Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-09-10

SCUM, del 2

"Trots att mannen skäms över vad han är och över nästan allting han gör och trots att han insisterar på privatliv och sekretess, har han ingen riktig känsla för det privata. Eftersom han är tom inombords, eftersom han är en ofullständig, inte helt avskild varelse, inte har något eget jag att odla och ständigt är i behov av kvinnligt sällskap ser han inget som helst fel i att tränga sin in i tankarna på vilken kvinna som helst, även totala främlingar när som helst och var som helst. Snarare känner han sig indignerad och både sårad och förvirrad när han blir tillsagd. Han kan inte för sitt liv begripa varför någon skulle föredra så mycket som en minuts ensamhet framför vilket äckel som helst. Då han vill bli kvinna strävar han efter att ständigt vara i kvinnors närhet, vilket är det närmaste han kan komma till att vara en. Därför har han skapat ett "samhälle" grundat på familjen - mannen-och-kvinna-par och deras barn (ursäkten för familjens existens) - som i praktiken lever på varandra i ett hänsynslöst kränkande av kvinnans rättigheter, privatliv och mentala hälsa."

"För att vara säker på att han är en "Man" måste mannen se till att kvinnan klart och tydligt är en "Kvinna", motsatsen till "Man", vilket betyder att kvinnan måste agera som en bög. Daddy´s Girls, vars alla kvinnoinstinkter är stukade sedan barnsben, anammar enkelt och snällt den rollen."

"Då mannen saknar känsla för rätt och fel, saknar samvete, vilket bara kan härstamma från en oförmåga till empati med andra...inte har någon tilltro till sitt icke-existerande jag - med nödvändighet tävlingsinriktad och av naturen oförmögen att samarbeta - känner han ett behov av yttre vägledning och kontroll. Därför skapade han auktoriteter - präster, experter, chefer, ledare, etc - och regering. Eftersom han vill att kvinnan (Mama) ska vägleda honom, men är oförmögen att acceptera detta faktum (han är ju när allt kommer omkring en "Man") och eftersom han vill spela Kvinna, bemäktiga sig hennes uppgift som Vägledare och Beskyddare, ser han till att alla auktoriteter är män. Det finns ingen anledning till att ett samhälle som består av rationella, fullständiga varelser i stånd att känna empati och utan naturliga orsaker att konkurrera skulle ha vare sig regering, lagar eller ledare."

"De flesta män, skitfega som de är, projicerar sin medfödda svaghet på kvinnor, betecknar den som kvinnlig svaghet och tror sig själva om att ha kvinnlig styrka. De flesta filosofer som inte är riktigt så fega, inser att manliga brister existerar i män. Därför rubricerar de mäns villkor som det Mänskliga Villkoret."

"Det här är mannens "samhälle", skapat av honom för att tillfredsställa hans behov. Han är aldrig tillfredsställd, eftersom han inte är förmögen att bli tillfredsställd."

"Då mannen är helt självupptagen och oförmögen att relatera till någoting utanför sig själv är hans "konversation" - då den inte handlar om honom själv - ett opersonligt surr, fjärran från allt som har med mänskliga värden att göra. Manlig "intellektuell konversation" är ett spänt och tvångsmässigt försök att imponera på kvinnan. Och Daddy´s Girls, som är passiva, anpassliga, respektfulla och imponerade av mannen, tillåter honom att pracka på dem sitt ohyggligt korkade tjatter. Något som inte är allför svårt på grund av den brist på coolhet, den otrygghet, det självtvivel och den osäkerhet på de egna känslorna och sinnesförnimmelserna som Daddy ingjutit i henne för att göra hennes uppfattningsförmåga ytlig och göra henne oförmögen att se att en skitsnackare är en skitsnackare, att mannens babbel är joller. Precis som när det gäller det estetiska "uppskattandet" av kladdet som kallas "Stor Konst" tror hon att hon går igång på det som tråkar skiten ur henne. Det är inte bara det att hon låter hans babbel dominera, hon anpassar också sin egen "konversation" efter hans."

"Kärlek är varken beroende eller sex, kärlek är vänskap och därför kan kärlek aldrig existera mellan två män eller mellan en man och en kvinna. Kärlek kan inte existera där en eller båda är en själlös, osäker och insmickrande man."

"Stor konst" bevisar att män är överlägsna kvinnor, att män är kvinnor, detta genom att nästan allt det som rubricerats som "Stor konst" - vilket antifeministerna älskar att påminna oss om - skapades av män. Vi vet att "Stor konst" är stor eftersom manliga auktoriteter har sagt oss det..."7 kommentarer:

 1. ot men här är två kommentarer av män ur ett oerhört intressant kommentarsfält där pro pedofilismen flödar med Max J = profanum vulgus i spetsen.
  Bertil tis, 2013-03-05 22:13


  Har flickan inte deltagit i förskoleverksamhet?
  Genuspedagoger har implementerats där i syfte att vid tidig ålder cementera "sanningen" att samtliga män våldför sig på kvinnor.

  besvara
  .


