Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2012-10-14

Våldtäktsmän som ljugit, bör erkänna

En kvinna har erkänt, att hon har ljugit om att hon har blivit våldtagen av en man. All heder åt henne och att hon nu tar sitt eventuella straff för "falsk tillvitelse".

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ljog-om-valdtakt-kan-straffas_7582128.svd
http://www.kuriren.nu/nyheter/default.aspx?articleid=6584003
http://www.dn.se/nyheter/sverige/ljog-om-valdtakt--kan-straffas
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1095529-ljog-om-valdtakt-kan-straffas

Jag ser nu fram emot, att alla de våldtäktsmän som har ljugit för rättsväsendet och därmed felaktigt gått fria från straff, följer denna hedervärda kvinnas exempel - dvs ringer polisen, erkänner sina våldtäktsbrott, tar sina straff och ger sina offer, oftast kvinnor och barn, den upprättelse de förtjänar.

Våldtäktsmän är för övrigt väl kända för att vara notoriska lögnare och för att skylla sina sexualbrott på sina offer. Rättsväsendet är ökända för att på alla sätt hjälpa misstänkta våldtäktsmän, att lägga våldtäktsmäns skuld på våldtäktsoffer.

Eftersom över 90% av alla misstänkta våldtäktsmän i Sverige går helt fria från straff, bör rättsväsendet förbereda sig på anstormningen av män som vill "come clean" och erkänna att de har ljugit om sina våldtäkter och sexualövergrepp, som de har utsatt främst kvinnor och barn för.

Det vidrigaste är väl ändå att som vuxen och pedofil man, nedlåta sig till att ljuga på ett litet barn, vars lilla kropp man har våldsrunkat av sig i, för att tillfredsställa sig själv sexuellt?

Allt om alla dessa ljugande barnvåldtäktsmän i vårt samhälle och dess medhjälpare i rättsväsendet, kan ni läsa om hos Suspicio.

Tillägg 16/10 07:55: Det har framkommit uppgifter som nu säger att kvinnan som förekommer i tidningarnas artiklar, inte alls har "ljugit" om att hon blivit våldtagen, som TT:s rubrik gör sken av. Återkommer angående detta. /NBT
http://www.dn.se/ledare/huvudledare/en-viktig-balansakt

42 kommentarer:

 1. Vilka rubriker!
  "Kvinna ljög om våldtäkt"

  När får vi se braskande rubriker "man ljög om våldtäkt, kan bli straffad", "man ljög om misshandel, kan bli straffad".

  Som sagt, män har en motbjudande vana att ljuga om både stort och smått. Förmodligen ses det som en naturlag, medan kvinnor inte ska vara oärliga. Det ingår liksom i könsrollerna, de könsroller som en del tror är biologi.

  Trots det så har jag väldigt svårt för att kvinnor, eller snarare flickor kanske, ljuger om våldtäkt. De gör andra kvinnor stora otjänster! Inget systerskap där inte.
  De sänker sig till den manliga nivån.

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Media slår på stort, som vi vet, när kvinnor har "ljugit" eller begått brott. Själv skulle jag vilja prata med den här kvinnan och höra med egna öron om vad anledningen skulle vara att hon har ljugit om att mannen har våldtagit henne?

   Har det någon gång hänt i världshistorien, att våldtäktsmän i efterhand har erkänt hur de har ljugit om sina brott och blivit straffade för mened eller liknande? Har aldrig någonsin hört talas om något sådant och det beror antagligen på att män inte skäms ett dugg för att ha ljugit och kommit undan straff, för de brott som de har begått.

   Tydligt är, att många våldtäktsmän slipper undan straff, eftersom nästan inga av dem straffas i vårt rättsväsende. Dags att de gör som denna ärliga kvinna och erkänner att de ljugit och därmed ger sina kvinnliga och minderåriga offer upprättelse.

   Radera
  2. Och ja - jag håller med om att män har lätt för att ljuga om stort och smått. De blånekar, hur motbevisade de än blir och förnedrar sig själva å det absurdaste i sin iver att, trots övertygande bevisning, framstå som helt oskyldiga.

   Radera
 2. Alla ljuger om stort och smått. Såväl kvinnor som män. Hen ljuger! Hoppas denna kvinna nu får sitta av två år i fängelse som han fick. Öga för öga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan ta en psykolog upp till ett halvår, att få en våldtäktsman att sluta ljuga om vad han har gjort. Först när våldtäktmannen har insett vad han är, kan behandling påbörjas.

   Kvinnor har benägenhet att erkänna de brott som de har begått, utan större omsvep. Detsamma gäller inte för män och min personliga erfarenhet är att män i högre utsträckning ljuger om lite smått och gott också.

