Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-05

People help the people

Jag bjuder på lite musik innan mitt nästa inlägg som bl.a kommer att handla om Simon Lundström, även kallad manga-barnporrmannen.

27 kommentarer:

 1. ;) nu blev jag nyfiken... bäva månde SL

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gissa om han kommer att sitta klistrad vid min blogg nu, ahahah!

   Radera
 2. Har du sett det här?
  http://www.svd.se/kultur/ett-ar-efter-mangadomen-har-seriesverige-mentala-handklovar_8247466.svd

  SL; "–Det här kanske är dumt av mig att berätta, men varje gång jag är i Japan köper jag med mig någon serie som är fullkomligt under all kritik, med karaktärer som är uppenbart under arton, och som uppenbart har sex, som en sorts present till justitieminister Beatrice Ask. Kom och ta dem om du vill. Vill ni åtala mig så går det bra. De står hemma i min bokhylla."

  Tjoflöjt, det var fan något av det dummaste jag läst. Han känner sig uppenbarligen så säker att han nu kan gå ut offentligt med att han faktiskt köper pedofilporr och låtsas skylla på att det är en "present" till Beatrice Ask. Jesus, den mannen är inte sann.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag har tyvärr läst det mesta som SL har vräkt ur sig i media:(

   – "Jag har liksom inget att prata med andra 40-åringar om, det där med att jobba hårt och sedan komma hem och ta en whisky är inte min grej. Jag känner mig mer som 25. Jag har definitivt lämnat tonåren, men jag leker fortfarande mycket."

   Det är allmänt känt att p-personer inte kan umgås med människor i sin egen ålder och att de så att säga har "stannat" i utvecklingen och därför "dras" till "yngre". Nä, han är inte sann och personerna som springer och sopar rent spåren efter honom måste vara mentalt störda. Där ingår även Beatrice Ask (mfl) som väl känner till hans "fall".


   Radera
  2. Bella 14:08.
   Läste detta i Svd, det är fan inte klokt. Tonläget från SL börjar bli lite för högt.
   Här hånar han hela rättssystemet, det kan inte vara hälsosamt. Vad har han för hållhakar kan man undra.

   Detta utalande i Svd måste väl ses som ett erkännande till brott, varför agerar inte polisen........

   Radera
  3. Polisen är på SL:s sida. Här går Björn Sellström från Rikskriminalens barnporrgrupp ut i media och försvarar SL, som vid tillfället var dömd för barnpornografi-brott i TVÅ instanser. Man får tolka det som att BS underkänner sina egna kollegors utredning/arbete och menar att de har lagt tid på "fel" saker, trots att en anmälan mot SL hade gjorts om våldtäkt mot barn IRL?

   http://noboytoy.blogspot.se/2012/05/allt-om-lundstrom.html

   Radera
  4. Kan vem som helst anmäla detta uttalande till polisen ?
   Någon som vet ? Polisen måste nog ta en titt i denna bokhylla kan man tycka
   Eller är det så att han bara spelar Allan och hånar allt och alla som vill se honom dömd för innehav av barnporr.
   Tecknad barnporr som många före honom blivit dömda för. Kan dessa begära resning nu ???

   Varför gäller inte lagstiftningen SL.

   Dessutom anmäld för våldtäkt mot barn IRL. Förundersökningen blev väl på ett tidigt stadium nedlagd förstås.

   Det är mycket som inte stämmer här.

   Radera
  5. Tja..? Hur vet vi att polisen inte hittade mer än "tecknad" barnporr i SL:s dator, när de gjorde husrannsakan? Det går ju inte att lita på vare sig polis, åklagare eller domstolar.

   Det är intressant att du nämner det faktum att det finns "folk" som har blivit dömda för liknande barnporrbrott som SL dömdes för i TR och HR, både före och efter hans fall. Om jag vore dem, skulle jag begära resning och kräva skadestånd.

   SL står, av någon anledning, över lagen och skyddas av både polis, massmedia, enskilda jurister och journalister samt domstolarna. Han skryter om det också. Varför?

   Radera
 3. Åh!! Väntar med spänning på ditt nästa inlägg!

