Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-22

"Wonderland"

En skrämmande dokumentär (obs, dålig ljud- och bildkvalitet) om hur polisen i flera olika länder kom pedofilringen "Wonderland" på spåren. En pedofilring som förgrenade ut sig i 13 olika länder i världen och där män bytte bilder och filmer med varandra som skildrar fastbundna, skrikande och sadistiskt våldtagna barn, vissa så unga att de gick i blöja.

Här möter vi en mamma i England som skickade sin lilla dotter för att sova över hos en kompis. Kompisens pappa tog med flickan in i ett rum där han hade riggat en kamera. Pappan våldtog barnet "online", dvs medan hans pedofilvänner i Wonderland såg på, via webkamera.

Här möter vi en pedofil i Tyskland som medan hans flickvän sov, satt vid datorn på nätterna och chattade med andra medlemmar av pedofilsekten "Wonderland" och utbytte pedofilporr med dem.

Här möter vi en pedofil man i England som anser att pedofiler "bara har sex" med barn och han menar att pedofiler tror, att barn vill att vuxna män skall runka av sig i deras kroppar.

Här blir vi varse om att endast ETT barn, en pojke från Portugal som anmälts som saknad, har kunnat identifieras bland de cirka 1200 bilder som polisen har lyckats få tag i. Pojken blev kidnappad på väg till skolan en dag.

Här får vi se otäcka bilder på nakna barn som pedofila män har bundit fast i rep och vi får se en liten blöjpojke, uppskattningsvis i tvåårsåldern på bild och höra en polisman berätta om att det som sedan hände den lille pojken på pedofilporr-filmen, var något av det värsta han sett i sitt liv.

Ett "Wonderland" för pedofila män, men en ofattbar sadistisk och grym Helvetesvärld för barnen som blir deras offer.

Tyvärr är det på riktigt.


11 kommentarer:

 1. Blir jag GALEN av VREDE och HAT. Jag VÄGRAR bli rädd eller likgiltig.
  Pedofiler skall Avrättas – men först bör man se till att man kör in ett bordsben omkrets 25 i röven och därefter i käften i ett par dagar, avslutas med döden.
  Vem gör det? undrar du – det är det minsta absolut problem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sagt det förut men säger det igen. Vi vuxna KAN inte och FÅR inte blunda, bli rädda och stoppa huvudena i sanden. Du vägrar att bli rädd och likgiltig och det är jättebra! Rädda och likgiltiga människor som blundar så hårt de kan, hjälper inte de här barnen - de hjälper pedofilerna.

   Jag blir lika överväldigad av hat, vrede och frustration som du och skulle gärna se att de här satans pedofil-sadisterna fick smaka på sin egen medicin.

   Radera
  2. Jag kan bara hålla med.
   Jag har för avsikt att återkomma till den här filmen, NBT. Tack för att du drar fram sån här skit i ljuset.

   Radera
 2. Jag har sparat ner den. Jag tittdes några minuter. Hur många pedofiler finns det egntligen? Dom tycks iallafall att bara bli fler och fler "tack vare" internet. Eftersom gränserna hela tiden tänjs på och nu så begås övergrepp IRL och var ska det sluta, att man mördar barn IRL. Detta är fruktansvärt! Jag får huvudvärk på kuppen. Det finns även ett "Dark internet" som inte syns utåt. Jag läste om det någonstans säkert på flashback där all skit samlas. Där ska tydligen finnas en hel del pedofiler och andra perverterade personer.

  Att filmen har dålig kvalité beror på att personen har använt en gratisversion att spela in program från TV på datorn och då blir det vågor och dåligt ljud. Ska man köpa en fullversion så kostar det en hel del.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pedofilerna har förstås fått en ny plattform via internet och spridningen av pedofilporren är enorm. Jag kommer att återkomma med ännu ett intressant klipp angående detta.

   Det är otäckt hur pedofilerna hetsar varandra till att våldta barn IRL för att skapa ännu mer pedofilporr att dela och därmed också få hög "status" bland de andra medlemmarna i pedofilringarna. Kopplingen mellan pedofilporr och våldtäkt mot barn IRL är tydlig men det vet ju vi som har fått en hjärna att tänka med.

