Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-03

SnoppNytt

MALMÖ
En 31-årig pedofil man dömdes år 2010 för våldtäkt mot två barn. Direkt när han kom ut ur fängelset redan i december 2011 (i Sverige utdelas mycket låga straff till de få män som överhuvudtaget döms för sexualbrott mot kvinnor och barn), satte pedofilen sig vid datorn:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17234970.ab

"Uppemot 185 flickor kan ha utsatts för grooming i den härva som nu rullas upp i Malmö. En 31-åring häktades på fredagen misstänkt för att ha förmått flickor så unga som tolv år att posera framför webkameran.

Mannen är tidigare dömd för våldtäkt mot barn. Han släpptes ur fängelse i december 2011.
TT: Han började ta nya kontakter med unga flickor redan månaden efter?
– Det verkar så, säger Rogland.
Mannen nekar till anklagelserna.
– Han förnekar att det är han som haft kontakterna, men han kan inte riktigt förklara varför de finns i hans dator, säger Rogland."

VARBERG
Det verkar som om det blir mer och mer vanligt att svenska män springer omkring på campingar, badstränder, offtentliga toaletter osv för att filma kvinnor och barn i smyg?
http://www.expressen.se/gt/smygfilmade-kvinna-i-duschen--man-atalas/

"Det var i mitten av juli som en kvinna och hennes som stod i duschen inne på en camping i Varberg. Då blev en man i 50-årsåldern påkommen med att filma in i duschen. När polisen kom till platsen försökte mannen gömma minneskortet till kameran. Men polisen hittade det inne i ett cigarettpaket. Mannen erkänner händelsen men förnekar brott."

HAMMARÖ
En idag vuxen kvinna, blev som barn utsatt för upprepade våldtäkter under flera års tid av en äldre pedofil man, som hon stod i beroendeställning till (farfar/morfar?). Den 80-årige pedofilen döms nu till två år och sex månader i fängelse. 
http://www.expressen.se/gt/flicka-sov-hos-aldre-man--utnyttjades/

"Vid ett flertal tillfällen mellan åren 1996 och 2005 ska en man i 80-årsåldern ha förgripit sig på ett barn. I mitten av juli åtalades mannen vid Värmlands tingsrätt för grovt sexuellt utnyttjande av underårig och sexuellt ofredande. I åtalet skriver åklagaren att brottet ses som grovt bland annat på grund av barnets ålder, men även för att han stått i relation till barnet och att barnet ska "stått under hans tillsyn" vid dessa tillfällen. Åklagaren skriver även att detta har hänt på platser och i sammanhang där barnet borde kunna känna sig trygg.

....mannen döms för grovt sexuellt utnyttjande av underårig till fängelse i två år och sex månader. Han ska även betala skadestånd på 230 000 kronor. Enligt tidningen är kvinnan i dag vuxen."

HALMSTAD
Varning utfärdas till alla medborgare med kvinnligt kön i Halmstad!!
En eller flera vålds-runkande män springer lösa i Halmstad och försöker tvinga in sina erigerade snoppar i främmande kvinnors och barns kroppar!
http://www.expressen.se/kvp/valdtaktsforsoken-skakar-halmstadborna/

Onsdagen den 31 augusti vid 15-tiden.
Joggingslingan längs Nissan vid Furet i Halmstad:
En tolvårig flicka har anmält att hon blivit överfallen av en okänd gärningsman.
Mannen ska ha försökt att dra in henne i buskarna men övergett sina planer efter att flickan börjat skrika.
Mannen uppges ha burit en grön alternativt gul tröja. Polisen är intresserad av iakttagelser från platsen upp till två timmar före händelsen.

• Torsdagen den 1 augusti vid 02-tiden.
Picassoparken/Österskans, Halmstad:
En kvinna i 20-årsåldern som väntar på bussen vid Österskans i centrala Halmstad blir överfallen av sex män. Minst tre drar ner henne till den närliggande Picassoparken där de försöker våldföra sig på henne.
Kvinnan lyckas dock fly och klarar sig utan fysiska skador.

• Torsdagen den 1 augusti vid 21-tiden.
Järnvägsparken, centrala Halmstad.
En kvinna i 20-årsåldern blir överfallen av en okänd man i parken. Kvinnan blir överfallen bakifrån av en man som försöker dra omkull henne. Mannen avbröt dock angreppet och flydde från platsen. Kvinnan chockades och fick ett blåmärke på ena armen och en rodnad på handleden.

NORGE
En kvinna i Norge tog en man på bar gärning när han runkade av sig i hennes häst. Föreställ er synen som hon möttes av;)?
http://www.expressen.se/nyheter/stoppade-man-som-hade-sex-med-hasten/

"Natten mot fredag gick Gunhild Johnsen ett samtal från en väninna om att det rörde sig en mystisk man i närheten av hennes hästar.
Mannen hade gått runt hagen och gått in i skogen för att sedan komma tillbaka till hästarna.
– Min väninna sa att jag borde komma ner och undersöka om han var ute efter att stjäla hästar, berättar Johnsen för Dagbladet.
Johnsen satte sig i bilen och körde till hästhagen. Då ringde hennes väninna igen och sa att mannen hade tagit av sig byxorna och att han juckade mot den ena hästen."

4 kommentarer:

 1. Vad ska man säga om sånt här, Noboytoy.
  Vad är det för intelligensbefriade dårar som går lösa. Pitten först och gubben efter liksom. De måste vara underutvecklade, en riktigt klara i tillverkningen. IQ fiskmås. Du vet vad jag tycker. Lås in dem och kasta nyckeln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad skall man säga..? Det verkar vara kört för hankönet?

   Jag får en bild framför näthinnan av ett gäng håriga, vilda apor som springer omkring och skriker, visar snoppen och slår sig för brösten för att till varje pris försöka försvara det som någon har inbillat dem, är deras "överlägsenhet", dominans och makt. En hord med vilda, aggressiva gorillahannar som med detta beteende vill visa sitt missnöje över att de just har blivit fråntagna sin banan;).

   Radera
  2. Ja ungefär den bilden får också jag plus att jag blir så äcklad och trött på att män av den sorten finns det alldeles för många av. Iväg med dom till en öde ö så kan de ju roa sig med varandra istället, de små vidriga krypen!

   Radera
  3. Ja, Bella det är lätt att bli äcklad och trött på män i dessa tider och då menar jag inte bara den här typen av våldrunkare, som är så fixerade vid sina snoppar att vissa av dem till och med springer omkring på stan och hotar folk med dem.

   Det är ofta man ser män nu för tiden som knappt lyckas sätta ihop en fullständig mening, än mindre föra fram någon form av logiskt resonemang.

   Ibland tänker jag att det kanske är detta som är meningen, från makthavarnas sida? Att fördumma hankönet ytterligare, genom tex den massiva spridningen av den manliga porren och genom att uppmuntra allt detta kvinnohat till och med i vanliga dagstidningar?

   Vi ser ju redan hur pojkar halkar efter i skolan, hur de sitter och runkar frenetiskt till porr i mobilen/datorn och läser på flashback redan i 11-12-årsåldern. Hur de tidigt "drillas" inom idrotten, med både alkohol och ett illaluktande kvinnoförakt.

   Radera