Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-12

Män som njuter av att plåga kvinnor och barn

Vi har ju alla hört rapporterna från Indien om hur männen där, springer lösa på stan och våldtar kvinnor och framför allt barn? Det brukar vara konsekvensen av gravt antifeministiska länder, som bara styrs av män och där män sätter agendan, för både sig själva, kvinnor och barn med sin fruktansvärda kvinnosyn och sin horribelt uppblåsta syn på sig själva som "överordnade" och "herrar på täppan".

Här kan ni se en skrämmande dokumentär om hur både maktmän och "vanliga" män i Indien ställer till ett rent helvete för kvinnor och barn.

Även i Sverige har våldtäkterna mot barn och kvinnor ökat dramatiskt och fortsätter att öka. De allra flesta fall av våldtäkter mot barn i Sverige 0-11 år, begås i heterofamiljerna av pappor och styvpappor. Pedofilerna är alltså inte några för barnen okända gubbar - de flesta barn i Sverige våldtas av sina pappor och styvpappor och i vissa fall, bröder och andra manliga släktingar eller vänner till familjen.

I dokumentären får vi också se ett ganska vanligt förekommande "fenomen" bland den manliga befolkningen, dvs män som springer runt och slänger syra i ansiktet på kvinnor och barn. Det är oftast flickor under 18 år i världen, som får resten av sina liv förstörda på detta sätt, av uppenbart mycket psykiskt störda män.

Det här manliga "fenomenet", sättet för män att plåga kvinnor återfinns inte bara i Indien. Det är vanligt förekommande för män att tortera kvinnor på detta sätt i tex Pakistan, Kambodja, Bangladesh, Afghanistan, Iran, Kina och Etiopien. Historiskt sett var detta ett ganska vanligt sätt för män att plåga kvinnor, även i Europa. Det förekommer fortfarande, till och med i Sverige och ni kanske minns dokumentären om den f.d fotomodellen Katie Piper i England? Vilken fantastisk kvinna! Ni som någon gång har funderat på att lägga er på operationsbordet för att "snygga till er" för män, kanske kommer på andra tankar när ni tänker på Katies enorma styrka, efter allt som hon har utsatts för, av en psykopat till man?


Katie Piper

Den här kvinnan från Iran, fick förvånande nog tillåtelse att "hämnas" mannen som förstörde hennes liv på detta sätt men Amnesty satte stopp för planerna, åtminstone tillfälligt. Jag vet faktiskt inte hur det gick sedan för Ameneh.

"När iranska Ameneh Bahrami nobbade sin 25-årige studiekamrat Majid Movahedis frieri blev han vansinnig. För sex år sedan ställde han sig och väntade utanför hennes hem. När hon kom hem från jobbet hällde han svavelsyra i hennes ansikte. 2008 beslutades det i rättegång att hon ska få hämnas.

– Han kommer att ligga drogad framför mig. Jag kommer att känna mig fram till hans ögon och droppa fem droppar svavelsyra i varje öga, säger Ameneh Bahrami, 30, till tyska Bild."

"Det har bestämts att Majid ska sövas ner på ett sjukhus i Teheran och att en läkare ska se till att hans ögon hålls öppna. Offrets mamma har lovat att hjälpa till om Ameneh, som är blind, skulle få svårt att träffa rätt när hon droppar ner syran.
Flera människorättsorganisationer fördömer straffet och har vädjat till henne att låta bli, men Ameneh vägrar.

– Han hånade mig inför rätten. Nu gnyr han för sin nåd och ber mig att åtminstone låta honom ha ett öga kvar. Men det är för sent för det, säger hon till tyska Bild."


33 kommentarer:

 1. Då kan jag meddela att Movahedi överklagade och fick straffet ändrat till bara det ena ögat. Bahrami benådade honom sedan precis innan straffet skulle verkställas.
  Det är för övrigt det normala straffet i Iran för sådana här syraattacker, men attackerna är ovanliga där och media bryr sig sällan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för upplysningen och vad snällt och storsint av kvinnan att benåda honom, iofs efter mycket starka påtryckningar från omvärlden, men ändå..? Själv visade han sig vara mycket hämndlysten då han blev ratad och pga detta förstörde hela hennes liv men han tyckte tydligen inte att hon hade rätt att "hämnas" pga vad han gjorde mot henne?

   För övrigt förstår jag inte varför han skulle drogas innan hon hällde droppar i hans ögon? Hon fick ju ingen smärtlindring innan han kastade syra i hennes ansikte? Han och många andra tyckte helt enkelt inte att det var snällt mot honom, att låta honom smaka på sin egen medicin?

