Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2012-10-14

Varför tvingar de en, att bli så jävla otrevlig??

Stalkern är ihärdig och försöker tvinga sitt sällskap på mig, liksom han har gjort de senaste 20 åren. Han både ringer och messar med jämna mellanrum. Han undrar varför jag inte svarar i telefon och varför jag inte svarar på hans sms.

Häromdagen skrev han, trots mitt uppenbara ointresse för honom, att han och dottern skulle "åka uppåt mig" och undrade om de kunde "stanna på en kaffe"....?? Han tvingade mig således att både svara på hans sms och bli otrevlig igen (vill ju inte riskera att de står utanför dörren och plingar på).

Mitt svar:
"Om jag vill ha någon som helst kontakt med dig, så hör jag av mig. Jag lovar."

Vad är det för fel på män som inte förstår, att deras sällskap inte är välkommet? Förstår de inte att kvinnor själva har rätt att välja vilka människor vi vill umgås med och lägga ner dyrbar tid av våra liv på? Tror han på nåt sätt att han, om jag bara får träffa honom, skall få mig på fall och att jag skall börja gilla honom? Jag förstår liksom inte..?

Ja, ja, jag vet att det finns kvinnor som stalkar män också...

Just nu känns det som om män bara finns till för att förpesta mitt liv och få mig att lägga ned en massa tid på dem, när det finns så mycket annan meningsfull sysselsättning..

2 kommentarer:

  1. Okej att han är en man..men han är också en människa..och denna människas hjärna fungerar inte normalt..suck..har ju tyvärr varit med om liknande. Dessa män/människor gör inget annat än förpestar livet..förstår din frustration!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är som sådana där irriterande flugor som man hela tiden måste lägga energi på att vifta bort och reta upp sig på. Jag, som har en oerhört stor integritet, blir otroligt vansinnig på hans sätt att försöka tvinga sig in i mitt liv och ta värdefull tid och energi ifrån mig. Han måste tycka att han själv är jätteintressant och fattar inte att jag inte instämmer i hans grandiosa självbild?

      Radera