Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-09-30

Ur "En riktig våldtäktsman" av K. Wennstam, del 3

"Det är ett normativt ställningstagande från Hovrätten, som går ut på att mäns "rätt" att hysa befängda sexuella föreställningar är mer skyddsvärda än kvinnors intresse att slippa utsättas för beteenden grundade på dessa befängda föreställningar. Till sin juridiska form handlar Hovrättens resonemang om en uppsåtsbedömning, men till sitt sociala innehåll handlar resonemanget om en intresseavvägning."
Ur Våldtäkten, patriarkatet och samhällsideologin av Mikael Åhrman

Terese hade hängt ihop med Hans i några månader, över sommaren.

En stund senare ringde det på dörren. Utanför står Hans - och Erik. Båda håller i sig mot dörrkarmen, vinglar, blickarna flackar runt, de fnissar pojkaktigt. Stinker sprit. Terese suckar och släpper in dem.

Hon lade armen om Hans hals och nacke. Hans sade "Fan vad snygg du var idag på Lilla Torg". Hon svarade något gulligt. Sedan kysste de varandra. Det var inget konstigt alls förutom att Erik var med. Hon tyckte om Hans och det var helt frivilligt. Erik kom upp bakifrån. Han tog upp händerna på hennes bröst och knep fruktansvärt hårt i bröstvårtorna. Hon sade "Aj som fan, vad gör du?!". Han tog ned händerna. Erik förde sedan en hand mellan skinkorna på henne och förde upp ett eller två fingrar våldsamt i analöppningen. Hon hoppade till eftersom det gjorde skitont. Hon fattade ingenting. Hans vände henne om och kastade henne till Erik. Erik tog fast hennes huvud och bet henne i läpparna och tungan. Någon av dem, hon vet inte vem, tog av henne morgonrocken.
 
Sedan våldtog Erik och Hans henne, oralt och vaginalt och tryckte upp fingrar i rumpan på henne. De turades om. "Skiftbyte" ropade Erik efter ett tag och lämnade över till Hans att ha vanligt samlag med henne. Hon var torr i underlivet så Hans spottade i näven, gned handen mot hennes blygdläppar och trängde in i hennes vagina.
 
Hans var totalt olik sig från vad han brukade vara. Hon var skiträdd! De fnittrade hela tiden.
 
Erik och Hans däremot berättar en helt annan historia. Det var Terese som hade tagit initiativet till trekanten, det var hon som ville och hon fick en högljudd orgasm kort efter att Hans förde in två fingrar i hennes slida.
 
Jag ser med egna ögon de här två misstänkta gärningsmännen när jag besöker Hovrätten ett år senare och de två kommer ut från rättssalen med sina advokater.
 
Och jag kan inte låta bli att tänka - ingen som möter de där två snyggingarna på Malmös gator kan någonsin tro att de precis suttit på de anklagades bänk i ett gruppvåldtäktsmål. De är snygga, ser trevliga ut och är typen av killar som det är svårt att tro något illa om vid första anblicken.
 
"Hej Wennstam
"Flickan och skulden" bok av dig ... ... ... Boken undviker HELT att beröra frågan om
olika etnicitet (etniskt avstånd) beträffande offer och gärningsmän ...
Det är manipulation i stor skala!!!!!! Och jag vet inte om det är medvetet eller omedvetet ... ... ...
Läsaren lämnas med en föreställning att det är lika vanligt att ursvenskar begår våldtäkt ... ... ...
Så är givetvis inte fallet!!!! Är du en av PK-maffian???
e-mail från läsare i Uppsala
 


4 kommentarer:

 1. http://www.svd.se/nyheter/inrikes/vaskan-tyngsta-beviset-i-kumlarattegangen_8572138.svd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar för tipset, mycket intressant.
   Där ser man vad som kan gömma sig under ytan på "trevliga snygga män"?

   Radera
 2. Avskyvärda pedofilerna är i regel friade från
  brottet på barnet så är det föga förvånade att
  dessa avskvärda killar går fria - det saknas en
  lika intensiv protest när det gäller våra barn -
  domstolar "tänker" folk reagerar ej med protest
  listor och mm. när det gäller BARN så varför
  skulle dem bry sig om vi släpper killar som
  våldtog en vuxen kvinna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är som jag brukar säga - det som drabbar kvinnor, drabbar också barnen. Det går som en röd tråd i alla samhällen. När 5700 våldtäktsanmälningar av 5900 inte leder till något straff, så är det allvarligt. Mycket allvarligt eftersom sexualbrottsoffers rättsskydd har urholkats och lagstiftningen hst avkriminaliserats i ett påstått demokratiskt samhälle. Det ser lika illa ut, oavsett om offret är en vuxen kvinna eller ett barn.

   Radera