   Den felaktigt utpekade mannen behöver du inte oroa dig över. Han kommer att få ett rejält och saftigt skadestånd från staten för den tiden han har suttit fängslad. Det betalas ut miljoner till män som har friats från misstanke om brott, varje år.

   Om varje kvinna resonerade som många män gör, dvs "öga för öga" så skulle män skita på sig.. världen över..

   Radera
  2. Öga för öga?
   Det var ovanligt primitivt sätt att tänka.
   Och påståendet att "alla" ljuger om både stort och smått säger mer om skribenten och hans umgänge än om alla oss andra. :D

   /Tittarstorm

   Radera
  3. TS: jag tycker att män verkar vara tämligen hämndlystna och ändå brukar de skylla på kvinnor som "hämnas" på män? Många män som startar och har startat krigen i världen har gjort det för att hämnas diverse oförrätter och till och med av ren lättkränkthet. Samma sak med alla män som hämnas på de kvinnor som har lämnat dem och använder barnen som vapen i sina krig mot barnens mammor. Samma sak med män som inte får penetrera sina kvinnliga partners fritt och på det sätt de föredrar - de hämnas genom att vara otrogna.

   Och det är sannerligen tur för män, att kvinnor inte tänker likadant. Ett öga för ett öga..

   Män projicerar sina egna tillkortakommanden på kvinnor som vanligt. De antifeministiska männen är livrädda för att kvinnor, om kvinnor får lika mycket makt som män alltid har haft, skall hämnas gamla och nya oförrätter. Tänk om kvinnor skulle hämnas öga för öga? Tänk bara att göra mot män, som män gör mot kvinnor i nutid - skapa en förintelse av kvinnor, varannat till vart tredje år i världen? Snacka om mansslakt.

   Radera
 3. Så du tycker all heder åt henne?? Som kanske har föstört både barnens och mannens liv för hon farit med osanning?
  Tycker det är tragiskt att det finns männinskor som er, som inte tänker längre än näsan räcker! Tänk på dom tjejer som verkligen blir våldtagna, deras trovärdighet blir ju inte
  bättre av detta. Och det kanske är dags att se er om efter andra killar för alla är ju inte notoriska lögnhalsar och våldtäktsmän! Ni är ju värre än föräldrar som skyddar sina egna barn! NÄ, mina barn har inte gjort ngt! Nä, det är bara männens fel allting!

  Tycker synd att du är så bitter! Du skulle få träffa en härlig man och få lite snopp
  så blir du nog på bättre humör!

  Thingeling!
  /Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lennart/Lena: du läser dåligt eller också måste du öva på din läsförståelse. Jag skriver "heder åt henne som erkänner och tar sitt straff". INTE heder åt henne att hon ljugit.

   Ingenstans står det att jag eller någon annan försvarar att utpeka någon för att ha begått våldsbrott, på falska grunder - men peka gärna ut raderna där du läser detta, Lennart..?

   Jag skulle dock gärna se, att fler av de över 90% våldtäktsmän som friats från straff, gör samma sak som den här kvinnan, dvs erkänner sina brott och ger sina offer upprättelse. Dessa män, är nämligen betydligt, BETYDLIGT fler, än de kvinnor som "falskanmält" våldtäkt.

   De bittra och sura kvinnorna hittar du oftast i de hem, som kvinnor delar med män och där kvinnor tvingas/tjatas på att ta emot snopp på regelbunden basis, så kallat "husfridssex" samt förväntas "ta hand om" (läs:dalta) med vuxna män. Själv delar jag hem med en katt och för "tillfället" en bror.

   Män vill dock gärna framställa det som att de kvinnor som ställer upp oftare med sina kroppar, för män att runka av sig i, blir lyckligare än de kvinnor som slipper göra detta. Som de män som hittar på att kvinnor slipper cancer om de tar emot manlig sperma i alla hål och de män som hittar på att kvinnor får finare hud om män smetar sperma i kvinnors ansikten. Inte mycket att bry sig om, vet du. Manligt önsketänkande bara.

   Tingeling? Kollar du fortfarande på sagor?

   Radera
  2. "följer denna hedervärda kvinnas exempel" hade du skrivit samma sak om om en våldtäktsman hade erkänt i efterhand? Denna hedervärda man! Ditt manshat och extrema generaliseringar gällande män är en av anledningarna till att jämställdhetsdebatten är så infekterad.

   Radera
  3. Anonym 10:18: det hade jag verkligen gjort och det har jag också gjort! Senast i Suspicios blogg, där en man erkände våldtäkt mot barn och jag skrev en kommentar i stil med, att det var hedervärt av honom att erkänna vad han gjort mot barnet.

