Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-10

Pedofilporr och pedofilturism

Missa inte Suspicios senaste inlägg och kolla klippet där ett barn, ett offer för pedofila våldtäkter och pedofilporr, samt en ångerfull pedofilporr-användare talar om sina respektive erfarenheter. Suspicio skriver:

"En påminnelse om hur de våldtagna och sexuellt exploaterade barnens lidande aldrig tar slut på grund av barnporrkonsumenterna. Eller rättare sagt, på grund av pedofilporrkonsumenterna (uttryck vi lånat från NBT). Att vara pedofilporrkonsument är och bidra till att barn våldtas. Utan efterfrågan på pedofilporr – finns heller inget ”behov” (marknad) av att producera sådan… Den som anser sig vara en ”oskyldig” pedofilporrkonsument är alltså i högsta grad skyldig till de våldtäkter han tittar på."

Jag vill uppmana alla, att "låna" mitt uttryck pedofilporr och sprida detta så mycket ni bara kan. Det är nämligen oerhört viktigt att benämna saker och ting för vad de är. Min önskan är också att vi alla börjar använda ordet "pedofilturism" som benämning för pedofilers "semestrar", då de åker utomlands för att våldta barn. Kan vi hjälpas åt med detta?

4 kommentarer:

 1. Tack för "lånet". Vi har lånat det tidigare och kommer fortsätta använda det eftersom det är ett mer korrekt uttryck för vad det faktiskt handlar om: pedofiler som våldtar barn och pedofiler som konsumerar barnvåldtäkter. Tack för länkningen.
  Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni och alla andra får "låna" mitt myntade uttryck hur mycket ni vill, utan att refr till mig. Det är jätteviktigt som du skriver, att benämna saker för vad de verkligen är och jag hoppas att vi lyckas sprida det här för att på så sätt komma ifrån andra felaktiga benämningar som figuerar överallt, inte minst i massmedia.

   Tack för att ni finns.

   Radera
 2. Ja, jag kommer börja använda dessa uttryck eftersom det är viktigt att rikta fokus mot pedofilerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just precis. Låt dem inte sätta sina egna ord på vad de gör mot barnen. Trött på sånt där "skönmålande".

   Radera