   Radera
  2. Njae, hon och många andra fann ingen njutning i att plåga andra människor.

   Radera
 2. Missförstå mig inte nu men hela jävla skiten är ju helt grotesk. Vad fan handlar det om egentligen. Det värsta är ju givetvis den ynkedom till man som gjorde attacken mot kvinnan men att rätten sedan kan döma till något sånt är ju nästan lika illa.

  Förstår mer än väl att att hon vill hämnas men vad fan är vi människor eller är vi djur? Movahedi har ju klart visat att han är lägre än ett djur så hans rätt att leva är förbrukad men måste även vi övriga falla in i hans lägre klass? Tror inte det är sant sånt här

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det groteskt. Det finns tydligen inga gränser för hur män får bete sig mot kvinnor och barn i världen?

   "så hans rätt att leva är förbrukad men måste även vi övriga falla in i hans lägre klass?"

   Jag är inte med dig? Du tycker att hans rätt att leva är förbrukad men du menar ändå att det är för jävligt att hon skall få hämnas på ett betydligt mer skonsamt sätt, än vad han "hämnades" på henne (dessutom bara för att hon inte ville gifta sig med honom)? Hon förväntas vara storsint, den kloka, den förnuftiga och förlåta honom trots att han själv inte kunde förlåta att hon ratade honom och hämnades på det mest fasansfulla sätt?

   Jag säger inte att det är rätt väg att gå men det är alltid intressant att höra hur människor resonerar kring det här. Många män brukar ju annars "uppfostra" varandra med "ett öga för ett öga", dvs hämnas varandra på olika sätt.

   En man slår en annan man på käften - han får med all sannolikhet tillbaka med samma medel och ofta värre. En kvinna lämnar en man - han hämnas, ofta genom barnen eller genom livslånga trakasseier/våld mot kvinnan. Jag ser alltså ofta en viss antydan till att det förväntas av just kvinnor att alltid förlåta män, vara de kloka och förnuftiga som inte hänger sig åt att hämnas på män som har skadat kvinnor eller deras barn för livet. Det är intressant.

   Radera
  2. Jag försvarar inte honom på något sätt. Tvärtom ser jag inte honom som människa utan lägre än djur. Vad jag däremot vänder mig mot är att vi i lag ska ta efter hans handlingssätt. Jag vill inte ingå i ett rättssystem som istället för att visa sig starkare än detta vidriga sliskiga djur istället sänker sig ned till hans nivå. Vi är människor och vi måste stå för det. Låt inte kräk som han vinna genom att få oss ned till hans nivå. Det betyder inte att vi ska sätta honom i fängelse med rätt till studier och allt vad det kan vara. Har redan sagt att han försakat sina mänskliga rättigheter. Resten får en civiliserad rätt avgöra utan att dalta.

   Radera
  3. Anonym 06:30
   Nej, det finns väl ingen som kan försvara honom? Idioter möjligen eller såna som är likadana. Problemet är att det rättssystem som män har byggt upp, bevisligen inte fungerar, vare sig här hemma eller på andra ställen i världen. Brottsligheten ökar, minskar i alla fall inte någonstans så vad gör vi för fel? Hur kommer vi tillrätta med alla dessa män som belägrar världens fängelser? Hur undviker vi att de hamnar där?

   "Resten får en civiliserad rätt avgöra utan att dalta"

   I Iran tycker de förmodligen att de är civiliserade i rätten som utdömer straff i form av "ett öga för ett öga".

   Radera
  4. Som jag skrev tidigare har ju gruppen män en tendens att själva vara oerhört hämndlystna. Man brukar säga att pojkar får uppfostra sig själva och det gör män ofta med "ett öga för ett öga".

   Hur ställer du dig till exempelvis det "civiliserade" agerandet från USA:s sida, dvs USA:s hämnd efter 9/11? Var det verkligen rätt att hämnas, ta efter ett dåligt beteende och sänka sig till terroristernas nivå?

   Radera
 3. Att få hämnas på det sättet låter även för mig en smula groteskt, vad hjälper det henne att få tillåtelse att få bete sig nästan lika illa som han?

  Däremot har den där mannen med högsta önskvärda tydlighet visat att han inte på något sätt ska ha med andra människor att göra. Lås in honom någonstans och kasta nyckeln i vulkanen i Mordor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dock - det är väldigt fascinerande att se hur rädd och ynklig han blir när han vet att hon skall få hämnas på detta sätt? Först beter han sig som ett psyko och slänger syra i hennes ansikte eftersom han "känner sig" förnedrad och vill "hämnas". Sen sitter han dessutom i rätten, kaxar upp sig och hånar henne. När han får reda på att han kommer att drabbas på ett sätt som är betydligt lindrigare än vad han själv valde att göra mot henne, så blir han rädd, ynklig och tycker jättesynd om sig själv. Man kan faktiskt inte låta bli att fundera över hur en sådan man tänker? Han vill helt enkelt själv slippa de konsekvenserna som hon nu tvingas leva med pga honom.

