Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-07-15

Reflektioner

Ni är helt underbara, vet ni det...?

Nästan två månader har passerat sedan jag bloggade sist men en trogen, mycket tålmodig och icke till antalet obetydlig skara läsare, har tittat in i min blogg på daglig basis. Hur fantastiska är ni inte...?

PUSS och KRAM på er, underbara människor!

Precis som Erik skrev för lite sedan, så har jag haft en enorm press på mig de senaste månaderna, främst på jobbet och det är anledningen till att jag har varit frånvarande. Jag och hårbollen mår toppen, jag har inte tänkt att sluta blogga (då skulle jag säga det till er) och jag har inte blivit "kapad" eller hotad till tystnad av antifeministiska galningar.

Jag har suttit och tyckt synd om mig själv över den extrema arbetsbelastningen, bristen på fritid och frihet och många gånger, på fullaste allvar, funderat på att helt enkelt rymma. Skita i allt, ge fingret till chefen (;)) och alla andra inblandade, ta med mig hårbollen och rymma till en öde ö och leva på kokosnötter och möss.

Ni är för övrigt inte de enda som har undrat över vart jag har tagit vägen. Både familj och vänner funderade ett tag på om jag tänkte säga upp bekantskapen med dem allihop;).

Men nog om det - jag blir alltid irriterad på mig själv när jag ägnar mig åt självömkan och klagar och gnäller, för vet ni vad...? Jag har f-n inte rätt att göra det! Jag har ett fantastiskt liv och jag har det så otroligt bra, att jag nästan borde skämmas...

Mycket har hänt under tiden som jag har varit borta. Mors Dag, Nationaldagen, Midsommar...

AftonBocken har förfasat sig över resultatet av sin egen sex-undersökning, som visar att svenska folket har "för lite" hetero-sex och jag finner det otroligt komiskt att AftonBocken får det att låta som om hela mänskligheten kommer att dö ut nu, pga av män och kvinnor inte ligger med varandra tillräckligt ofta. Ja, i alla fall enligt sex-blaskan AftonBockens egen mall över hur ofta hetero-sex skall utövas:).

Simon Lundström, även kallad mangabarnporr-mannen, har återigen tillåtits gråta ut över att han blev ertappad med barnporr-bilder, i en av landets största tidningar, dvs Svenska Dagbladet.

Ytterligare några pappor har mördat sina barns mammor, ytterligare några män och pappor har misshandlat kvinnor och barn, ytterligare några män har våldsrunkat av sig i ytterligare några kvinnor och barn och ytterligare några torskar har gjort detsamma i prostituerade kvinnor och män.

På landets största forum för bittra och kränkta snoppdjur, dvs Flashback, sitter fortfarande pedofiler, antifeminister, knarkare, kvinnohatare, torskar och annat jävla pack och delger omvärlden sina sjuka och gravt störda tankar... Vissa sitter till och med och undrar varför "kvinnors kärlek till män har minskat", istället för att undra hur det kommer sig att män världen över, aldrig har visat kärlek och respekt för kvinnor;).

I min egen vardag, hör jag ofta uttrycket "jävla fitta" och jag har funderat mycket över hur det kommer sig att män kallar andra män för "jävla fitta" när män är arga på varandra och vill förnedra varandra verbalt? Jag menar, alla vet ju att de flesta män älskar fitta och vissa män gör nästan vad som helst för att få runka av sig i fitta.

Vissa män använder fysiskt våld mot kvinnor (och barn) och tvingar sina snoppar in i både främmande och bekanta kvinnors fitta. Andra män, så kallade torskar, använder pengar för att få runka av sig i främmande kvinnors fitta och väldigt många män tjatar på de kvinnor som de lever med, för få kvinnorna att upplåta sina fittor åt männen, att tillfredsställa sin manliga sexualitet i.

Med allt detta i åtanke (vari ligger logiken?) kan man undra hur det kommer sig att män använder ordet fitta som ett skällsord och ett ord att förnedra andra män med? Ponera att jag är arg på en kvinnlig bekant eller en kvinnlig familjemedlem, vill uttrycka min ilska och förnedra henne verbalt? Hur skulle det låta?

- "Lotta, fy fan vilken liten JÄVLA KUK du är, alltså!!"

- "Syrran, fy fan vilken liten JÄVLA PITT du är, alltså!"

- "Maria, fy fan vilken liten JÄVLA SNOPP du är, alltså!"

Märkligt, eller hur? De kvinnor som använder orden "jävla fitta" för att förnedra andra kvinnor (och män), bör kanske framförallt tänka över sitt ordval...?

Jag har också funderat över män som hävdar att de är dominanta. Vissa av de män som jag själv har mött och som hävdar att de är dominanta, har ofta sagt det med någon slags stolthet (?). Som om det vore en positiv egenskap att vara dominant mot andra människor?

Det jag finner mest märkligt, är att många av de här påstått dominanta männen också förväntar sig att de människor (åtminstone kvinnor) som de möter, liksom per automatik skall underordna sig, agera undergivet och låta sig bestämmas över? Jag anser mig tex inte vara dominant på så sätt att jag önskar styra över andra människor och "få" dem att göra saker som passar mig bäst men det innebär ju inte att jag, när jag möter en dominant människa, själv vill bli dominerad. En människa som inte själv är dominant, vill inte per automatik bli dominerad bara för att hen är i sällskap med en dominant människa. Det är viktigt att komma ihåg för de som har en dominant läggning. Som jag sa en gång till en man som jag dejtade och som påstod att han var dominant:

- "Oj då, det var ju tråkigt för dig. Jag är inte själv dominant mot andra människor men så länge du bara förstår, att det inte betyder att jag vill bli dominerad av dig eller någon annan, så skall det nog gå bra. Så länge du förstår att din dominans inte har alls med mig att göra, så....

