Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-09-12

Mans-media

En snusk-gubbe och torsk (32 år), stämmer träff med två tonårs-flickor, 15 och 18 år gamla, på en "dejtingsajt" (?). Han vill köpe-runka i de unga flickorna. 

Två 25-åriga män följer med flickorna och deras plan är att ta torskens pengar och sticka. Männen gömmer sig i buskarna medan flickorna pratar med torsken, något inträffar som gör att männen hamnar i tumult med honom och det slutar med att torsken blir dödad när han gör motstånd.

Ludwig Drevfjäll på Expressen beskriver händelsen:

..."misstänker man att de två tjejerna, 15 och 18 år gamla lockade in den 32-årige mannen i en fälla, genom att locka med sex på en dejtingsajt."

"Samtliga är misstänkta på den starkare misstankegraden för brottet"
Ludwig Drevfjäll
Expressen
Men i sina rubriker skriver Expressen bara om tonårs-flickorna som "skyldiga" till mord på torsken (Expressen "glömmer" de två männen?):

"Flickor begärs häktade för dejtingmord i Solna"
"Så lockades offret i flickornas sexfälla"

Under den sistnämnda rubriken skriver ytterligare tre gubbar i Expressen; Diamant Salihu, Peter Thunborg och Tomas Carlsson:

"Flickorna lockade 32-åringen i en sexfälla, misstänker polisen. Planen var att han skulle rånas och skrämmas bort från skogsdungen."

- De här flickornas idé har varit att för att ha sex ska de få pengar i förväg. Men när de har fått pengar har de stuckit, uppger källan.

"Kammaråklagare Jenny Clemedtson säger att utredningen är inne i ett känsligt läge.
- Jag kan bekräfta att fyra personer är misstänkta för rån och mord, och att de är anhållna."

Hur blir en 32-årig barn-torsk och snusk-gubbe, "lockad i en sexfälla" av barn?
 

Sen har vi nästa mans-gök på Expressen - Johan Sköld. Han skriver i sin rubrik:

"En man misstänks för samlag med 14-åring"

"En 21-årig man från Götene misstänks för sexuellt utnyttjande av barn. Anledningen är att han vid fem tillfällen ska ha haft samlag med person som var 14 år och sju månader gammal. Gärningarna ska ha skett med start i juli och i 21-åringens bostad."

.."ska 21-åringen ha begått gärningarna med uppsåt då han vetat om den yngre personens ålder."

Notera här, att Johan Sköld noga undviker att benämna brottet som mannen har begått mot barnet - han väljer att kalla sexualbrottet för "samlag" och har, som så många andra manliga journalister i våra tidningar, inte förstått att det inte går att "misstänkas för samlag" i vårt land. Det är naturligtvis inget brott, att ha "samlag". Hur mycket otur har egentligen Johan Sköld när han tänker? Eller tänker han med fel huvud..?

I normala fall brukar mans-media vara noga med att undvika att nämna barns ålder, då barn utsatts för våldtäkt av vuxna män. De brukar kalla det, "våldtäkt mot barn under 15 år" istället för tex "man våldtog 5-årig pojke". Johan Sköld gör tvärtom - han är mycket tydlig med att barnet är 14 år OCH sju månader gammalt. Här vill Johan Sköld få fram, att barnet faktiskt nästan var lagligt knullbart, för en vuxen man.


36 kommentarer:

 1. Johan Sköld vill få det att se ut som om fjortonåringen lockat in den stackars mannen i sexuell aktivitet - ja.
  Att flickan är fjorton och sju månader innebär ju att hon är nästan lovlig, och då givetvis nästan är "kvinna" med fullt ansvar för allt som sker ..

  Den stackars pojken har ju redan hunnit fylla 21 år, och är därmed ansvarsbefriad. För det vet vi ju vi det här laget att när det kommer till ansvar så är det barn och kvinnor som skall tackla detta .. män saknar liksom den där genen för ansvar. Från och med femton års ålder så blir det liksom svårare och svårare för dem att förstå gränser .. deras "drifter" är ju så starka. Det växande könet dränerar ju hjärnan på blod och med stigande ålder blir det svårare och svårare för dem att hantera den konflikten...