   Jag tänker på vad Anonym skriver ovan:
   "Det är för övrigt det normala straffet i Iran för sådana här syraattacker, men attackerna är ovanliga där"

   Kanske är det så att syraattackerna är mer ovanliga i Iran än tex Pakistan, eftersom männen i Iran vet vad straffet blir? Det får konsekvenser, dvs det blir till att smaka på sin egen medicin.

   Radera
  2. Klart att brott ska få konsekvenser i relation till brottet men det måste också vara ett straff som faktiskt också funkar. Tänker på USA med sina välfyllda fängelser men med väldigt hög brottslighet. Har egentligen inget bra svar på det här annat än att de som beter sig så här inte ska få ha med andra männsiskor att göra för de klarar uppenbarligen inte av det. Sen kan han väl få sitta i den där källaren och tycka synd om sig själv hur mycket han vill.

   Det märkliga är väl att han fått tillfälle att tycka synd om sig själv, det borde han ha fått förklarat för sig med stora bokstäver att det var hans fel och att han inte hade något att säga till sitt försvar - från rättsväsendet, resten av samhället och alla andra runtomkring.

   Radera
  3. Det är nog inte straffet som avskräcker, det är det aldrig. I Pakistan är minimistraffet för syraattacker 14 års fängelse, för syraattacker som leder till total blindhet är normalstraffet livstids fängelse.

   Radera
  4. "också vara ett straff som faktiskt också funkar. Tänker på USA med sina välfyllda fängelser men med väldigt hög brottslighet."

   Jag tänker att det här måste ha med uppfostran att göra, i grunden? Det är ju inte flickor och kvinnor som sitter i våra fängelser, utan män och pojkar? Hur kommer det sig?

   Radera
  5. Hur kommer det sig att så många män, har så dålig konsekvensanalys? De förväntar liksom att kunna bete sig hur som helst och slippa konsekvenser. De sitter i fängelserna och tycker synd om sig själva istället. De fattar liksom inte att "om jag gör så här, så blir det så här"?

   Radera
  6. "I Pakistan är minimistraffet för syraattacker 14 års fängelse"

   Ja och i Indien kan det bli dödsstraff för våldtäkt. Problemet i alla antifeministiskt styrda länder, är att lagen inte följs av maktmännen. Det är likadant i Sverige. Vi har en sexualbrottslagstiftning "officiellt" som är tänkt att skydda kvinnor och barn men den efterlevs inte i våra domstolar.

   Radera
  7. Nja, att det varit tal om dödsstraff angående gruppvåldtäkten där berodde inte på våldtäkten utan på mordet. Straffet för våldtäkt är upp till 20 års fängelse i Indien. I Indien är det i praktiken bara massmördare och seriemördare som får dödsstraff.

   Radera
  8. Anonym 07:10: du har inte kollat på dokumentären som jag länkar till? Inte för att det spelar någon roll, få män döms enligt gällande lagar i gravt antifeministiska länder som bara styrs av män. Män skyddar män.

   Radera
 4. Jag förstår tanken med att man inte ska sänka sig till samma nivå som förövarna. Att det är primitivt. Men förövarna begår bestialiska primitiva brott. Om förövarna sänkt sig till en så låg nivå att göra någon blind förtjänar han inte annat än att få samma straff själv. Fair enough enligt mig. PÅ det stora hela tror jag vi skulle få ett fredligare samhälle om det stod klart för brottslingar att deras brott ger kännbara konsekvenser (tänker inte uteslutande på öga mot öga utan längre fängelsestraff m.m). Som vi kan se hjälper inte våra löjligt korta straff någon annan än förövarna som kommer ut och kan begå nya brott och skapa nya brottsoffer. Vår omtanke med brottslingar i Sverige har nått patetiska nivåer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår det primitiva i det hela men jag kan ändå inte låta bli att fundera över vad jag själv hade gjort i hennes sits? Jag kan ärligt säga, att det finns många män i min och mina kvinnliga bekantas närhet som jag har tänkt tanken, skulle behöva smaka på sin egen medicin.

