Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-09-22

SCUM, del 4 (4)

"Men SCUM är otåligt; SCUM låter sig inte tröstas av tanken på framtida generationers framgång: SCUM vill hugga åt sig lite skoj för egen del. Och om en stor majoritet av kvinnor vore SCUM, kunde de skaffa sig full kontroll över det här landet på några veckor, bara genom att dra sig undan från arbetsstyrkan och därigenom paralysera nationen."

"Om alla kvinnor helt enkelt lämnade män, vägrade att någonsin ha med dem att göra, skulle alla män, regeringen och den nationella ekonomin kollapsa fullständigt. Och även utan att lämna män, kunde kvinnor som är medvetna om vidden av sin överlägsenhet och makt över män, på några veckor skaffa sig full kontroll över allt och åstadkomma mäns totala underkastelse. I ett sunt samhälle, skulle mannen lunka lydigt efter kvinnan. Mannen är foglig och lättledd, han domineras enkelt av vilken kvinna som helst som har lust att dominera honom. Faktum är att mannen förtvivlat gärna vill styras av kvinnor, han vill att Mama tar befälet, han vill överlämna sig i hennes vård."

"Konflikten är alltså inte mellan kvinnor och män, utan mellan SCUM och Daddy´s Girls. Mellan dominanta, trygga, självsäkra, stygga, våldsamma, själviska, oberoende, stolta, spänningssökande, frifräsande, arroganta kvinnor som tycker att de är redo att regera universum, som har levt på gränserna till det här "samhället" och som är färdiga med vad det har att erbjuda - och trevliga, anpassliga, "kultiverade", artiga, värdiga, kuvade, beroende, rädda, själlösa, osäkra, bekräftelsesökande Daddy´s Girls som känner sig säkra bara med Big Daddy i beredskap, med en stor stark man att luta sig mot och ett fett hårigt ansikte i Vita Huset.

Daddy´s Girls som är för fega att möta den vidriga sanningen om vad en man är, om vad Daddy är; som har gjort gemensam sak med svinen, som har anpassat sig till primitivismen. Daddy´s Girls som känner sig bekväma med det, som inte känner till något annat sätt att "leva" och som har reducerat sitt förstånd, sina tankar och sin synförmåga till mäns nivå, som pga sin brist på känsla, fantasi och förstånd bara är värda något i ett manligt "samhälle", som kan få en plats i solen - eller snarare en plats i slemmet - bara som tröstare, ego-peppare, avspännare och avelsdjur."

"Men SCUM är för otåligt för att hoppas och vänta på avprogrammeringen av miljoner arslen."

"Inte bara det att män alls existerar och skräpar ner världen med sin skändliga närvaro, utan också det att kvinnorna daltar och krälar i stoftet för dem, miljoner kvinnor som avgudar Guldkalven, hunden som leder matte i koppel."

"Rationella män vill bli tillplattade, tillskrynklade, söndertuggade och stampade på. De vill bli behandlade som de byrackor och smuts de är och därmed få sin vidrighet bekräftad. De sjuka och irrationella männen som försöker försvara sig mot sin egen vidrighet kommer, när SCUM siktar med gevärspipan mot deras arslen, att klamra sig fast i skräck vid Big Mamas Stora Feta Tuttar, men tuttar kommer inte att försvara dem mot SCUM; Big Mama kommer att klamra sig fast vid Big Daddy som kommer att sitta i ett hörn och skita i sina stora och starka kalsonger. Män som är rationella kommer emellertid inte att bråka och sparka eller ställa till med något löjligt ståhej, de kommer bara att tagga ner och tugga i sig. De kommer att njuta av showen och surfa på vågorna till sin egen undergång."

6 kommentarer:

 1. Boken som skrämmer somliga män till vanvett tydligen. Jag har aldrig hört någon kräva att Strindberg skall förbjudas, förstöras eller bojkottas - trots att hans kvinnohatande alster hade en faktisk verkan på samhället och den debatt som fördes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äh, det är så löjligt att det inte ens är värt att diskutera. Om jag blir våldtagen som barn och vuxen av män så har jag väl all rätt att skriva en bok?
   De som är rädda för Scum, kan ju istället börja protestera mot alla män som hatar kvinnor på jorden och visar det i handling, helt utan att någon kvinna någonsin har rört ett hårstrå på männens små känsliga hjässor.

   Radera
 2. AMEN!
  Dom kvinnor som blir våldtagna och utsatta för alla möjliga våldsbrott har även ALL rätt att rikta ett vapen mot skrevet på dom män som begått dessa vedervärdiga brott! Och trycka av. Jag skulle då göra det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte varför inte kvinnor skulle få hämnas på män som skadar dem eller deras barn? Eller ens skriva en bok där de talar illa om män? Eller varför inte jag och andra feminister skulle få säga vad vi tycker om män som beter sig som satans skithögar mot kvinnor och barn? Varför skulle vi hålla käften? För att män skall må bättre och slippa känna skuld över vad deras kära brödraskap gör, som dessutom de flesta män bara accepterar i all sin tystnad? Om jag vore man, skulle jag skämmas ihjäl över mitt kön, ställa mig upp säga att nu fan får det vara nog! Men det gör ju inte män - de har full sjå att tycka synd om sig själva.

   Radera
 3. ju mer jag läser din blogg, desto mer förstår jag varför män misshandlar en del kvinnor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att du inte har några svårigheter att sätta dig in i mäns våld mot kvinnor.

   Radera