  Se bara på det första fallet du tar upp, två mycket unga tjejer lurar med sina äldre manliga kumpaner in på brottets bana. Att de äldre männen skulle ha ansvar är faktiskt inte schysst att begära .. de är ju vuxna och saknar fitta..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Johan Sköld vill få det att låta synd om den vuxne mannen, som medvetet bröt mot lagen och riktade sin manliga sexualitet mot ett barn.

   Jag håller med, Micro - som alltid ansvarsbefrias män för sin sexualitet. Ansvaret för manlig sexualitet, lägger män till och med över på barn. Jag hoppas att de här Expressen-männen aldrig själva skaffar barn, de förstår ju helt enkelt inte vad barn är. Eller också förstår de inte vad manligt vuxenansvar är?

   "Det växande könet dränerar ju hjärnan på blod och med stigande ålder blir det svårare och svårare för dem att hantera den konflikten.."

   Moahhaah!

   Två tonårstjejer "lurar" två 25-åriga män till att "lura" ännu en man, en barn-torsk. Skall vi tolka det som att vuxna män är mentalt underutvecklade och att småflickor är genier?

   Sannolikt är istället att torsken sökte upp flickorna på nätet och erbjöd sig att betala för att få runka av sig i dem. Sannolikt är att flickorna berättade för de två 25-åriga männen och att männen kom på idén, att stämma träff med torsken och sno hans pengar. Sannolikt är att männen erbjöd flickorna skydd under "mötet". Sannolikt är, att i "tumultet" med den 32-årige torsken, var männen mest aktiva och sannolikt är att det var männens fysiska våld som dödade torsken.

   Det här är nog något av det värsta jag har sett från manliga journalister, hittills i tidningarna (och jag har sett mycket).   Radera
 2. ot (som vanligt).Ingen är förtjänt av att bli dödad pga sexköp, däremot rejält med stryk om det rör sig om minderåriga.

  Alla barnprostituerade borde istället för att sälja sig lura torsken och med hjälp av vänner ge honom lite pisk och sno pengarna.

  SvaraRadera
 3. Det handlar tyvärr helt enkelt om att sälja tidningar. Den krassa sanningen är att det säljer mer tidningar om man skriver "Flickor begärs häktade för dejtingmord i Solna". Att det sedan är ett grymt övertramp på hela tanken med journalism betyder ingenting längre i dagens samhälle. Det är så dålig journalism så man tappar hakan. Pojkarna glöms helt bort för att få fram flickorna i rampljuset. Det skrämmande är egentligen inte att dessa fyra journalister kommer på att skriva så här utan att de får sin vilja igenom. Det drar tyvärr ett löjes skimmer över hela tidningen och visar på en väldigt dålig kvinnosyn.

  Tycker däremot riktigt illa om kommentaren från Micro113. Som kvinna skäms jag när jag hör såna tarvliga påhopp mot hela det manliga könet:

  "För det vet vi ju vi det här laget att när det kommer till ansvar så är det barn och kvinnor som skall tackla detta .. män saknar liksom den där genen för ansvar. Från och med femton års ålder så blir det liksom svårare och svårare för dem att förstå gränser .. deras "drifter" är ju så starka."

  Det där är bland det absolut lägsta jag någonsin har läst. Fullt i klass med rashat och liknande. Så fruktansvärt lågt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ligger mer än så, i all denna märkliga mansjournalistik. Det handlar om att förminska och normalisera sexualbrott som män begår, genom att kalla det "sex", "samlag", "åtalad för barnsex" osv. Samma sak gör man i rättsväsendet.