  SvaraRadera
 4. Det är innehav av mycket känslig information om "Göran Lindberg fallet" som gjort SL´s resa genom rättsystemet möjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det därför barnporrpolisen Björn Sällström "hastigt o lustigt" bytte sida och gick från att anse att bilderna var barnporr, till att se dom som harmlösa? Han blev tillsagd att skydda någon?
   Det är väl som man trott; Lindbergfallet och barnmorrmangan hänger ihop.

   Radera
  2. Shedlight: Björn Sellströms minst sagt märkliga agerande skulle ju kunna förklaras på detta sätt. Det som inte går att förklara, är ju varför så många "höga" personer vill legalisera pedofilporren helt? Jag menar, om det bara var meningen att skydda SL (och inblandade i Lindberghärvan) så hade man kunnat sköta det på annat sätt, än att försöka få till lagändringar för att legalisera pedofilporr och här tänker jag på Moderaterna.

   Radera
  3. Sellström är inte så populär bland alla barnporrutredare.
   GF

   Radera
  4. GF: jag hoppas att du har rätt i detta. Som du kanske vet, är dock mitt förtroende för polismansgriskåren lika med noll åtminstone när det gäller att utreda män som begår brott mot kvinnor och barn.

   Radera
 5. Om du kan och vill så finns det en hel del högt uppsatta släktingar att granska i fallet Lisa/Ella tillika fallet med den tystade filmaren. Skandalen är enorm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo.. jag har förstått det. Pappa mfl.
   Ordet "skandal" räcker inte till för att beskriva det här..

   Radera
 6. Allvarligt talat, NBT, kan du inte rekommendera honom att förutom Manga läsa t ex Åsa Grennvall som du själv gjort efter rekommendation från undertecknad ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast nu har du ju redan rekommenderat honom och jag brukar inte diskutera väder, vind och litteratur med den här typen av människor. Inte heller hjälper Grennvall mot hans "åkomma".

   Radera
 7. S*m*n är ju pedofil så det skvätter om det. Jo, men vi lever i ett pedofilsamhälle som internet har hjälpt till med att skapa och som i första hand degenererar män till att bli predator från juratiden. Den där Sellström som dyker i burken ibland i barnporrfrågor ger mig allergiska utslag.

  Jag kan lägga ut på min blogg också. Polisen är ju lika involverad i detta och att det inte görs något mot hatet av Thor-Björn Bergman är skandalöst! Kanske ett litet mejl till UG/Kalla Fakta. Jag utgår från att han har polisanmält. Jag ska skriva ett inlägg också.

  Detta är väl S*m*n L*n*s*r*m? Maskering i sann Flashback-stil... :-)
  http://bayimg.com/iAoiAAAec

  Du kan ju göra text i OpenOffice/Word och göra printscreen och sen lägga upp på baying.com och sen länka till den bilden.

  OT: Jag kan inte längre lyssna på din musik då det bara är en svart ruta. Kanske du länkar i menyn och inte lägger ut länken direkt i texten. Google kanske har ändrat på något sätt för jag har märkt det också på andra ställen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man blir sexuellt upphetsad av att se på bilder där barn blir våldtagna av vuxna män, så har man med all sannolikhet en pedofil sexuell störning.

   Bra förslag med baying, tack för tipset, SQE!

   Kan du inte lyssna på min musik längre...? Jag trycker på blogspots youtube-ikon i inlägget och kopierar in länken till musiken den vägen. Är det fler som har samma problem så kan ni väl meddela mig?

   Radera
 8. Sellström tyckte också det var ok att arbeta som "volontär" på kambodjanska barnhem, som han sa i ett Studio ett-inslag angående problematiken med pedofiler på dessa barnhem. Tycker han det är ok med "volontärer" på svenska dagis också? Eller är kambodjanska barn lite mindre värda?
  Apropå vad det är för barn på barnporrmangabilderna.

  SvaraRadera
 9. Simon L var ju inne på en karriär inom barnomsorgen. Men tack och lov så fick han sparken för han ansågs suspekt och som det sades
  "för nära barnen". Detta utspelades vid ett daghem i Täby och finns väl dokumenterat hos kommunen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner till det. Vad annat kan man förvänta sig av en man som tittar på barnporr? Vem vill ha en sådan pappa, idrottsledare, barnskötare, barnvakt...?

   Radera
  2. 23.47
   Sekretessbelagt eller?
   Har du närmare info?

   Radera