Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-09-07

PENIS-NYTT

VÄNERSBORG

"En man överföll och våldtog en kvinna på en parkeringsplats i centrala Vänersborg. Enligt polisen ska kvinnan ha kommit gående när en man drog in henne på en parkeringsplats. Våldtäkten avbröts då ett medelålders par med hund passerade platsen och tilltalade dem, skriver ttela.se. Mannen flydde från platsen."

STOCKHOLM

"En 17-årig pojke har dömts till ungdomsvård för grovt koppleri när han bara var 16 år, skriver SVT Nyheter. Polisen kallar händelsen ”skrämmande”.
Pojken erbjöd sitt gäng – 24 personer – att mot betalning runka av sig i en bostadslös, psykiskt sjuk flicka som just kommit till Stockholm. Minst tio kompisar antog erbjudandet."

LYCKSELE
 
"Den man i 40-årsåldern, som suttit häktad för två grova våldtäkter mot barn, är nu släppt på fri fot.

- Utredningen om våldtäkt kommer att läggas ner. Vi kommer inte längre än vad vi hittills gjort, säger kammaråklagare Inga-Lis Adervall Åström."

PITEÅ

"En man i 45-årsåldern greps, och anhölls, under natten mot måndagen misstänkt för misshandel mot en närstående kvinna."

HELSINGBORG

"Polisen larmades till Bärnstensgatan vid 23-tiden och hittade där en skadad kvinna. En 60-årig man som misstänks för att ha misshandlat kvinnan greps också på platsen. Kvinnan fick föras till sjukhus för vård."

ÖSTERSUND

"En då 17-årig pojke tog en bild på en tonårsflicka som poserade för honom via nätet. Han hotade sedan att sprida bilden vidare om hon inte betalade honom eller fortsatte att visa upp sig sexuellt framför webbkameran. Mannen som nu är 18 år döms för sexuellt tvång, utpressning och ofredande"

NORRTÄLJE

En anställd på ett vårdboende för personer med psykisk funktionsnedsättning i Norrtälje kommun misstänks för att ha förgripit sig sexuellt mot en av de boende. Mannen, som är i 60-årsåldern, åtalas för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning.

SKÖVDE

"En man försökte röva bort en tre-åring i en barnvagn, på ett tivoliområde i Skövde."

SUNDSVALL

"En 59-årig man i Sundsvall verkar ha haft en dåligt fungerande gylf.
Han har stått åtalad för flera fall av sexuellt ofredande efter att kvinnor på bland annat ett skattekontor sett hur mannen gått med könet synligt.
Men tingsrätten kan inte utesluta att det helt enkelt handlar om olyckshändelser - och friar mannen"

UMEÅ

Dömd våldtäktsman hotade via telefon att döda en kvinna och hennes barn och får därför tillbringa ytterligare några månader i fängelse.

UMEÅ

En man i 30-årsåldern, stod utanför en skola i Umeå och blottade sig för barnen.

HALMSTAD

"Pojkar i 11-14-årsåldern har anmält att de blivit attackerade, hotade eller ofredade av för dem okända personer. I ett av fallen har en pojke berättat att han stoppats av en maskerad man som ristat honom i armen med ett vasst föremål. Två pojkar har berättat att de hållits fast av en okänd person som uttalat hot mot dem. I det fjärde fallet har en man stannat och frågat om en pojke ville ha skjuts."


TROLLHÄTTAN

"Den 35-årige mannen slog sin exfru medvetslös. Händelsen inträffade i november – framför deras gemensamma barn. Nu döms mannen till villkorlig dom, skriver ttela.se. Det var när exfrun skulle lämna deras gemensamma barn till exmaken som han attackerade henne."

BORÅS

"Den 48-årige mannen var både berusad och påverkad av tabletter när han gick och la sig. När han vaknade anklagade han sin sambo för att ha varit otrogen.
Kvinnan nekade men mannen satte sig jämte henne i en soffa och hotade henne med en yxa.
"Du kommer inte känna så mycket, det kommer gå fort", ska han ha sagt till kvinnan enligt bt.se. Sedan slog han henne i ansiktet med skaftet och tog fram en kniv som han högg kvinnan med i benen flera gånger."

