Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-09-01

Hollywood - ett pedofilt paradis?

Minns ni de här grabbarna? "The two Coreys"?

Corey Feldman och Corey Haim
Corey Haim är död - han dog år 2010, troligen pga sviterna efter ett långvarigt drogmissbruk. Under 2006 började "the two Coreys", goda vänner även privat, spela in en reality-show och ett avsnitt kom att chocka många tv-tittare. Det avsnittet kan ni se här.

Det blir en otrevlig och lite hotfull stämning mellan dem i detta avsnitt. Haim frågar Feldman varför han "inte gjorde nåt" när han visste vad som pågick och vad Haim var utsatt för. Feldman svarar med en motfråga: "medan det pågick, var det någon som förgrep sig på mig och vad gjorde du då?"

De här männen blev alltså våldtagna som unga pojkar av kända män, maktmän i Hollywood. Ryktet säger att de blev "passed around" bland dessa män, som alltså stod i kö för att få runka av sig i pojkarnas kroppar. 

“This has been going on for a very long time,” concurs former “Little House on the Prairie” star Alison Arngrim. “It was the gossip back in the ‘80s. People said, ‘Oh yeah, the Coreys, everyone’s had them.’ People talked about it like it was not a big deal.”

“The word was that they were given drugs and being used for sex. It was awful – these were kids, they weren’t 18 yet."

Corey Feldman hävdar att Hollywoods största problem alltid har varit och ÄR - pedofili. Det är "den stora hemligheten".

"I can tell you that the No. 1 problem in Hollywood was and is and always will be pedophilia. That's the biggest problem for children in this industry. ... It's the big secret," Feldman said.

"I was surrounded by them [pedophiles] when I was 14 years old. … Didn't even know it. It wasn't until I was old enough to realize what they were and what they wanted … till I went, Oh, my God. They were everywhere," Feldman, 40, said.
 
Här kan ni se en intervju med Feldman:


Tyvärr är de inte ensamma. Många kända personer har gått ut och berättat om hur olika män, pappor, styvfäder, manliga släktingar och andra pedofiler har utsatt dem för våldtäkter när de var barn.

Axl Rose (sångare), Teri Hatcher (skådespelerska), Ozzy Osbourne (sångare), Lindsey Lohan (skådespelerska), Marilyn Manson (sångare), Mary J Blige (sångerska), Drew Carey (skådespelare), Todd Bridges (skådespelare), Michael Reagan (son till president Reagan), Oprah Winfrey (programledare), Darrel Hammond (komiker), Scott Brown (senator), Ellen De Generes (programledare/komiker), Carlos Santana (musiker), Cecil Murphy (författare), Vanessa Williams (skådespelerska), Sugar Ray Leonard (boxare), Ashley Judd (skådespelerska), Billy Connoly (komiker), Julianne Hough (skådespelerska), Marilyn Monroe (skådespelerska),  Raz B (sångare/skådespelare), Karen Mulder (supermodell), River Phoenix (skådespelare), RA Dickey (basebollspelare New York Mets), Jeffrey Dahmer (seriemördare) osv, osv, osv.....

 
12 kommentarer:

 1. Jag tvivlar inte ett ögonblick på det Corey Feldman säger i intervjun. Inte det minsta. Men det tragiska i det hela är att så länge han och andra offer säger att "det är inte upp till mig att nämna namn" kommer det alltid att finnas folk som tvivlar på hans ord och menar på att han bara vill ha sina minuter framför kameran. Det är detta som är det tragiska i det hela. Förnekare missar aldrig ett tillfälle.

  Han säger också att det finns jättemånga fina människor i branschen vilket jag inte heller tvivlar ett ögonblick på. Men just detta att namn inte nämns smutsar ju ned även dem.

  Corey har säkert sin anledning till varför han inte berättar men jag hoppas innerligt att han eller någon annan vågar berätta vilka dessa män är så att det blir något slut på dessa individers fruktansvärda "livsgärning".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer alltid att finnas folk som tvivlar på att det ens finns pedofiler i allas vår omedelbara närhet. I just det här fallet med pojkarna Corey, har jag dock inte sett många som tvivlar på pojkarnas och de andra vittnenas ord.

   Med tanke på de namn som nämns (alltså inte bara EN pedofil mans namn), som misstänks för att ha förgripit sig på dessa och andra pojkar i Hollywood, så förstår jag att Feldman är rädd. Han säger att han fruktar för sina närmastes säkerhet, främst hans egen sons och det är mycket förståeligt. Det är lätt att sitta som utomstående, på tryggt avstånd och kräva att andra skall ta risker.

   Annars håller jag med dig i sak - offren måste träda fram och peka ut sina förövare annars fortsätter de att våldta barn efter barn efter barn. Ju fler offer som vågar berätta, desto lättare är det också att få pedofilerna dömda i domstol. Det är särskilt allvarligt att pedofila män i Hollywood gör filmer och tv-produktioner och därmed har alla chanser att påverka folk med sina egna sublima "budskap".

   Det ultimata hade förstås varit att barnvåldtäktsmännen själva träder fram, erkänner sina brott mot barnen och tar sina straff. Tyvärr är de allra flesta pedofila män alldeles för fega för det och mer rädda om sina egna skinn, än barnens. De barn som de ofta har drivit in i livslångt lidande eller till och med in i döden, som tex Corey Haim mfl.

