Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-09-29

Ur "En riktig våldtäktsman" av K. Wennstam, del 1

"En vanlig föreställning är den, att mannen har en så stark sexualdrift att han, när han väl är sexuellt upphetsad, inte kan och inte bör hejdas. Han kan inte heller hejda sig själv. Kvinnan får stå sitt kast om hon hetsar upp honom - han följer bara sin natur, om han våldtar henne."
Ur Våldtäktskliniken, av Eva Hedlund.

"Jag för min del kan inte låta bli att tänka på många av de väldigt märkliga beskrivningar som killar misstänkta för våldtäkt lämnar under förhör med polisen. Jag läser gång på gång hur killarna utan att blinka drar de mest otroliga historier och nästan själva verkar tro på dem."

"Men det är just beskrivningen av tjejernas beteenden - som hämtade från porrens dokumenterat ganska korkade värld. Trettonåriga tjejer som frustar "gud, vad jag är kåt" till killar hon känt i tio minuter och börjar strippa, kvinnor som bönar och ber om att få suga av en kille som står och kissar, eller att få ett föremål uppkört i fittan, eller att de ska ta henne allihop "mer, mer, mer", helst i alla hål samtidigt. Tjejer som tjatar sig till analsex med motvilliga killar som "ställer upp". Tjejer som skrattande säger "ställ er på kö" och sedan tar emot nio killar på en toalett tills hon råkar börja blöda. Tjejer som låter en kille som hon har känt i mindre än en halvtimme slita ut hennes blodiga tampong så att killens kompis skall kunna tränga in i henne. Tjejer som skrikande får våldsamma orgasmer trots att killen inte ens har fått in ett finger i hennes slida, än mindre smekt hennes klitioris. Ofta förekommer cigaretter som den enda övertalning som behövs för att få en tjej att ställa upp på sex. En cigg, sedan ställde hon upp på sju-åtta samlag."

"Hon var lite konstig, hon verkade göra vad som helst för en cigarett."
B 1695-96, Södertälje tingsrätt

I ett fall i Malmö målar en 27-årig man upp sin flickvän, målsäganden, som en krävande kvinna som gillade gruppsex och ville bjuda in hans kompis. Han själv verkar nästan ha varit offret.

"Skälet till att han gick med på att delta i en trekant var att han uppfattade det mer eller mindre som ett ultimatum från Terese. Han var angelägen och han var mycket förtjust i Terese och ville inte mista henne".
B 6774-02, Malmö tingsrätt

En 28-årig man, misstänkt för upprepade övergrepp mot en trettonårig flicka, beskriver hur villig hon var. I hans värld verkar det vara fullt normalt för en flicka att byta några ord med en äldre man hon knappt känner och direkt ha sex i en trappuppgång.

"Han träffade målsäganden första gången då han var ute och gick i ---- centrum med sin hund. De pratade med varandra en stund, sedan gick de in i en port och hade samlag med varandra."
B 285-00 Huddinge tingsrätt

En annan våldtäktsman, femtonåriga Anders, berättar i förhör hur målsäganden, också hon femton år, betedde sig kvällen då övergreppet ägde rum.

"Målsäganden föreslog att de alla tre skulle ställa sig framför sängen och runka och sedan spruta sin säd i hennes ansikte."
B 1832-98, Södertälje tingsrätt

"Hon ba men skicka in dina kompisar så får dom fortsätta. Jag vart chockad du vet. Jag ba shit alltså."
Misstänkt våldtäktsman i förhör

"Och varje gång du ropar DET ÄR INTE MITT FEL så är du en hycklare som aktivt ställer dig på våldtäktsmännens sida. Du är nämligen en del i en våldtäktskultur. Om du inte inser det - att den manliga kulturen, med all sin sexism, allt förakt för svaghet, all rädsla för motstånd och allt hat mot kvinnors kamp - faktiskt är grunden för våldtäkterna - om du INTE ser din del - så är du en aktiv part i det fortsatta förtrycket."
Debattören Johan Ehrenberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar