Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-07-30

Brittisk feminist hotad med svans

Brittiska antifeministiska män, är våldsamt upprörda över att en kvinna, författarinnan Jane Austens porträtt, kommer att pryda 10-pundssedeln. Männen i Storbritannien är tydligen jättearga över att behöva se en bild av en kvinna, när de handlar med sina 10-pundssedlar. Brittiska män har nu ilsknat till så pass, att de till och med hotar en kvinnlig feminist med sina svansar;).

http://www.dn.se/ekonomi/feminist-dodshotad-for-sedelkamp/

"Feministen Caroline Criado-Perez samlade tusentals underskrifter för att den brittiska 10-pundssedeln skulle prydas av författarinnan Jane Austen. Förra veckan blev det verklighet. Efter det svämmade hennes twitterkonto över av näthat.

Det hela bottnar i att Caroline Criado-Perez lyckades samla tillräckligt med namnunderskrifter för att påverka Bank of Englands beslut att trycka 10-pundssedlarna med författaren Jane Austens porträtt. På så sätt säkrades att de brittiska sedlarna hade åtminstone en kvinna på sedlarna, vid sidan av drottning Elisabeth.
Förra veckan blev det klart att Jane Austen kommer att pryda sedlarna tidigast 2017, skriver The Guardian.

”Tråkigt nog är det här inte ovanligt men jag har aldrig varit med om att det blir så intensivt eller aggressivt som nu. Jag blir rasande över att priset man betalar för att stå upp för kvinnor är att få våldtäktshot i 24 timmar.”"

 

7 kommentarer:

 1. Ja inte blir man förvånad över dessa fjantar till män som lägger så mycket energi och kraft på att gnälla över en sådan sak. Patetiska idioter vill jag påstå att de är. Hela grejen ligger på sandlådenivå och det är fan så man skäms å mäns vägnar. Hur löjligt får det bli egentligen? Hade de lagt bara hälften av den energin på vettiga saker så kunde kanske ett och annat förändrats i samhället. Män= små bortskämda pojkar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle gissa att de flesta sedlar i världen pryds av manliga fejs? Ändå blir män avundsjuka på kvinnor, när det för en gångs skull blir en kvinna som får pryda en sedel? Moahhaah!

   Jag kommer osökt att tänka på när jag var barn och vi stod och mätte läskglasen med linjal, så att den ena inte skulle få mer än den andra;). På detta mentala stadie befinner sig många vuxna män fortfarande. Fi fan så oattraktivt!

   Radera
 2. He he, grisknorren var ju talande förresten.
  För nog tusan är män "svin" lite väl ofta.

  SvaraRadera
 3. Dom blev besvikna för att Garry Glitter inte fick pryda sedeln

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem är Gary Glitter..? Måste googla.. ett ögonblick..

   1 min senare..
   En rocksångare..? Det måste vara ett skämt;)?

   Radera
  2. Gary Glitter? Pedofil och alkoholist?

   "Då teknikerna öppnade den fann man barnpornografiskt material på hårddisken. Hans skivor drogs in, konserter ställdes in och han dömdes till fyra månaders fängelse. Efter fängelsevistelsen har han bott på Kuba och i Kambodja, släppt en ny skiva men allmänt hållit en låg profil.

   5 mars 2006 dömdes han till tre års fängelse i Vietnam för sexuellt utnyttjande av två vietnamesiska flickor som vid tillfället för de misstänkta övergreppen var 11 respektive 12 år gamla. Straffet kunde ha blivit dödsstraff, men då flickornas familjer dragit tillbaka sina anmälningar efter att ha fått pengar av Glitter reducerades straffet. Glitter frigavs 19/8 2008 och utvisas ur landet. Efter att förgäves ha försökt få tillträde till Thailand och Hongkong återvände han till Storbritannien. Han planerar att sammanställa en ny skiva och skriva en bok.

   28 oktober 2012 arresterades Glitter av brittisk polis i samband med utredningen kring BBC-medarbetaren och den misstänkte pedofilen Jimmy Savile."

   Radera