Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-08-07

Jag använder aldrig...

...behå. Jag har nämligen inte så mycket att stoppa i den och jag tycker att de är jävulens obekväma att ha på sig:)

Lillebror:

-Du kommer aldrig att få hängpattar, sys..."

Lillebror och jag i kör:

- "De är för små för det!"

Gemensamt asgarv.

14 kommentarer:

 1. Ha ha, det första jag gör när jag kommit hem är att slita av mig BH-helvetet. Ja, det är verkligen obekvämt och nu under sommaren blir det värre. Minsta lilla man blir varm så är eländet i vägen. Hemma har jag så gott som nästan aldrig bh på mig. Här släpps tuttarna fria och efter ett antal barn, amningar och liv så¨får dom hänga precis som dom vill. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan bara instämma, Bella - behå är ett djävulens plagg;)
   De skaver, är i vägen, sticks och kliar och jag får nån slags klaustrofobi-känsla av dem, känner mig liksom mer orörlig och "instängd". För att inte tala om på sommaren som du skriver - hur svettigt blir det inte att stänga in sig i ett sånt plagg när det är 30 grader varmt ute? Hur svettigt är det inte att träna i dem?

   Jag förstår de kvinnor som har jättestora bröst, dock. De är nog glada att det finns behåar som håller allt på plats, tex vid träning men själv är jag glad att jag slipper använda dem. Jag tror att många gör som du, dvs slänger av sig behån så fort de kommer hem.

   Radera
  2. Finns en hel del forskning som visar att kvinnor får mindre hängiga bröst av att INTE använda BH, speciellt under unga år.
   Själv använder jag bara BH offentligt och när jag använder BH används den inte som det är tänkt dvs åtsittande eftersom det är så oerhört obekvämt.

   Radera
  3. Jo, jag läste detsamma nånstans. Jag vet inte hur det är att ha stora bröst men det verkar inte särskilt kul, om jag skall lyssna på mina väninnor;).

   Radera
 2. Haha, samma här Bella. Av med den och på med myströja. Avundsjuk på dom som har små och slipper bära runt på dessa extrakilon :)
  GF

  SvaraRadera
 3. Heee! Jag avskyr bh också och så fort jag kommer hem åker den av. När jag var yngre och inte blyertspennan fastnade under hade inte jag heller någon bh.

  Min mamma under 50-och 60-talet hade en sådan där resårgördel som satt åt som bara den och när mamma kom hem och tog av den kunde hela kvarteret höra detta. Pinsamt tyckte jag då. Men jag förstår henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fler kvinnor borde skita i behån om de inte gillar den, tycker jag. Varför klämma in sig och gå omkring och känna sig obekväm? Det är ju liksom inte lag på att använda behå;)

   Radera
  2. Var häromsistens på Parkteaterns utomhusföreställning "En negers uppväxt" med svensketiopiska Marika Carlsson och hon berättade bl a om hur klädesplagget i
   fråga kunde användas i Etiopien av dess kvinnliga befolkning, givet då att man
   alls hade råd med ett sådant plagg ...

   Radera
  3. Nja, bland mycket annat pratade hon om de resor hon gjort till sitt födelseland på senare år och det var då hon hade gjort den lilla iakttagelsen om kvinnorna (jag tror det var flera och inte bara en) som alltså fyllde plagget i fråga med ALLA sina tillhörigheter och sedan plockade fram dem vid behov ...

   http://www.corren.se/kultur/marika-carlsson-skrattar-at-rasismen-6325740-artikel.aspx

   Radera
  4. Jaha, jag har också hört talas om att vissa kvinnor gömmer sedlar och annat i behån.

   Radera
  5. Och visst har man sett någon film eller något humorprogram där t ex manliga restauranggäster stoppar betalningen i urringningen ...

   Radera
  6. Ja, sånt tycker män är kul.

   Radera
  7. Och ibland har man också sett filmer från strippklubbar där betalningen har stoppats lite längre ner ...

   Radera