Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-09-11

SCUM, del 3

"Kvinnan kan enkelt - mycket enklare än hon tror - förhandla bort sin sexlust; detta gör henne fullständigt lugn och klar och fri att ägna sig åt sant värdefulla relationer och aktiviteter. Mannen däremot, som verkar gilla kvinnor sexuellt och som ständigt försöker kåta upp dem, hetsar den starkt översexualiserade kvinnan till vansinneslust, han pressar in henne i slampfacket, från vilket få kvinnor någonsin lyckas fly. Den liderlige mannen eggas av den vällustiga kvinnan, han är tvungen till det. När kvinnan trancenderar sin kropp, reser sig ur primitivismen, kommer mannen, vars ego består av hans kuk, att försvinna."

"Varje mans hemligaste, djupast liggande och mest ohyggliga rädsla är rädslan att det ska upptäckas att han inte är kvinna, att han är man, ett underutvecklat djur."

"Men för att förhindra ett mer generellt blottande av det manliga könet och för att bevara sin onaturliga, dominanta position i "samhället", måste mannen tillgripa:
Censur
Förtryck av idéer och kunskap
(Mycket biologisk och psykologisk information förtigs eftersom den utgör bevis för hans flagranta underlägsenhet jämfört med kvinnan.)
Avslöjanden
(Mannens största glädje i livet - så långt nu den spände, dystre mannen nu någonsin kan glädjas av någonting - är att avslöja andra. Det spelar ingen roll vad de avslöjas som, så länge som de avslöjas. Det flyttar uppmärksamheten från honom själv.)"

"Då mannen är oförmögen till empati, ömhet och lojalitet och bara ser till sina egna intressen, har han ingen känsla för rent spel. Eftersom han är feg måste han hela tiden vädja till kvinnan för att vinna hennes gillande, han är hjälplös utan det och han befinner sig alltid i fruktan för att hans primitivism, hans manlighet, ska upptäckas. Då han alltid är i behov av att täcka upp för något måste han ständigt ljuga. Och eftersom han är tom, har han varken heder eller integritet - han vet inte vad dessa ord betyder."

"Mannen är uppäten av spänningar, av frustration över att inte vara kvinna, över att inte vara förmögen att någonsin nå tillfredsställelse eller njutning av något slag. Han är uppäten av hat - inte rationellt hat riktat mot dem som skadar eller förolämpar honom - utan ett irrationellt, urskiljningslöst hat... i grund och botten avsky för sitt eget värdelösa jag. Omotiverat våld fungerar, förutom att det "bevisar" att han är "Man", också som utlopp för mannens hat, och dessutom ger det honom - han är bara förmögen till sexuella relationer och behöver starka stimuli för att pigga upp sitt halvdöda jag - en liten sexuell kick."

"Mannen är dömd till en existens i lidande som bara kan lindras av tillfälliga och flyktiga stunder av vila - ett stadium han bara kan uppnå på bekostnad av en kvinna. Mannen är av naturen en blodsugare, en emotionell parasit och förtjänar därför av moraliska skäl inte att leva, eftersom ingen har rätt att leva på någon annans bekostnad."

"Utplånandet av mannen är därför en rättfärdig och god handling, en för kvinnor mycket välgörande handling och också en ren barmhärtighets-gärning. Emellertid kommer denna moraliska fråga att bli ett helt teoretiskt spörsmål, detta på grund av det faktum att mannen sakta men säkert utplånar sig själv."

9 kommentarer:

 1. Valerina hade ungefär samma inställning till män som män har om kvinnor. Den inställningen märker vi när vi knäpper på tv-n kollar på film, är ute på krogen eller kollar antifeminist bloggar och andra forum där kvinnohatarna rör sig. Alltså detta är vardag för kvinnor medan män går i spinn för vad EN kvinnna skrev för 40 år sedan och som spelas upp som teater. Aldrig har väl uttrycket vita kränkta män varit mer träffande än på ynkryggarna som som vill stoppa teaterpjäsen.

  Om vi kvinnor skulle vara lika lättkränkta skulle det vara myrornas krig på tv och tomt i dvdhyllorna.
  Sug på den gubbstruttsar!
  GF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är så löjligt att det inte är klokt. En liten pjäs skriven av EN kvinna och antifemisar springer omkring och mordhotar kvinnor? Det är ju det jag säger - antifeministiska män är otroligt känsliga och hämndlystna.

   Tänk om vi kvinnor skulle tänka likadant? Det är det de är livrädda för;)

   Radera
  2. För övrigt - vi kvinnor har väl alla blivit kallade värre saker än "manshatare";)

   Radera
 2. Att bli kallad manshatare - tar jag i detta sammanhang - som en komplimang haha
  gf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan börja tacka för komplimangen;)?

   Radera
 3. Jag kan inte annat än att hålla med. Mäns och kvinnors sk hat bedöms väldigt olika. Män mördar och våldtar kvinnor, har lagt beslag på alla maktpositioner i samhället, har makten över kvinnors liv och det finns miljoner sånger, filmer och böcker där kvinnor framställs på ett fruktansvärt sätt. Det säger väldigt mycket att både män och kvinnor då orkar uppröras över att en enda kvinna, som i princip levde på botten av samhället och var utsatt för mäns förtryck genom hela sitt liv, skrev en bok som kan klassas som manshat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skrattretande, faktiskt. Herregud och puttinutt, liksom?;)
   Det är ungefär som om judar skulle bli kallade rasse-hatare om de ens talar om allt ont som rassarna gjorde mot dem under Hitler-tiden?

   Radera
 4. Man ska bara tåla att kallas för manshatare när man sätter fingret på könsdiskriminering. Det kommer som ett brev på posten.
  Men att kalla uppenbart kvinnofientliga män för kvinnohatare ..ouch..det få¨r man inte göra för då blir dom aja o lessna jättebebisarna ;)
  gf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, precis? De slutar ju aldrig - de bara fortsätter och fortsätter som jäkla duracell-kaniner med att skrika manshatare åt alla som har mage att dra upp hur illa män beter sig mot kvinnor. De gastar ju i varenda blogg och kommentarsfält på nätet.

   Jag brukar alltid säga - hur f-n står kvinnor ut med såna här tjafspellar i sina hem? Jag skulle bli galen.

   Radera