Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-30

Polisman, med betoning på MAN

Undrar hur mycket skit den modiga polismannen (med betoning på MANNEN) Simon Häggström, nu får ta av "brödraskapet" inom Polismanskgriskåren, när han går ut och berättar sanningen om polisens usla arbete mot männen som betalar för att runka av sig i barns kroppar? TVÅ polismän i hela landet arbetar mot dessa män. Läs mer hos ASM.

– "Det primära är att hitta barnen, det sekundära är att hitta männen. Det är extremt svårarbetat. Lagstiftningen hänger inte med. Det är väldigt frustrerande att de som ägnar sig åt det här inser att det bara är att köra på, eftersom de vet att det är så få som jobbar med detta."

– "Just nu är vi två poliser i hela landet som jobbat med den här problematiken och vi har bara mandat att jobba i Stockholm. Det innebär att vi har konstant dåligt samvete eftersom vi ser annonser över hela landet. Det finns i varje län."

– "Vi tar ett fåtal av männen och tittar man på vad får de för domar är det nedslående."

– "I min värld finns inget annat straff än fängelse för de här männen. Det handlar om ett signalvärde, att det här är något som samhället inte accepterar. Ibland när jag läser domarna, där man lyssnar på männens snyfthistorier om alkoholproblem och annat, får jag en känsla av att man tar mer hänsyn till förövarna än till barnen, säger Simon Häggström."

2 kommentarer:

 1. All heder i världen till dessa två polismän som kämpar på. Men håller inte med dem om att det bara finns ett straff för de här männen som våldför sig på barn och att det skulle vara fängelse. För mig finns det ett helt annat straff för dessa dåliga ursäkter till män.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, all heder åt dem. De måste känna sig mycket frustrerade på sina jobb. All heder i synnerhet åt Häggström, som vågar säga sanningen om hur lågt polismyndigheten prioriterar barnen i vårt samhälle, precis som domstolarna gör. Det har visat sig att det inte alltid är populärt att göra det inom poliskåren...

   Jag har läst tillräckligt många domar osv för att veta att Häggström har rätt i påståendet att rättsväsendet tycker mer synd om männen som begår brott mot barn, än barnen som faller offer för dessa män. Patetiskt.   Radera