Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-21

Pillevitt-Nytt

Göteborg

"En ordningsvakt i 30-årsåldern åtalas misstänkt för att ha ofredat en kvinna i 20-årsåldern sexuellt. Mannen ska ha dykt upp utanför kvinnans hem och ofredat henne i en hiss."

Malmö

"En 15-årig pojke är misstänkt för våldtäkt mot barn och sexuellt ofredande på en förskola i Malmö. Brotten ska ha utförts när pojken praktiserade på förskolan."

LUND

"En 31-årig man är anhållen för att våldtagit en kvinna i Lund"

KALMAR/LYCKSELE mm

"I början av september 2009 ska den häktade mannen ha våldtagit ett barn i Kalmar län. Det är det första av sammanlagt sju brott som åklagaren anser att han gjort sig skyldig till.
I år misstänks han för flera fall av misshandel och grov våldtäkt mot barn – i Lappland."

FARSTA

"En gravid kvinna i 20-årsåldern fick sin slöja bortsliten och slogs sedan medvetslös mot en bil av en okänd gärningsman på en parkeringsplats i Farsta."

GÖTEBORG

"En 23-årig man har häktats, misstänkt för att ha försökt kidnappa en åttaårig pojke på en lekplats i Göteborg."

SYDSVERIGE

"Han slog sin fru i huvudet med en hammare och försökte tvinga i henne sömntabletter.
Nu har den pensionerade mannen dömts till fängelse och skadestånd."

BOLLNÄS

"Hon kom hem till honom för att skriva på ett lägenhetskontrakt. I stället låstes hon in och våldtogs av mannen som bodde där. Nu döms 48-åringen till åtta år och sex månaders fängelse för människorov och grov våldtäkt."

GÖTEBORG

"Att en medelålders man bjudit med en okänd 15-årig flicka till Kanarieöarna bara för att få resesällskap verkade inte helt otroligt, tyckte tingsrätten i Göteborg och friade en 48-åring från köp av sexuell handling av barn. Men i hovrätten dömdes mannen till fängelse."

HELSINGBORG

"Två män knuffade omkull en 23-årig kvinna i Helsingborg och försökte våldta henne under natten till onsdagen. "

VARBERG

"En man i 70-årsåldern från Kungsbacka åtalades för att ha ofredat grannflickan. Den äldre mannen döms nu för sexuellt övergrepp mot barn och sexuellt ofredande i Varbergs tingsrätt, skriver Hallands Nyheter. Mannen får villkorlig dom och ska göra 160 timmars samhällstjänst."


MALMÖ

"Den 57-årige mannen säger i polisförhör att han hade tagit reda på exfruns nya adress. Han åkte dit och överföll henne när hon var på väg till sitt jobb.
- Jag sa att vi kommer att dö i dag, berättar mannen i polisförhör.
Mannen misstänks ha huggit henne flera gånger med en yxa, men hon överlevde. Nu åtalas han för mordförsök."

VÄXJÖ

"Mannen är engagerad i handikapprörelsen i Kronoberg. Nu misstänks han ha våldtagit en pojke. Vid husrannsakan hittade polisen även barnpornografiska bilder och en film"

 VARBERG


"En 28-årig styvpappa döms nu till våldtäkt mot barn.
Detta efter att ha gjort saker att likställa vid samlag vid nattning av den tioåriga styvdottern."

ALVESTA

"En 36-årig man hällde tändvätska på sin sambo och hotade att tända på. Tingsrätten dömer mannen till tio månaders fängelse för misshandel och olaga hot."

HELSINGÖR

"En passagerare i Helsingör anmälde en busschaufför för blottande efter att chauffören tagit fram sin erigerade penis och börjat onanera – mitt under busskörningen. "

SKELLEFTEÅ

"En man i 70-årsåldern uppmärksammades på onsdagseftermiddagen när han stod och onanerade framför ett gäng sjuåringar som tränade fotboll."6 kommentarer:

 1. Bra med dessa hemska sammanställningar med jämna mellanrum. Påminner oss om hur våldet mot kvinnor och flickor ser ut i "jämställda" Sverige.

  Det här har också "hänt" idag:
  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/nordnytt/man-gripen-efter-kvinnomisshandel

  Kvinna misshandlad av "okänd" anledning. Hur vore det att kalla det kvinnohat? Inte alls så okänt alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för länken!
   Det vi ser i tidningarna, är det lilla. Allt våld och sexuellt våld mot kvinnor och barn rapporteras inte till media. Hur skulle det se ut, liksom..?

   Det vore verkligen läge nu att lägga till gruppen kvinnor i kategorin "hatbrott". Kvinnor hatas av män av ingen annan anledning än att vi är kvinnor, precis som judar hatas pga att de är judar.

   Radera
 2. Samtliga dessa brott måste betraktas som utförda av underutvecklade, ociviliserade, oupplysta individer med avsaknad av såväl empati som intelligens. Varför går de lösa? Borde de inte sedan länge varit kirurgiskt kastrerade och inlåsta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se på den 70-årige mannen ovan som pådyvlade ett grann-barn sin manliga sexualitet och ofredade barnet sexuellt. Han fick villkorlig dom... Vem tror att han kommer att kunna låta bli att rikta sin sexualitet mot barn framöver? Någon?

   Problemet är att makthavarna aldrig tar tag i roten till det onda. Vi kan låsa in, kastrera och skydda offer efter offer men om vi aldrig tar tag i förövarna och deras problem, så kommer det manliga våldet och det manliga sexuella våldet att fortsätta.

   Den manliga sexualiteten och den manliga aggressiviteten måste utredas och därefter måste åtgärder vidtas.

   Radera
 3. Riktigt illa är det att det blivit vardagsmat att läsa nyheter av det här slaget. Varje dag är det något nytt, något otäckt, något förnedrande, något hatfyllt, våld och övergrepp mot kvinnor och barn. Varje dag läser man också att de vidriga handlingarna utförts av män.
  Jag blir så trött...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lätt att känna sig uppgiven och frustrationen eskalerar ju mer insatt man blir, i vilket skitställe den här världen har blivit pga män som tar sig friheter med andra människors kroppar på olika sätt.

   Radera