   Det jävligaste är att Wonderland inte är den enda pedofilringen som har avslöjats i världen. Den är inte den sista heller och många blir aldrig upptäckta. Så hur många pedofiler finns det egentligen? Man räknar med att ungefär 2% av befolkningen är pedofiler. Jag antar att man med "befolkning" menar både kvinnor, män och barn (?) och då skulle vi landa på en siffra på runt 200 000 pedofiler i Sverige. Pedofiler är alltså de män (oftast) som riktar sin sexuella störning mot barn i låg ålder, de "prepubertala". Hebefiler vänder sig mot äldre barn och är, så vitt jag har förstått, inte inräknade i siffran 2%.

   Inte alla pedofiler begår våldtäkt mot barn men varje pedofil är en risk för barnen. Många "aktiva" pedofiler utsätter inte bara ETT barn under sin livstid, så hur många barn är egentligen drabbade? I USA visar en studie att 1 av 4 flickor och 1 av 6 pojkar har utsatts för sexuella övergrepp under sin barndom.

   Aha...? Tack för info, då förstår jag varför kvaliteten var usel.   Radera
  2. Jag vet inte varför vi ska tro på uppgiften att det finns icke-aktiva pedofiler. De skulle alltså hålla tillbaka sin drift av sociala skäl för att de förnuftsmässigt vet att det är fel. Jag tror inte på det. Varje sådan individ är en tickande bomb. Om den sociala medvetenheten är så stor måste man kunna begära att de ser till att bli kirurgiskt kastrerade. Då först kan man kanske trappa ner beredskapen mot dem men först då...

   Radera
  3. Jag instämmer, MA. Det finns ingen statistik, vad jag känner till, som visar hur många av pedofilerna som är icke-aktiva och hur eller hur, så är varje pedofil en risk för barn. En tickande bomb som du skriver.

   Tyvärr har pedofiler sällan någon självinsikt så att få dem att kastera sig på frivillig väg, tror jag är nästan omöjligt. Då återstår tvång...

   Radera
 3. I Sverige har pedofilerna definitivt fått en fristad. Här har vi i praktiken avkriminaliserat övergrepp mot barn.
  Dessa propedofila krafter finns numera i vår lagstiftande församling.

  Så denna ökning vi nu ser av sexuella övergrepp är ingen tillfällighet. Vårt rättssystem godkänner ju det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ses inte särskilt allvarligt på, hos våra makthavare, barn som blir våldtagna av pedofiler, som ju oftast är deras egna pappor och styvpappor. I Sverige har man istället full sjå att stärka fadersrätten och det har tyvärr utmynnat i, att det sociala och våra domstolar ger misstänkta pedofilpappor vårdnaden om sina barn på heltid.

   Det finns propedofila åsikter i rättsväsendet som tex inom polisen, domare, advokater osv men också inom de sociala myndigheterna i Sverige. Barn och mammor som får höra saker som:

   "det är bättre för barn att umgås med sin pedofilpappa, än att inte umgås med pedofilpappan alls"

   Radera
 4. På söndag 25/8 "firas" tydligen evenemanget "TRASDOCKANS DAG" på diverse ställen runt om i landet (och världen). På MEDBORGARPLATSEN I Stockholm visas bl a nedanstående film som påstås handla om oförstående och hånfulla socilasekreterare.


  16.00

  Film ”Pojken och tanten som inte ville förstå”
  "Den här filmen bygger på ett autentiskt samtal mellan en 8-årig pojke och en socialsekreterare. Pojken berättar detaljerat vad hans pappa utsätter honom för och efter samtalet går socialsekreteraren in till sin kollega och redogör för pojkens berättelse. Här hade historien kunnat sluta, men socialsekreteraren tolkar det pojken berättat på det mest hårresande sätt och när samtalet är slut raljerar hon över sin ”bedrift”. Nu hade hon listat ut vad pojken hade varit med om. Samtalet slutar med att de båda socialsekreterarna gör high-five som en bekräftelse på att de har uppdagat sanningen. Men vems sanning handlar det egentligen om?"

  SvaraRadera