   Det har redan gjorts en del avslöjanden och flera pedofila män inom nöjesbranschen har ställts till svars. Som någon beskrev det - det här är bara toppen av ett isberg..

   Radera
  2. Jag förstår mycket väl att han är rädd. Det jag ville säga var bara att så länge ingen kommer med namn kommer förnekarna bara att få mer ammunition.

   "han vill bara ha publicitet"

   "Jaha, han kan inte säga det för att han är rädd för sin familjs säkerhet. Varför säger han någonting överhuvudtaget då om han nu är så rädd för det."

   Sånt och liknande fortsätter. Det är alltså inte mina ord utan ammunitionen för dessa män. Tyvärr kommer sånt här och liknande att fortsätta så länge som ingen vågar träda fram med namn. Dessa patetiska ursäkter till män kommer att ha fritt spelfält så länge ingen vågar ta det steget som jag hoppas vi alla är överens om måste tas.

   Det har som du säger tagits steg men inte tillräckligt stora.

   Kim

   Radera
  3. Ja, jag håller med Kim.
   Det är ett problem att det bara är förövarna som hörs i vårt samhälle. En person som T-B Bergman är därför väldigt viktig och han och hans filmer borde få mer publicitet. Lika viktigt är det att offren vågar träda fram även om det är lätt att förstå varför de inte gör det. Men ju fler som vågar, desto större chans för att andra vågar också. EN person är lätt att knäcka men en hel massa blir värre.

   Jag håller med om att det finns mer att gräva i när det gäller tex Hollywood och Disney. För att inte tala om vårt eget land...:(

   Radera
 2. Vilket sammanträffande. Jag sitter precis och skriver ett inlägg om de två Hollywoodpedofilerna Roman Polanski och Woody Allen, när jag såg att du skrev om detta. Hollywood måste debunkas! Det är så oerhört mycket skit som pågår där, men som mörkas eller helt enkelt accepteras. En annan som enligt många är en pedofil men ingen vågar avslöja är Nickelodeonproducenten Dan Schneider. Om honom ryktas det att han fögripit sig på bla Amanda Bynes (som idag är en helt förstörd person) och Jamie Lynn Spears. Ingen vill/får avslöja sådana personer så länge de drar in stora pengar. Det är så fruktansvärt med dessa barn som växer upp i detta och utnyttjas både sexuellt och ekonomiskt från att de är små barn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket sammanträffande igen:)! Jag funderade just på att skriva ett inlägg till, som handlar om hollywood-pedofiler som Martin Weiss, Jason James Murphy, Fernando Rivas mfl.

   Nickelodeon verkar ha problem med sina anställda män? Michael Handy och Ezel Ethan Chanell är ytterligare två peddosar som du kan kolla upp inom Nickelodeon, AG.

   Det verkar vimla av dem, precis som Feldman påstår? Stackars barn. Deras föräldrar måste vara blinda och döva? Förblindade av pengarna?

   Radera
  2. Det verkar finnas hur många som helst överallt... Och i tv/filmbranchen har de massa barn i beroendeställning som de kan utpressa på olika sätt då barnen/föräldrarna vill att barnen ska bli kända. Det är bra att Corey Feldman tar upp det här med det skadliga i att pressa in sina barn i Hollywood. Barnen får betala det dyra priset för dessa föräldrars drömmar. Och även om han inte kan säga namnet på förövaren är det bra att han ens pratar om det.

   Jag kände in till de namnen, men har nu en teori. Michael Handy och Ezel Ethan Chanell fick ta fallet och man valde att skydda den mer kände Dan Schneider. Jag vet visserligen inte hur känd han är, men han har tydligen skapat ganska många serier åt Nickelodeon. Bland annat "The Amanda Show", med vilken Michael Handy också jobbade.

   Ser fram emot ditt inlägg om MW, JJM och RF. Dessa personer måste får inte gömma sig i mörkret.

   Radera
  3. Jag instämmer, man kan inte kräva av Feldman att rädda hela världen eller ens Hollywood. Han och Haim vågar prata om vad dessa män har gjort mot dem som barn och hur många män hade vågat det, särskilt om de var kända över hela världen?

   Det skulle inte förvåna mig om din teori stämmer, AG. Man lät Handy och Channel ta smällen och samtidigt skyddade man deras "partners in crime", kanske själva mogulen himself? Det verkar vara vanligt i rättsväsendet, även här hemma. Tänker bla på Lindberg-härvan.

   Jag minns inte nu vem det var av Hollywood-pedofilerna som hade producerat en mängd barnporr men bara tänk tanken..? Pedofila män med all denna filmutrustning, makt, pengar, status, distributionskanaler ut över hela världen och tillgång till alla dessa barn och föräldrar i total beroendeställning?

   Det finns människor som anser att Disney är "pedofiliserat" också och att Disney använder sig av pedofila sublima budskap i sina barnfilmer.

   Problemet är att män har fått hållas allt för länge utan kvinnors inblandning. Det gäller inte bara film utan också reklam, politik, mode, företagande och i princip styrandet av hela världen. Det går inte att låta män ensamma styra hela världen - det går åt helvete som vi ser.

   Radera
 3. http://video.foxnews.com/v/1389454514001/protecting-child-actors-from-hollywood-pedophiles/

  SvaraRadera
 4. Mycket intressant

  SvaraRadera