   I det här fallet, handlar det också om att markera att det inte är okej att "lura" stackars barn-torskar och andra torskar. De måste skyddas och inte riskera att bli nedslagna när de har "stämt träff" med kvinnor och flickor mot betalning. Här vill man få det att låta som om flickorna har initierat ett brott, när det i själva verket är torsken som har gjort det. Man kan lika gärna hävda, eftersom den döde torsken utmålas som en komplett idiot, att han får skylla sig själv som är så dum och om han blir dödad när han själv väljer att begå brott.

   "dessa fyra journalister kommer på att skriva så här utan att de får sin vilja igenom."

   Eller också har de fått i uppdrag att skriva så här?

   "Tycker däremot riktigt illa om kommentaren från Micro113. Som kvinna skäms jag"

   Jaha. Tack för att du påpekar att du är "kvinna";)

   "Det där är bland det absolut lägsta jag någonsin har läst."

   Det har jag mycket, mycket svårt att tro på.

   Radera
  2. "Pojkarna glöms helt bort för att få fram flickorna i rampljuset."

   Kallar du alltid 25-åriga män för "pojkar"?

   Radera
  3. Anonym
   Du har uppenbarligen missat den retorik som förs av män på nätet .. Låt mig förtydliga - vissa män, vanligen anti-feminister.

   Att man skall behöva skriva ut "vissa" så fort det handlar om män är dessutom lite sorgligt - fast vi kan väl kanske skylla den urholkade förmågan att tolka text adekvat på den försämrade skolan.

   Det finns givetvis många män som inte rasar ihop i hjärndöd när det kittlar i kuken .. De männen återfinner du dock inte i artiklar där barn eller kvinnor våldtas eller utnyttjas. Det är ungefär/ofta samma män som förstår att det krävs deras spermier för att göra barn och att "hör och häpna" det är de själva som ha makten att styra över om de vill bjuda på dem eller inte....

   Radera
  4. Jag heter Kristina Jakobsson och närmar mig de 40. Vad heter du och Micro113 och hur gamla är ni?

   Alla fem i det här fallet är brottslingar. Felet är bara att tidningen gör en fullständigt horribel rangordning. Flickorna framställs som de värsta följt av torsken när det i verkligheten är de två pojkarna som är de absolut största brottslingarna i det här. Torsken fick betala för sitt brott. Expressen såg till att flickorna blev extra straffade men hur är det med pojkarna?

   Ja, jag skäms som kvinna när jag läser sådant. Hade jag vetat vem du är Noboytoy så hade jag bjudit in dig till en feministiskt föreställning som vi håller från nästa vecka och en månad framåt. Den handlar om mannen och hans sätt att ta sig an den ställning han är i. Vi behandlar mannen som den han är, en människa och inte som en apa som gjordes här och var det jag reagerade emot. Väldigt lågt och absolut inget som gagnar oss feminister.

   Radera
  5. "Vad heter du och Micro113 och hur gamla är ni?"

   Vi heter NoBoyToy och Micro. Jag har ingen aning om hur gammal Micro är, tyvärr.

   "Ja, jag skäms som kvinna när jag läser sådant. ...bjudit in dig till en feministiskt föreställning som vi håller från nästa vecka och en månad framåt. Den handlar om mannen och hans sätt att ta sig an den ställning han är i. Vi behandlar mannen som den han är, en människa och inte som en apa som gjordes här"

   Det är trist att du skäms som kvinna, när micro reagerar kraftigt emot mansmedia och torskar som köper barn.

   Tack men nej tack, jag går på andra feministiska möten, där vi också talar om män som människor men också om hur många män, beter sig sämre än apor på vår jord. Jag tycker att du förnedrar apor.

   Radera
  6. "Väldigt lågt och absolut inget som gagnar oss feminister."

   Det är din åsikt, inget mer än så. Eller har du utsett dig själv som talesperson över femister?

   Radera
  7. Äkta feminister går sällan in och riktar kritik mot andra feminister, som du gör. Det gagnar inte oss feminister.