MARKS KOMMUN

"Mannen filmade sina kvinnliga kolleger på toaletten. Utredningen kring händelsen pågår fortfarande. Men mannen är polisanmäld efter att det blev känt att mannen skall ha satt upp en kamera på en toalett på ett boende i Marks kommun. Med kameran skall han sedan ha filmat han sina kvinnliga kolleger när de besökte toan på boendet."

ALINGSÅS

"Ungdomsledaren hade över tusen barnporrbilder och filmer. Mannen var även moderator på ett barnporrforum. Nu slipper han fängelse."

LUND

"När pojkarna såg sin kamrat spela tennismatch bestämde de sig för att gå fram och heja på honom. Pojkens pappa uppskattade dock inte hejaropen. Nu döms han vid Lunds tingsrätt för att ha misshandlat en av pojkarna från hejaklacken genom att ta ett grepp om hans hals.
– Min son tappade direkt två bollar för att han tappade koncentrationen, förklarar pappan i förhör och tillägger att man inte skriker under tennismatcher.
Pojkarna, som alla går i femte klass, berättar i förhör hur pappan kom rusande mot den efter att de börjat heja på sin kamrat samtidigt som han skrek "håll käften". Fyra av pojkarna lyckades cykla iväg men den femte, som hade punktering på sin cykel, blev fasttagen av pappan."

LULEÅ

"Den 44-årige mannen från södra Sverige träffade en kvinna från Piteå via dejtingssajt under våren i år. Kärlek uppstod och mannen flyttade upp till Norrbotten. 44-åringen sitter nu häktad som misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Mannen misstänks bland annat för att ha slagit kvinnan med knuten näve i bakhuvudet och vid ett flertal tillfällen även i ansiktet, slagit henne över hela kroppen med en livrem med dessutom har mannen uttalat dödshot mot kvinnan. Efter senaste misshandeln har rättsläkaren hittat över 26 skador på kvinnan och enligt åklagaren har skadorna olika åldrar. Den 44-årige mannen förnekar brott."

HULTSFRED

– Kom hit så ska jag vrida nacken av dig.
Så skrek en man i 60-årsåldern till en ung cyklist.

Mannen retade upp sig på att 14-åringen, stick i stäv med ordningsföreskrifterna, cyklade på gågatan i Hultsfred under onsdagseftermiddagen. Enligt anmälan skrek mannen att pojken skulle komma till honom så att han kunde vrida nacken av honom."

SYDSVERIGE

"Polischefen blottade sig för sina kolleger i flera års tid.
Polischefen har under åren gjort närmanden mot flera kvinnliga kolleger, sekreterare och städpersonal. Kvinnorna har berättat att han mot deras vilja tagit överdrivet mycket i dem, masserat deras axlar och varit närgången.
Uppåt 80 gånger har polischefen visat sig naken och nästan demonstrativt blottat sitt könsorgan för städerskor, trots att han var införstådd med att de besvärades av uppträdandet, konstaterar domstolen."

KALMAR

"En tioårig pojke blev i tisdags eftermiddag ofredad av en man i centrala Kalmar.
Pojken uppger att en äldre, främmande man kom fram till honom och ville att han skulle följa med honom hem och lyssna på en saga. Pojken blev rädd och sprang hem och berättade om det hela för sina föräldrar."

HALMSTAD

"En 27-årig man åtalas vid Halmstads tingsrätt för att ha försökt våldta en tolvårig flicka i Halmstad i somras. Flickan joggade längs Nissan när hon enligt åtalet överfölls av mannen. Men flickan lyckades slita sig loss och springa iväg, rapporterar lokala medier. Mannen åtalas för försök till grov våldtäkt mot barn och greps bland annat med hjälp av av flickans vittnesmål."

STOCKHOLM

En 26-årig man våldtog en kvinna i Tantolunden i Stockholm.

ÖSTERSUND

"En 25-årig man i Östersund har häktats på sannolika skäl misstänkt för två mordförsök. Först ska han ha knivhuggit en kvinna i en fastighet på Frösön. Därefter ska han ha försökt knivhugga hennes man, dock utan att träffa. Motivet är oklart enligt polisen finns det ingen koppling mellan kvinnan och den misstänkte, förutom att de bor i samma hus, uppger lokala medier."

