Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2013-05-09

Nya etiketter

Här hopar sig i-landsproblemen;)
Jag äger en åkgräsklippare och en vanlig klippare men ingen av dem går igång och gräset växer:O
*lie?*


Nu till era önskemål och tips om bloggen - tack för era synpunkter! Har fått många nya idéer tack vare er.

En läsare vill att jag skriver mer om mig själv som person men konstaterar att det är svårt att göra, när man är och vill fortsätta att vara anonym. Det är sant förstås men det finns sätt att kringgå detta problem. 

Jag kommer snart att skapa en egen etikett/kategori i bloggen som jag kallar "Om NBT". Där kommer jag att skriva korta inlägg om vad folk har sagt om mig, vad folk i allmänhet inte vet om mig men som kanske skulle förvåna dem samt annat smått och gott om min person och hur jag lever. 

Ha i åtanke, att negativa saker som sägs om både mig och andra människor ofta sägs bakom ryggen, varför det lätt kan framstå som om jag bara skriver ned folks positiva omdömen om mig;). Jag är förstås som alla andra människor, dvs långt ifrån perfekt och med brister och fel.

En annan läsare önskar att jag skriver mer om kärlek, vad äkta kärlek är och hur jag tror att äkta kärlek kan uppstå. Det är, som läsaren skriver ett stort och komplicerat ämne. De av er som var med på den tiden då jag bloggade på BP, minns kanske att jag hade en kategori i bloggen som jag kallade "kärlek". Efter ett par års bloggande, var antal inlägg i denna kategori - noll;). Därför tog jag bort den.

Läsaren har nu trots allt, sått ett litet frö och fått mig att börja fundera på ämnet "kärlek". Det är alltså inte helt omöjligt att kategorin "kärlek" återuppstår i bloggen inom kort;).

I det stora hela, kommer jag att fortsätta att skriva om de ämnen som jag brukar skriva om men tar gärna emot löpande tips från er läsare därute i cyberrymden!

Stay tuned och tack för att ni läser min blogg!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar