Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-29

Pitt-Nytt

GÄLLIVARE

"Två Lex Sarah anmälningar har gjorts från äldreboenden i Gällivare kommun. I det ena fallet rör det sig om ett sexuellt övergrepp i vården. I det andra fallet handlar det om en person som hittats död på en toalett."

MALMÖ

"Festivalbesöket slutade med våldtäkt. En 17-årig kille sitter anhållen för sexövergrepp mot en jämnårig tjej i Malmö i söndags."

VÄSTRA GÖTALAND

"Enligt kvinnan ska läkaren ha fört upp ett instrument högt upp i ändtarmen på henne. När hon sedan uppmärksammade läkaren om misstaget ska läkaren enligt anmälan ha sagt "Oj, förlåt" och fortsatt undersökningen vaginalt. Kvinnan anmäler läkaren till inspektionen för vård och omsorg. Senare undersökningar visade att misstaget gett kvinnan ett sår, sju centimeter upp i ändtarmen."

LESSEBO

"En 65-årig kvinna i Lessebo våldtogs vid upprepade tillfällen – samtidigt som den 37-årige våldsmannen misstänks ha hotat att döda henne. De nu aktuella våldtäkterna ska ha skett den 4–5 juni och den utsatta 65-åriga kvinnan har berättat att hon genom misshandel och dödshot tvingats till samlagen. Misshandeln bestod i att mannen drog kvinnan i håret och utdelade flera knytnävsslag i huvudet som medförde frakturer.

Den 37-årige mannen misstänks även ha våldtagit kvinnan med en hushållspappershållare. Det är inte första gången mannen misstänks ha fört upp föremål i en kvinnas underliv. Han dömdes senast sommaren 2011 av Göta hovrätt till två års fängelse för bland annat grov misshandel och sexuellt ofredande.
Hovrätten ändrade domen från Växjö tingsrätt som gällde våldtäkt sedan mannen fällts för att ha fört upp ett grillgaffelhandtag i en annan kvinnas underliv."


SAN JOSE

"När polisen kom till miljardären och fastighetsmagnatens och den svenska fruns gemensamma villa en natt i början av september förra året hittades den gravida svenskan fastbunden och blodig. Mannen hade hållit henne bunden med hjälp av ett hundkoppel i sängen i två dagar och penetrerat henne med en golfklubba. I den ansökan om skilsmässa som kvinnan lämnat in till domstolen hävdar hon att det fleråriga äktenskapet präglats av misshandel och sexuella övergrepp. Hon uppger att hon känt sig som en slav och bland annat tvingats dricka ur hundens vattenskål, skriver San Jose Mercury News."
 
 
"En man i 35-årsåldern har anhållits misstänkt för att ha misshandlat sin fru. Han ska bland annat ha skallat henne i ansiktet."
 
LULEÅ

"En man i 30-års åldern greps under natten till lördag efter en misstänkt misshandel mot en kvinna. Förutom misshandeln så ska han även ha slagit sönder kvinnans bil enligt polisens uppgifter. Polisen vet inte varför mannen gav sig på kvinnan."

MALMÖ

"När den 40-åriga kvinnan var ute och rastade sin hund hoppade det plötsligt ut en 25-årig man ur buskarna.
– Jag skall våldta dig, skrek mannen."


VÄSTERBOTTEN

"En 33-årig man åtalas för att ha våldtagit i sexårig flicka."

LUND

"En 24-årig man som i våras lade ut nakenbilder på en kvinna på internet har åtalats i Lunds tingsrätt för grovt förtal. Enligt åklagaren var mannens syfte att framställa kvinnans levnadssätt som klandervärt. Mannen har medgett de faktiska omständigheterna."

MALMÖ

"När 26-åringen såg två homosexuella kvinnor kyssas spakade han den ena i ryggen och slog senare den andra med ett knytnävsslag. Enligt åklagaren har motivet varit att kränka kvinnorna på grund av deras sexuella läggning."

UMEÅ"En man i 35-årsåldern sitter anhållen misstänkt för våldtäkt. Mannen ska ha våldtagit en kvinna i en lägenhet i Umeå sent i måndags eftermiddag."
 