   Radera
  8. Kristina, om du vill veta vad allt detta handlar om så finns det flera föreställningar som pågår varje dag runt om i Sverige. Det är helt kostnadsfritt dessutom. Dom pågår i det vi kallar domstolar. Där kan roa dig med att se hur domstolar förmildrar mäns sexuella övergrepp mot barn. När du sett några sådana verklighetsbaserade "föreställningar" (fast när man bevittnar dom tror man att man befinner sig på Dramaten)får du gärna återkomma och diskutera torskrollen som avhandlas här.
   GF

   Radera
  9. Kristian har naturligtvis aldrig gått på några feministiska föreställningar;)
   Kristian är bara här för att skjuta fokus från barn-torsken och media-pittarna.

   Radera
 4. Kristina jag är äldre än dig, och hade jag haft lust att lägga ut mitt namn på nätet så hade jag valt det som signatur.

  Varför tror du att syftet med mina inlägg skulle vara att "gagna" feminister?

  Det jag beskriver är hur män och deras förmågor beskrivs i nätdebatten - av (vissa - inte alla, är väl bäst att förtydliga).

  Vilken särskild ställning är det män är i förresten? Utveckla gärna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bry dig inte, micro.
   Kristian är lika lite kvinna och feminist som "Lindeman" = PAO i tidigare SCUM-inlägg.

   Radera
 5. Kanske detta blir en tankeställare för de män som svarar på annonser där unga tjejer erbjuder sexuella tjänster mot betalning och fattar att de inte gör detta för att de så gärna vill ha sex med vuxna män utan kan vara väldigt farligt för de som köper?
  Kanske kan denna händelse leda till att färre önskar träffa 14-åriga Emma på offentliga toaletter?
  Självfallet är det en mycket tragisk historia med mannen som blev dödad och för hans anhöriga
  ingen förtjänar att utsättas för våld för att de är naiva.
  Det märkliga är att enligt många män så räknas de flickor som kommit in i puberteten som sexuellt mogna kvinnor som själva avgör om de vill ha sex med vuxna män samtidigt så verkar det som samma män räknar dessa flickor som barn som inte kan vara tillräckligt förslagna att kunna utnyttja köparen för egen vinning genom tex. utpressning, rån som i detta fallet.
  Tror att det finns ett antal män som hamnat i rånsituation genom att unga tjejer med hjälp av kumpaner rånat den som trott sig köpa sex anmälningsbenägenheten lär dock vara liten eftersom de försökt köpa sex och dessutom av underåriga.

  Undrar hur många familjer som har det knapert ekonomiskt för att mannen har försökt köpa sex av småtjejer men istället utsätts för utpressning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle vara intressant att veta vilken "dejtingsajt" (enligt Expressen) som barn-torsken har sökt upp flickorna på.

   Förhoppningsvis leder detta till att män som köper barn och kvinnor att runka av sig i, tar en ordentligt titt på sig själva. Inte bara att de "låter bli" att köpe-runka pga risken för att bli nedslagna av väntande män i buskarna. Det är ju MÄN som köpe-runkar som är problemet, sjukdomen. Inte deras offer.

   Om jag vore anhörig till den här barn-torsken så skulle jag skämmas ihjäl.

   "enligt många män så räknas de flickor som kommit in i puberteten som sexuellt mogna kvinnor"

   Vad vet män om det? Har de själva varit flickor i puberteten i ett tidigare liv eller nåt?

   "som inte kan vara tillräckligt förslagna att kunna utnyttja köparen"

   Jag tror inte att det är flickorna som har kommit på idén att "utnyttja"(?) torsken. Sannolikt är att torsken har kommit på idén att köpe-runka i flickorna mot betalning och att de två männen kom med idén att sno hans pengar.

   "Undrar hur många familjer som har det knapert ekonomiskt för att mannen har försökt köpa sex av småtjejer men istället utsätts för utpressning?"

   I heterofamiljerna pågår allt möjligt konstigt.