  Andreas ons, 2013-03-06 08:58


  Har genuspedagogerna implementerats? Wow...Jag tror nte Bertil har varit särskilt nära en förskola på senaste tiden. För det första har personalen begränsad tid att syssla med någon som helst pedagogik då barngrupperna är så stora. Den erfarenhet jag har efter att min son på kort tid varit på tre olika dagis i Stockholm är att övergrepp och män som våldför sig på kvinnor inte alls berörts på hans förskolor. Int ehellr någon av mina bekanta och kollegor som har barn i förskoleverkasamhet har berättat pm något dylikt. Min son berättar ofta om sånger han lärt sig, vilka böcker de läser och vad barnen lekt. Att man uppmuntrar pojkarna och flickorna att leka tillsammans och tex inte har ett dockrum och ett tåg och bilrum är det närmaste genuspedagogik de kommer. Att barnen inte lär sig att flickor gillar dockor och kökslekar och pojkar gillar bilar och slagsmål är i mina ögon sunt och tryggt.

  Så Bertil slänger ur sig en one-liner som antikvinnor/feminist-supporterskaran säkert applåderar och tycker var smart och fyndigt men det har inget med verkligheten att göra och knappast heller något att göra med Domen i fråga.

  http://www.dagensjuridik.se/2013/03/hovratten-river-upp-friande-valdtaktsdom-inte-troligt-att-en-flicka-kan-fantisera-ihop-sadan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, det här kommentarsfältet måste jag läsa!
   Har varit inne på DJ och bråkat med dem några gånger, men förstod ganska snart att det är idioter som kommenterar där, bl.a Max och Hovrättsrådet;)

   Det är inte klokt vad män snackar skit, alltså? Bra att Andreas gav skitsnackaren och jollraren "Bertil" svar på tal. Tydligen är män livrädda för att barn skall börja prata om övergrepp? Vad beror deras oro annars på?

   Radera
  2. Åh, herregud, alltså....? Nu har jag läst en del av kommentarerna... Det blir värre och värre i Dagens Juridiks kommentarsfält?

   Det är skrämmande hur män utser sig själva till tolkningsföreträdare, inte bara av kvinnlig sexualitet, utan även av 10-åriga flickors "sexualitet".

   Radera
 2. Man ska se på DJ som man ser på Flashback. Det är samma personer. Man ser "spegelbilden" alltför ofta på Flash. det säger ju EN DEL om vårt rättsväsende....
  Stefan Wahlberg som tillåter alla dessa kvinnoföraktande komentarer och som driver DJ är utbildare på polisutbildningen. Förklarar delvis varför vi har de poliser vi har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mönstret går igen överallt. Män som "connectar" med varandra: polisen, domstolarna, flashback, på nätet, moderatorer, näringslivet, politiken osv, osv.

   Som jag brukar säga - vart en kvinna än skall, eller måste vända sig, så stöter hon på män, som inte alltid tillvaratar hennes intressen. Manssamhället.

   Radera
 3. Javisst är det absurt. I perspektivet barn-vuxna är det gamla gubbar som ger sig själv tolkningsföreträde och Billy Butt vill att domstolar ska utbildas i sexfrågor gällande olika åldrar. Tack och lov påpekar någon att det i lagens mening är våldtäkt att "ha sex" med barn under 15 år (behövs alltså ingen "utbildning" i sex mellan ålderskillnaderna som Butt anser behövas)

  Jag tycker det är spännande läsning och tackar gudarna för att dom numera inte håller inne med sina agendor. Man ser att vettiga människor reagerar, ja dom som nu ids kommentera pro pedofilisterna. Tidigare kunde man nästan se dom bita sig själv i läppen när dom balanserade sina kommenterar i fruktan för att vågen skulle tippa över åt fel håll. Den balansen har dom släppt helt och hållet, orkar förmodligen inte bry sig längre. Det tackar vi för. Bådar gott för inför framtiden och kommande debatt. Kommer säkert ge ett visst eko i historieböckerna.

  Följer med spänning hur alltfler av dom släpper hämningarna.

  GF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch, jag läste Billy Butts kommentar. Det finns män som ser på barn, precis på samma sätt som de ser på kvinnor. De verkar inte förstå, att flickor och pojkar är barn och att barn måste skyddas från vuxna pedofila mäns sexualitet. De som inte förstår det, måste ju vara pedofiler själva.

   Jag såg att till och med några män opponerade sig mot slemmot Max mfl, tack och lov för dem. Den här propedofila agendan måste sättas stopp för, med gemensamma krafter.

   Jag håller med, de avslöjar sig ganska snabbt i sina kommentarer. Hämningarna släpper på nätet kanske, men det gäller också att känna igen dem IRL.


   Radera