 
"En 20-årig man boende i Borås har åtalats för att ha sex-ofredat och hotat ett 30-tal flickor, flera av dem underåriga. Bland offren finns flickor och kvinnor från Umeå och Lycksele. Ett av barnen är bara 12 år gammalt."
 
 
"En fosterhemsplacerad pojke i Luleå misstänks ha utsatts för sexuella övergrepp."

LUND

"I dag på förmiddagen beslöt åklagare att begära en 52-årige lundabon häktad misstänkt för mord på sin hustru. Vittnen har uppgett att kvinnan skrek högt innan hon hittades död på lördagseftermiddagen."

KRISTIANSSTAD

"Åtalet gäller flera sexuella övergrepp mot barn från 2007 till i år. Offren var mellan sex och tretton år gamla när övergreppen ägde rum. Den 42-årige mannen är sedan länge bekant med två av barnens mamma och har tidigare varit barnvakt i familjen. Vissa av övergreppen har skett när mannen passat barnen. Det tredje offret är kompis till ett av barnen i familjen. Övergreppen uppdagades i somras när ett av barnen bröt ihop och berättade om vad som hade hänt för sin mamma."

SKELLEFTEÅ

"Den 47-årige mannen hade avancerat strypsex med de två kvinnorna tills de svimmade.
I Skellefteå tingsrätt dömdes mannen för grov misshandel, eftersom han enligt domstolen borde ha insett att strypsexet var livsfarligt – trots kvinnornas samtycke. Den uppfattningen delades inte av hovrätten som ansåg att 47-åringens handlade inte var rått eller hänsynslös även om han borde förstått riskerna. Därför döms han för misshandel av normalgraden, skriver Dagens Juridik."

UMEÅ

"En 22-årig man bosatt i Umeå döms för att ha sexuellt utnyttjat en 13-årig flicka. Händelsen utspelade sig när flickan var 13 år och mannen 19 år. De båda kom i kontakt med varandra via Internet. Därefter möttes de hemma i mannens lägenhet, där flickan enligt tingsrätten utnyttjades sexuellt."


ULRICEHAMN

"En man från Ulricehamn, tidigare dömd till fyra års fängelse för bland annat våldtäkt mot barn, får nu straffet skärpt av hovrätten, uppger Borås Tidning på nätet. Domen ändras så att mannen döms för grov våldtäkt mot barn och försök till grov våldtäkt mot barn eftersom han ska ha använt våld och hot mot de tre barn som han lockade med sig till sin lägenhet och tvingade till sexuella handlingar. Fängelsestraffet förlängs med ett halvår och skadeståndet ökas med 50 000 till 450 000 kronor."


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17370990.ab

"Intresset bland svenska män att runka av sig i barn mot betalning, är stort. När programmet Verkligheten i Sveriges Radios P3 lade ut en falsk annons där en 14-årig flicka erbjöd sig att sälja sex fick de över 100 svar, på drygt en vecka."
Många av männen är själva pappor.

 

4 kommentarer:

 1. kolla in detta, man tror knappt sina ögpn
  http://www.hoglandsnytt.se/atalad-for-gruppvaldtakt-far-130-000-i-skadestand/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har skrivit om detta "fenomen" tidigare i bloggen, Hanna.
   http://noboytoy.blogspot.se/2011/07/friade-valdtaktsman.html

   Män talar ofta om hur de tror att kvinnor och barn "falskanmäler" män för våldtäkt och män tror att kvinnor kan få ut stora skadestånd på det sättet. Det är inte sant.

   Faktum är, att det istället är mycket lönande för män att sitta häktade en stund och slippa straff för sina brott, vilket de flesta män gör då de har begått sexualbrott mot kvinnor och barn. Vi skattebetalare tvingas nämligen betala ut enorma summor pengar i skadestånd till män som misstänkts för brott men som av någon anledning, inte har kunnat fällas av rättsväsendet.

   Radera
 2. Det var en jäkla kul rubrik, Noboytoy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, bättre än Pillevitt-Nytt och Snopp-Nytt som föregående?

   Radera