Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-02

Liberaldemokraterna, pedofili och antifeminism

Missa inte fittstims senaste inlägg om den Sverigedemokratiskt styrda och rasistiska sajten Avpixlat, som nu har tagit in en mycket intressant gästskribent, Hanna Söderström Warg. Hanna är transsexuell, dvs hen är född med ett biologiskt manligt kön men säger sig alltid ha känt sig som en kvinna. Hanna har därför opererat in silikonbröst i sin kropp och ätit hormoner för att anta ett mer "kvinnligt" utseende men ännu inte genomgått en operation av könsorganet, i det här fallet penis (som via operation förvandlas till klitoris). Hanna är en så kallad "ladyboy" eller en "she-male". Hanna är också porrskådis (OBS! Grova porr-bilder i länken), liberaldemokrat, bisexuell, sadomasochist, ateist, antifeminist, drog- och sexualliberal. Hanna vill också avskaffa skolplikten. Här kan ni se en dokumentär om Hanna och andra transpersoner:


http://wwautostart=truew.tv3play.se/play/257425/?
Hanna Söderström Warg

Så långt, har jag inga som helst problem med Hanna Söderström Warg. Hanna är förstås fri att tycka vad hen vill, ligga med vem hen vill, känna sig som/vara vilket kön hen vill och utöva vilken sorts sexuella övningar/böjelser/perversioner hen vill, åtminstone så länge ingen annan människa kommer till skada, fysiskt eller psykiskt. Vem bryr sig..?

Men...

Hanna förespråkar anal penetration av kvinnor och påstår falskt att en majoritet av alla kvinnor får orgasm då de blir penetrerade i analen/tarmen. Skillnaden mellan en kvinna med biologiskt kvinnligt kön och en transsexuell person som Hanna, är förstås att Hanna har en prostata i analen vilket personer med biologiskt kvinnligt kön, helt saknar. Det är alltså fullt förståeligt att Hanna själv njuter mycket av att bli analt penetrerad, eftersom "hans" prostata då stimuleras men det har naturligtvis ingenting att göra med oss "vanliga" kvinnor, om jag får uttrycka mig lite klumpigt.

Det är märkligt att en så pass sexuellt "bevandrad" person som Hanna, inte ens verkar känna till detta faktum? Jag har sett/hört flera andra "she-males", dvs män som "blivit" kvinnor, påtala hur skönt de tror att det är för kvinnor att låta sig penetreras analt men det har ju ingenting alls, med kvinnor att göra. "Vanliga" kvinnor, om jag får använda det uttrycket, har ingen prostata som stimuleras i tarmen vid penetration som Hanna, "vanliga" män och andra så kallade "ladyboys" har. De flesta studier på området visar samma sak, nämligen att en majoritet av alla kvinnor finner anala samlag, då de själva är "mottagare", mycket obehagliga. Väldigt få, dvs nästan inga kvinnor alls, uppger att de kan få orgasm av att bli penetrerade i analen och de allra flesta kvinnor får ju inte heller orgasm, bara av att bli penetrerade i vagina.

Mitt största "problem" med Hanna, är att hen verkar vara så pass "sexual-liberal", att hen till och med förespråkar pedofili. Enligt uppgifter i fittstim-bloggen, är Hanna inte bara skapare av en eller flera pedofilsajter, utan hen har dessutom tagit "dagispedofilen" i försvar. Hanna har också låtit den ökände pro-pedofilen Dick Wase ( f.d Piratpartiet) skriva ett pedofilvänligt inlägg på en av Hannas bloggar. Jag läste dessutom några av Hannas sexnoveller på porr-bloggen och där beskrivs hur någon, som i novellerna kallas "pappa", kräver både oralsex och våldsamt analsex av sin "duktiga flicka" (som ju egentligen är en pojke, biologiskt sett). "Pappa" bjuder även in sina manliga vänner till en liten.. öh.. våldsam "anal/oralsex-fest", där "pappas" vänner får sexuell "service" av "pappas" duktiga pojke (ladyboy).

Märkligt är, att Hanna Söderström Warg samtidigt säger sig vara emot sexuella övergrepp? Hur kan hen vara det, när hen propagerar för pedofili och som när det utövas i praktiken, är ingenting annat än våldtäkt mot barn?

Mitt andra problem med antifeminister som Hanna Söderström Warg är att hen, som så många andra med manligt kön, blandar in oss feminister så fort de öppnar käften och dessutom ljuger något alldeles makalöst. Det är nästan så att man kan tro, att alla de här antifeministiska människorna förutsätter att de vinner svenska mäns uppmärksamhet, respekt, förtroende och tillit, bara genom att prata lite skit om kvinnorörelsen? Lite feminist-hat kan väl få alla män att lyssna, vad skit man än har att säga;)? Hanna Söderström Warg skriver:

"Precis som feministerna gör skillnad på vita och färgade kvinnors rättigheter..."

Vad pratar hen om...?! Hanna har uppenbarligen, som så många andra antifeministiska män och kvinnor, ingen kunskap alls om feminism men prata om och skriva artiklar i ämnet, anser de sig vara kapabla till ändå?