   "Tror att det finns ett antal män som hamnat i rånsituation genom att unga tjejer med hjälp av kumpaner rånat den som trott sig köpa sex"

   Torskarna får skylla sig själva när de väljer att begå brott mot lagen.
   Jag stör mig för övrigt på benämningen "grovt rån".

   Radera
  2. Om det rör sig om grovt rån är det logiskt att använda begreppet grovt försök till köp av sexuella övergrepp på minderårig. Ja om man alltså ska tala i klartext.
   GF

   Radera
  3. Grovt rån är det väl om det skett under kraftigt våld eller under tex. vapenhot?
   I det här fallet verkar det som att detta inte var första gången dessa personer gjorde på samma sätt skillnaden var att köparen gjorde motstånd.

   Angående pubertet så finns det ett stort antal män som påstår att de flickor fysiskt ser ut som kvinnor är sexuellt mogna och att det är helt ok att myndiga män har sex med flickor från sådär 11-12 år eftersom de kroppsligt kan se ut som 16-17 år, frågan man då ställer sig varför de inte har sexuella relationer med de som minst fyllt 15 år?

   Radera
  4. Ja, vem var det egentligen som initierade allt det här? Barn-torsken. Nu påstås det att han har blivit "lurad" att köpa barn att runka av sig i? Puttinutt.

   För övrigt så var han ju med på att lämna ifrån sig pengarna - han ville ha ett köperunk i flickornas kroppar, i utbyte. Männen och flickorna tog hans pengar utan att leverera "runke-tjänsten". Det borde väl kallas bedrägeri, snarare än rån?

   Radera
  5. Det pågår mkt skit i regnbågsfamiljer också. Tänker på den homosexuella pappan som adopterade en thailändsk flicka som han våldtog sedan hon var två år. Hans partner (som var morbror till flickan) visste inget.
   GF

   Radera
  6. Den gemensamma nämnaren är män, oavsett familjekonstellation.

   Radera
 6. Har noterat under många år att i media är 25-åriga män pojkar och 14´-åriga flickor kvinnor. Konsekvent.
  GF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är konsekvent. Jag har till och med sett media kalla 12-åriga flickor för "kvinnor".

   Radera
  2. Notera att vår gamle gode vän Clarence Frenker på Metro (tidigare Expressen och AB) hänger på media-drevet mot flickorna:

   http://www.metro.se/stockholm/kvinna-haktad-for-inblandning-i-ranmordet-i-solna/EVHmim!gX3vJVFQSdnWU/

   Jag skrev om Clarence Frenker här:
   http://noboytoy.blogspot.se/2011/04/tomtarna-och-trollen.html

   Radera
  3. Här är Clarence Frenkers s.k "scoop" om Wanja Lundby Wedin, LOL, LOL!!
   http://blogg.resume.se/linus/2009/05/25/wanja-har-plotsligt-fatt-gratis-ammunition/

   Hur får de här männen ens jobb?:)

   Radera
 7. Bra att du skriver om det här!!
  Sällan har det tydliggjorts så här att Expressen och Aftonbladet tar mannens och sexköparens parti och skuldbelägger flickor.

  Hur ska dessa media kunna smutskasta SD för d e r a s kvinnosyn?
  Jag avskyr SD men det här är ge öppet mål för dem.
  Vad är det för kvinnohatande Flashbackjournalister som Tomas Mattsson och Jan Helin anställer?!

  Det här visar att media/mansmedia och rättsväsendet är två likstora krafter som motverkar kvinnors rätt. Upp till kamp mot media och poliser/åklagare/domare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Journalist är ingen skyddad titel, vad jag förstår. Vem som helst kan kalla sig frilansjournalist eller skribent. Kanske var det anledningen till att Bax var ensam "undertecknare" av sin artikel till en början? Först efter en stund, lade Expressen till Schönstedts namn och bild. Jag vet inte var Expressen och Aftonbladet hämtar sina manliga journalister men flashback verkar troligt;)

   Det här är så utstuderat att man blir mörkrädd. Expressens avsikt är att dra flickorna i skiten och utmåla dem som ensamma "bovar i dramat". Det verkar ha gått hårt till för den 15-åriga flickan i rättssalen också - hennes mamma fick inte ens sitta med som stöd.