Han förstod inte det, visade det sig. Han trodde nog att min personlighet helt plötsligt skulle bli undergiven och underordnad, bara för att han kom in i mitt liv med all sin dominans. Som om min personlighet skulle anpassas efter hans, per automatik..? Mycket märkligt.

Ibland funderar jag över om män ser på kvinnor som de där dockorna som män som barn, aldrig fick leka med? Ser män på kvinnor som dockor, sprattelgummor, som kan arrangeras av män, i alla de ställningar som män föredrar? Dockor som skall smyckas, sminkas upp och kläs upp för att behaga den manliga blicken? Dockor som inte har något kroppshår, som inte kan (får) tala, som inte kan (får) röra sig fritt och som varken rapar, har mens, fiser, petar näsan, bajsar, luktar svett eller har dålig andedräkt?

Det leder mig till den gången för cirka 10 år sedan, då min manlige stalker ringde och sa att han var på väg för att hälsa på mig. Han sa senare om vårt möte:

- "Fan du är så jävla cool, NBT! Du sket ju fullständigt i vad jag tyckte om dig, liksom? Där kom du ut från huset för att möta upp mig, iklädd gamla säckiga gympabrallor och nån jävla grå olle som var så stor och uttvättad att den hängde nere vid knäna på dig och du liksom bara sket i vad jag tyckte om dig."

Jag sa:

- "Men varför skulle jag bry mig om vad du tycker om mitt utseende, menar du? Du ringde från bilen, sa att du var på väg och inte trodde du väl att jag skulle skulle rusa in i duschen, sminka och klä upp mig och göra mig fin för dig...? Varför i allsin dar skulle göra det?

Han stammade:

- "Nänä, det är ju klart men jag menar bara att jag tycker att du är så jävla cool och du brukar ju alltid vara så finklädd på jobbet och sådär... Alltså, du har sån jävla pondus så att jag nästan blir lite rädd för dig, hehe."

Jag älskar att framkalla den känslan hos män:)

14 kommentarer:

 1. Jag befarar att många av de där männen bara är som papparättaren Mikael Alonso i mitt näst senaste inlägg. Lyssna på eländet. Missa det inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ögnade igenom ditt inlägg om Papparättshaveristen Alonzo (Alonso?) men hann aldrig lyssna på eländet. Lovar att göra det!

   Radera
 2. Kul att du är tillbaka!! :)

  SvaraRadera
 3. Apropå din frånvaro : Under denna långa tid hade Erik R och jag ett kortare meningsutbyte gällande dig. Jag utgår ifrån att jag hade rätt ! Kan du bekräfta detta ?

  http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5978248756669811485&postID=2014575541574856767

  SvaraRadera
  Svar
  1. WTF...?! Sitter Erik och du och skvallrar bakom ryggen på mig;)
   Jag utgår iofs ifrån att du har fel om mig, Ver men jag skall kolla;).
   Ett öjnablick...

   Radera
  2. Men Ver...?
   Hånar du mig när du skriver saker som "om NBT har sina sinnen i behåll"? Varför skulle jag inte ha det? Självklart har jag det, mer än de flesta skulle jag tro. Har du?

   Det var alltså som jag trodde. Du har fel och Erik har naturligtvis rätt i det han skriver:

   "NBT:s väsentligaste åsikt om vad män bör göra är i grunden att de - borde sluta förtrycka kvinnor."

   1 poäng till Erik. Minus 10 till dig:(

   Radera
  3. Jag tror bara Erik försökte ställa sig in lite extra hos dig. Jag tycker ändå novellen var ett intressant försök att göra saker och ting en smula mer skruvade än vad de är. Den är knappast skriven i första hand för att hetsa upp läsarna.

   Radera
  4. "Jag tror bara Erik försökte ställa sig in lite extra hos dig."

   Nä, det tror jag verkligen inte. Erik är inte direkt rädd att rätta mig om han tycker att jag har fel.

   Radera
  5. Faktum är att den där novellen nu får en fortsättning i Metros Sommarupplaga del 2
   (varar till 4:e augusti) och denna andra del är minst lika skruvad som den första. Undrar om författaren Carl-Michael Edenborg är lika fantasifull i verkliga livet.

   Radera
  6. Men är det inte C-M Edenborg som har den där porrsidan? Jag har råkat hamna där vid något tillfälle (fråga inte hur;)) och jag skrattade så jag tjöt. Tror t.o.m att jag sparade länken som favorit. Måste kolla om jag hittar den. Har många favoriter;)

   Radera
  7. Eller porr och porr... för mig är det manlig porr och för män är det sannolikt bara manlig erotik;)

   Radera
  8. Tja, jag tycker nog att Edenborg verkar sträva efter att förvirra publiken och inte bara ge dem det de vill ha. F ö kan du alltid skylla på att du trodde du skrev Rodenborg när du googlade. Det är inte så långt ifrån.

   Radera
  9. Hahah, så kanske det var? Minnet är kort.

   Radera