   "PÅ det stora hela tror jag vi skulle få ett fredligare samhälle om det stod klart för brottslingar att deras brott ger kännbara konsekvenser"

   Ja, om jag tex springer omkring och slänger syra i mäns ansikten och jag aldrig får ta konsekvenserna av mitt handlande - var hamnar vi då? Då tar samhället hand om alla mina offer, jag kan fortsätta min bana och skörda fler och fler offer så länge ingen sätter stopp för mig på ett eller annat sätt. Vad kan få mig att sluta? Självklart ett straff som blir mycket kännbart för mig.

   Jag tänker på hur vi egentligen uppfostrar pojkar? Får deras beteende sällan/aldrig några konsekvenser? Kommer de undan bara med "men lille Kalle så får du inte göra mot Lisa för då blir Lisa ledsen". Eller sätter man Kalle på plats, en gång för alla så att han förstår hur han inte får bete sig?

   Radera
  2. Till lilla Lisa säger man att hon aldrig får bete sig lika illa som lille Kalle gjorde mot henne. Lisa lär sig att Kalle kommer undan med sitt beteende mot henne och att hon inte får ge igen, försvara sig eller hämnas. Kalle lär sig att Lisa och andra flickor inte får försvara sig utan måste vara förlåtande och storsinta mot Kalle, hur illa han än beter sig.

   Radera
  3. Om Kalle ens åker fast över huvud taget. Det finns ju så många Kallar att det är svårt att hitta och döma de alla. Men när man väl gör förväntas Lisa alltid acceptera att straffet är mycket mildare än brottet. Hon får aldrig göra tillbaka, får då rycker föräldrarna, lärarna eller FN in och säger att hon är inhuman och att Kalle förtjänar att behandlas bra. Sedan får Lisa gå vidare med sitt liv bäst hon vill.

   Usch det är så fruktansvärt med syraattacker och jag blir så himla ledsen av att läsa om det. :( Overkligt att någon kan göra så mot en annan människa...

   Radera
  4. Ja, fy farao för alla dessa Kallar;). Vem har uppfostrat dem och hur?

   "förväntas Lisa alltid acceptera att straffet är mycket mildare än brottet. Hon får aldrig göra tillbaka, får då rycker föräldrarna, lärarna eller FN in och säger att hon är inhuman och att Kalle förtjänar att behandlas bra."

   Exakt, AG. Inte bara Lisa, utan alla andra flickor och pojkar i Lisas och Kalles närhet får lära sig tidigt hur det går till. Straffet för Kallar är obefintliga eller åtminstone mildare än brottet som Kallarna har begått.

   Man lägger skulden på Lisa om hon hämnas för vad Kalle har gjort mot henne och på så sätt blir Kalle och hans agerande osynligt och accepterat. Man skiftar fokus från Kalle till Lisa. Lisa är "dålig" och en hemsk människa om hon ger tillbaka på Kalle. Lisa lär sig tidigt att både acceptera och förlåta dåligt beteende hos Kallar. Inte så konstigt att det ser ut som det gör?   Radera
  5. BTW: när man nu ändå dömer ett öga för ett öga i Iran, varför inte se till att straffet alltid blir hårdare än brottet? Han borde alltså ha fått syra kastad i ansiktet utan bedövning (=brottet) och kanske också syra kastad på svansen;)?

   Radera
 5. This is a topic that's close to my heart... Best wishes! Exactly
  where are your contact details though?

  My blog - xtrasize

  SvaraRadera
  Svar
  1. There are no contact details in my blog.
   Best wishes back to you, my friend!

   Radera
 6. I am curious to find out what blog system you're using?
  I'm experiencing some small security problems with my latest blog and
  I'd like to find something more safeguarded. Do you have any recommendations?  My page: xtrasize funciona

  SvaraRadera
 7. My brother recommended I might like this web site. He
  was entirely right. This post truly made my
  day. You can not imagine simply how much time I had spent for
  this info! Thanks!

  Feel free to visit my web-site - xtrasize opiniones (http://comoalargarelpenee.es)

  SvaraRadera
 8. Excellent blog post. I definitely love this website.

  Keep it up!

  Look at my web page: como agrandar el pene

  SvaraRadera
 9. I leave a comment whenever I like a post on a site or I
  have something to add to the discussion. It's caused by the sincerness displayed in the post
  I browsed. And after this post "M�n som njuter av att pl�ga kvinnor och barn".
  I was excited enough to write a comment ;) I do have a few questions for you if
  it's okay. Could it be just me or do some of the remarks come
  across as if they are written by brain dead
  individuals? :-P And, if you are writing on additional social sites, I would like to follow everything fresh you have to post.
  Would you make a list every one of your communal pages like your twitter feed, Facebook page
  or linkedin profile?

  my web-site; alargar el pene; http://alargarpenee.es/,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi and welcome!
   I just have this blog - no Twitter and no Facebook.

   Radera