LULEÅ

"En man försökte i torsdags få in en nioårig flicka i sin bil. Händelsen som är polisanmäld ska ha inträffat på Örnäset. Sedan tidigare finns det en polisanmälan om en man som försökt få in ett barn i sin bil. Men då polisen ännu inte vet särskilt mycket om torsdagens händelse kan de inte bekräfta att det handlar om samma sak. Kuriren har tidigare berätta om en man som i december 2012 försökte locka in en ung flicka i sin bil på Örnäset, då kom flickan storasyster till undsättning."

BURLÖV

"Vid tretiden på lördagseftermiddagen greps en man misstänkt för att ha blottat sig för två flickor i närheten av Burlöv center.
– Han har följt efter dem och de har tagit sin tillflykt till köpcentret, säger Daniel Jonasson, inre befäl på Malmöpolisen.
Mannen, som greps av ordningsvakter, misstänks nu för sexuellt ofredande mot de båda tonårsflickorna.
– Vi uppskattar att han är 35-40 år."


SKÅNE, ARLÖV

"Han står på valbar plats på Sverigedemokraternas lista till kyrkofullmäktigevalet nästa söndag. Samtidigt är han misstänkt för att sexuellt ha ofredat en minderårig flicka.

LANDSKRONA


"En svartsjuk man tvingade ner hustrun i källaren och våldtog henne i ett torkrum i Landskrona i somras. Nu döms mannen, som är i 30-årsåldern, av Lunds tingsrätt till två års fängelse för våldtäkt."
 

KARLSTAD

"En 70-årig man från Karlstadstrakten döms till 1,5 års fängelse för bland annat sexuellt övergrepp mot barn, rapporterar lokala medier. Han ska flera gånger ha fått en flicka att posera sexuellt. Något han fotat och filmat. I mannens datorer hittade polisen cirka 40 000 bilder och filmer med barnporr. Han erkänner att han haft 15 000."

HOLMSUND

"En 54-årig man från Holmsund har vid upprepade tillfällen misshandlat sin sambo. Detta ska ha skett genom att mannen utdelat slag mot sambons huvud med öppen hand. Vid flera tillfällen ska mannen även ha skakat eller knuffat henne, använt kränkande uttalanden, skrikit samt nypt henne i benen och armarna. Av misshandeln har sambon orsakats rodnader, flera svullnader, skrapsår, ett stort antal blåmärken och smärta. Åklagaren menar att detta har varit led i en upprepad kränkning av sambons integritet."

VÄXJÖ

"Strax före klockan elva på onsdagskvällen bröt sig en 32-årig man in i en lägenhet i Växjö. Där misshandlade han sin före detta flickvän och ytterligare en annan kvinna. Mannen lämnade platsen i bil innan polisen hann dit. Men man lyckades stoppa bilen och gripa mannen som nu sitter anhållen."

BODEN

"En 28-årig man greps på onsdag morgon misstänkt för att ha misshandlat sin gravida flickvän. 28-åringen, som greps av polisen, misstänks bland annat ha sparkat sin gravida flickvän i magen. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus för att få sina skador omsedda. Skadornas omfattning är okända."

JÖNKÖPING

"Polisens film från strippklubben i Jönköping är åklagarens trumfkort.
Filmen visar en lättklädd kvinna som dansar mot en stång. Samtidigt finns ytterligare sju halvnakna kvinnor, flera med bara bröst, i lokalen.
– Att kalla det strippklubb är ett påhitt av medierna, hävdar den 54-årige ägaren till restaurangen.
När 54-åringen startade restaurangen Söderhörnan på Klostergatan i Jönköping mörklades fönstren och bilder på lättklädda kvinnor sattes upp."

TROLLHÄTTAN

"En kvinna i 30-årsåldern har hittats död i en lägenhet i Trollhättan."

DANMARK

"Styvpappan höll sin familj i ett skräckvälde.
Han överröste den sjuåriga dottern med slag och sparkar och tvingade henne att äta sina egna spyor.

