt är otäck. Han är en hemligheternas och censurens man. Sådana makthavare är farliga.   Radera