   Snaran kring kvinnors och flickors hals dras åt av maktmännen alltmer. De har inte en chans i vare sig rättsväsendet eller i media. Män drar sig inte ens för att kasta skit på barn som vi ser.

   Radera
 8. Det var förresten Solnapolisen som SNABBT kom fram till att den nyligen begravda barnet var en kvinna begravd för 40 år sedan. Sedan tystades det ner. Litar inte ett dugg på Solnapolisen, de vill sätta dit flickor och kvinnor för att få upp statistiken samtidigt som de struntar i att utreda ev mord på barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går inte att lita på polisen, oavsett vilket län kvinnor och barn befinner sig i. Det finns många jävla manliga rötägg inom polisen, "uppfostrade" i machokulturen. Så går det när för många män samlas på ett ställe.

   Det där med barnet som helt plötsligt var en kvinna, verkar mycket märkligt?

   Som sagt - det är rena mansdiktaturen som råder i dagens Sverige, så det går inte att lita på någonting längre.

   Radera
 9. Tongångarna härifrån Solna, och då i synerhet från papporna, är att fanskapet fick sitt straff. Själv undrar jag vad det är som får en snuskgubbe att bli så sjuk i huvudet att han lurar ut små barn att knulla? Fy fan vad äckligt!!!

  Vilka jävla förbannade äckel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner, personligen, inte många pappor som uppskattar att barn-torskar groomar deras barn på nätet och försöker muta barnen med pengar och/eller godis, i syfte att få runka av sig i dem. Barntorsken får skylla sig själv - jag känner ingen empati för honom.

   Radera
 10. Bedrövligt är bara förnamnet. Nej, kvinnor kan inte lita på polisen längre då dom blir alltmer fascistiska. Det är väl ett stort generationsskifte också så bra gamla poliser går i pension.

  Nu kommer jag inte ihåg vad han heter, Braxen någonting med dammsugaren.... men va f@n azzå. Yngre ultraliberala män som solkar ner än mer en redan skitig kvällspress.

  Sen till Kristina Jakobsson..... Det som behandlas på denna blogg är om dom män som begår övergrepp, våldtäkter, barnpornografi m.m. Jag har då inte uppfattat denna blogg att den handlar om att ALLA män är "apor".

  Jag blir lite trött på dom som läser bloggar som F@n läser bibeln. Jag har själv erfarenhet av detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man undrar ju varför Expressen tar in den här typen av "journalister"? Väljer de ut de som är helt utan skrupler, som inte drar sig för att mörka, ljuga och förvanska?

   Ja, det är tröttsamt att vissa alltid försöker skjuta fokus i debatten, både i min blogg och andras. Istället för att handla om män som beter sig som grisar, vänds debatten till kvinnor och hur kvinnor pratar om män. Ofta är det "kvinnor" som skriver, som noga påpekar att de är "kvinnor" och som vill tala om för andra kvinnor att de inte får uttrycka sig hur som helst om pedofiler, våldtäktsmän och annat jävla pack.

   Det är slut på det nu.

   Radera
 11. Sexfälla, dejtingmord, lockade... att de ens orkar. En vuxen man planerar att utnyttja två unga tjejer men blir mördad av andra män, men tydligen ska flickorna ha någon skuld i detta? Män har tydligen inget ansvar alls, varken för sina sexköp eller för mord?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det märkliga är att de här manliga journalisterna utmålar flickorna som ensamma skyldiga till både mordet och att barn-torsken valde att ens stämma köpe-runks-träff med töserna;)
   Så ser män på saker och ting i sin egen lilla mansvärld;)

   Radera