– Han tvingade mamma att slå mig, annars skulle han döda oss båda, säger sjuåringen i ett videoförhör under rättegången.

– Pappa filmade mig en gång när jag satt och åt, då blev jag så nervös att jag spydde. Därefter tvingade han mig att äta upp spyan, berättade flickan som i dag är åtta år.

Den dagen hade flickan kommit hem från skolan med blöta kläder efter att ha ramlat i en vattenpöl. Hon klädde av sig det våta och lade plaggen över ett element och då brast det för styvpappan.

– Det var inte mitt fel att jag ramlade, det var inte med vilja, men pappa slog mig jättehårt, berättar flickan i videoförhöret.

Under misshandeln använde styvpappan bland annat en barnstol som han upprepade gånger slog i ryggen på den lilla flickan.

Både mamman och styvpappan nekar till anklagelserna men har medget att det har funnits tillfällen då flickan slagits, skriver Ekstrabladet."4 kommentarer:

 1. Du borde skicka runt det här inlägget till alla stora medier DN; SVD; AB; EXPR; SVT; SR. Jag tror fortfarande inte dom fattar att de handlar om om strukturer där kvinnor och barn utsätts för våld ÄVEN I SVERIGE och inte "bara" i Kongo eller Afghanistan.
  De letar ju alltid i media upp lustiga nyheter om där kvinnor minsann också begår brott så blir alltså jämlikt så. Och ingen ser eller vill se denna våldsspiral månad efter månad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg en kommentar i någon tidning/blogg eller liknande men tyvärr sparade jag den inte.

   Någon skrev ungefär att "polisen ringer och rapporterar in till media, så fort de hittar en kvinna som misstänks för brott". Så jävla patetiska är ju många män, så det förvånar mig inte ett dugg om detta stämmer. Mansmedia hänger glatt på. Precis som om mäns våld, sexuella våld och övriga brottslighet skulle bli mindre, om man visar ett fåtal kvinnor som begår brott?;)

   Det finns så mycket att anmärka på i tidningarnas rubriker och artiklar angående själva språkbruket också. Jag ser att det har gjorts klara förbättringar dock, jag ser skillnaden i språket om det är en kvinna eller man som skriver artikeln. För några år sedan såg jag tex nästan aldrig ordet "pappa" i rubrikerna och ALDRIG ordet "pedofil". Det har förbättrats, precis som man numera inte alltid, men ofta, "handlingsförlamar" gärningsmännen. "Kvinna våldtogs" istället för "man våldtog" etc.

   Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit till media och tjatat. Jag har gett upp.

   Radera
  2. Förvånar mig inte alls att polisen gör så. Det vanligaste brottet hs poliser är ju kvinnofridsbrott så det är väl fulla av inre skuld och vill visa att kvinnor kan minsann... Vem litar på att polisen bryr sig om våld mot kvinnor längre?

   Radera
  3. Män som i övervägande majoritet, alltså nästan utan kvinnligt sällskap och som samlas på ett ställe, tex EU, polismyndigheten, fotbollsplanerna, ishallarna osv tendererar att stressa, pressa och påverka varandra till ett illaluktande kvinnohat. Få män är starka nog, att inte låta sig påverkas av denna "grabbiga" miljö. Det förvånar mig alltså inte alls att så många polismän, dels påtvingar sina få kvinnliga kollegor sin manliga sexualitet och sina manliga sexuella fantasier (sexualtrakasserier), dels också går hem efter jobbet och misshandlar sina kvinnliga partners. En man som misshandlar en kvinna i hemmet, misshandlar nästan alltid barnen också. Både direkt och indirekt.

   Kvinnor och barn kan inte lita på att polismän ser till deras säkerhet och rättigheter, nej. Absolut inte. Dock - anmäl alltid om du utsätts för brott. Det händer kanske inget med tex våldtäktsanmälningar eller kvinnofridsbrott men man får hoppas att det åtminstone syns i statistiken. Men, vem sjutton vet? Jag VET att det inte går rätt till i det här manssamhället och det har nog de flesta som har läst min blogg också förstått.

   Radera