Har ni förresten funderat över vilken "typ" av antifeministiska människor det ofta är, som pratar skit om och ljuger om feminister? Har ni någon gång funderat över hur det kommer sig, att så många antifeminister anser att tex pedofilers och andra mäns "rättigheter" måste tillgodoses i samhället, men som samtidigt är hysteriska motståndare till kvinnorörelsen som jobbar för en majoritet av världens befolknings rättigheter, dvs kvinnors och barns? Kvinnor och barn, vars mänskliga rättigheter inte tillgodoses någonstans på hela jordklotet.


4 kommentarer:

 1. Hmmm... När det gäller dessa pedo-fantasier om små barn... För att sätta det lite i perspektiv. Eller först, jag har inte läst dom. Så jag uttalar mig bara om det jag läst dig skriva om dom. Men om jag förstår dig rätt så handlar nog dessa fantasier mest om en person som ser sig själv som denna "duktiga flickan" som domineras av andra. Det den personen i sådana fall tänder på är inte att begå övergrepp mot barn men av att domineras av andra.
  Jag tycker att det är en sak att tända på sådana fantasier, det en sådan person tänder på är ju inte barn men att bli dominerad av andra som har makt över en, det är en annan sak att skriva ner dessa fantasier. För den som står i andra ändan av skalan, den som tänder på att vara den dominanta tänder ju inte på den vuxna personen i historien som domineras, för det är det ju ingen. Man ska vara mycket försiktig med sådana fantasier. Både att diskutera, för att det kan missförstås, och att skriva ner, av samma orsak.
  Så så kan man ha sådana fantasier och samtidigt vara mot övergrepp mot barn. För det en sådan person tänder på är inte övergrepp mot barn men att bli dominerad av andra.

  Tänkte bara lägga den pusselbiten på plats. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ..."handlar nog dessa fantasier mest om en person som ser sig själv som denna "duktiga flickan" som domineras av andra"

   I det här fallet är det biologiskt sett en pojke som i novellerna, låter sig penetreras oralt och analt på ett våldsamt sätt av "pappa", även om personen själv känner sig som en flicka. Det är för övrigt inte fantasinovellerna som jag stör mig mest på, även om jag tycker att man får passa sig för vad man skriver på nätet med tanke på pedofilernas framfart i världen, utan nedanstående (förutom diverse postade kommentarer på nätet i ämnet pedofili):

   .."är Hanna inte bara skapare av en eller flera pedofilsajter, utan hen har dessutom tagit "dagispedofilen" i försvar. Hanna har också låtit den ökände pro-pedofilen Dick Wase ( f.d Piratpartiet) skriva ett pedofilvänligt inlägg på en av Hannas bloggar."

   "Sexualliberaler" som tex Liberaldemokraterna har uppfattningen att inga människor kan ta skada av "sex" och att det bara är omgivningens fördömande av tex pedofili som skadar barnen och inte själva våldtäkten mot barnet i sig. Det finns miljontals offer för pedofili och manlig sexualitet som bevisar motsatsen.

   "att bli dominerad av andra som har makt över en,"

   Ärligt talat, så bryr jag mig inte det minsta om vad vuxna människor gör i sängen. Vill de piska, slå, spotta på och förnedra varandra under "sex", så är det upp till dem. Vill den här "Hanna" lägga ut bilder och filmer på sig själv där hen runkar, dricker urin och stoppar upp saker i stjärten så är det upp till hen.

   Min personliga uppfattning är dock att det inte hör till människans natur att bete sig så hysteriskt översexualiserat som Hanna gör, åtminstone inte på offentliga platser och till allmän beskådan. Det brukar ofta vara så, att den här typen av översexualiserade ungdomar som ofta hamnar i den manliga porren, själva har varit utsatta för övergrepp i sin barndom. Jag säger inte att det är så i den här killens fall men det skulle inte förvåna mig det minsta. Observera att jag här talar om hens översexualiserade beteende och inte det faktum att hen är transsexuell, vilket naturligtvis är två skilda saker.

   Jag håller med om att våldssex, att domineras eller dominera under "sex", inte alls är samma sak som våldtäkt mot barn, Andreas. Jag tycker inte att jag påstår det i inlägget heller...? Eller missuppfattar jag dig på något sätt?


   Radera
  2. Jag måste bara tillägga att om inte världen var så styrd av kön, så skulle de här stackars människorna som upplever att de inte passar in i den "könsidentitet" som folk försökt påtvinga dem sen barnsben, inte behöva lida.

   Alla pojkar vill inte umgås bara med pojkar och göra "pojksaker" och tvingas att anpassa sina utseenden till hur "alla andra" pojkar ser ut. Alla flickor vill inte umgås med bara flickor och göra "flicksaker" eller anpassa sina utseenden till hur det förväntas av folk, att flickor "skall" se ut. Varje människa är unik och en egen individ.

   En klänning, smink och högklackade skor, gör inte mig till en kvinna. Om det vore så, skulle en man som bär detsamma per automatik bli "kvinnlig". Allt detta är bara "skal", yttre attribut, accessoarer och har inte med kön att göra öht.

   För övrigt så är de flesta forskare idag överens om att människan är bisexuell i grunden, så ingen människa skall behöva lida för att de inte vill dela sin sexualitet med någon av motsatt kön eller inte dela sin sexualitet med andra människor öht. Heterotvånget, könstvånget och sextvånget skapar bara problem för människor, anser jag.

   Radera
  3. Bra sagt.

   Radera