   Jag avskyr när folk postar påståenden i min blogg om något de kallar mitt "manshat" utan att förklara eller peka ut vad det är som personen tolkar som "manshat" i min blogg. Det är ungefär som om jag skulle skriva en kommentar i din blogg i stil med:

   Usch och fy för ditt invandrarhat och dina generaliseringar om kvinnor!!!!

   Utan att ens förklara var jag ser ditt invandrarhat eller hur jag tycker att du generaliserar om kvinnor..?

   Det blir ju jättekonstigt att bara skrika ut anklagelser som en hysterika, utan minsta förklaring? Vad skall jag liksom svara på dina påståenden om mig som person? "Näe, jag hatar inte män och näe, jag generaliserar inte om män?"

   Kom med exempel på varför du tror att jag hatar alla män, så att jag har en chans att försvara mig mot dina ruskiga påhopp.

   Radera
  4. Tillägger för att ge ett tydligt exempel som är lätt att förstå:
   Du och ditt kvinnohat och som du generaliserar om kvinnor, är en av anledningarna till att världen aldrig blir jämställd!

   Radera
 4. Att sätta någon i fängels på grund av löngn måste ju vara bland det vidrigaste man kan göra, och att hon "kan" straffas är ju löjligt, minst 2 år och skadestånd motsvarande 2 år arbete + sveda och verk ska det vara.
  Att ljuga för att slippa ett straff och ljuga för att nån ska få fängelse och livet förstört är sjukt, att ní tar henne till försvars är absurbt

  //Man

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man: ställer samma fråga till dig - var ser du någon försvara att kvinnan har ljugit..?

   Tja, vad är "vidrigast"?:

   1. Bli oskyldigt anklagad för sexualbrott, få två års fängelse och därefter få upprättelse, tack vare en ärlig kvinna samt tilldelas ett tämligen generöst skadestånd för den tid man suttit fängslad på felaktiga grunder?

   2. Bli våldsrunkad i av en främmande eller känd man, som ljuger om våldtäkten och som tas i försvar i vårt rättsväsende och slipper straff för den oerhörda skada och det ofattbara våld, han har utsatt en annan människa eller barn för? Hur lever en sådan man vidare med sig själv?

   Hur lever hans offer vidare, som har skadats för livet och kanske lider av både PTSD och andra psykiska och fysiska sjukdomar eller som har fått sina sexliv och sociala liv med motsatt kön, förstört för all framtid? När får de, tack vare ärliga män som träder fram och slutligen erkänner vad de utsatt offren för, sin upprättelse och stora skadestånd för det psykiska och fysiska livlånga lidande som EN enda kåt man har orsakat med sin våldsamma sexualitet?

   Radera
 5. Det är skillnad mellan att lögnaktigt påstå att man är oskyldig och att felaktigt sätta dit någon annan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lika fult att ljuga om att man har blivit utsatt för våldsbrott, som det är att ljuga om att man som skyldig, inte har utsatt någon för våldsbrott.

   Konsekvenserna för den som har ljugit om att ha blivit utsatt, kan bli fängelse. Konsekvenserna för den som ljuger för att skydda sig själv och för att slippa straff, existerar väl inte alls, vad jag vet? Nästan alla våldtäktsmän i vårt land, slipper undan straff och de gör sällan som denna kvinna och erkänner efteråt att de blivit felaktigt friade. De har full sjå att skrika ut hur "oskyldigt dömda" de har blivit.

   Radera
  2. Jamen se så kort man tänka!
   Att ljuga för att skyda sig själv i fall där det finns ett brottsoffer får naturligtvis konsekvenser för brottsoffret!
   Men det tycker kanske Gunnar Englund inte är något problem.

   /Tittarstorm

   Radera
  3. Män ljuger för att skydda sina egna skinn och kvinnor ljuger för att skydda andra, läste jag någonstans.

   Det förvånar mig oerhört att ingen av herrarna här, reagerar starkt på de, över 90% våldtäktsmisstänkta, som HELT SLIPPER STRAFF. Inte ett ord om detta.

   Men det är klart - det är kanske enklare för män att utmåla hela sitt kön som offer för kvinnor, på grund av denna kvinna som erkänt att hon ljugit, än att se helheten och sanningen som visar att nästan inga män döms för sexualbrott i dagens Sverige. Till och med barnvåldtäktsmännen slipper undan.

   Radera
 6. Ja, det visar hur media och samhället i övrigt utgår från mannen.
  Och att kvinnan är en lismande orm i paradiset fortfarande.
  Titta så mkt alla media har skrivit om mamman som klistrade fast sitt barns händer.
  Hur mkt skriver de om pappor som torterat barn? Något som händer mkt oftare.

  Hur mkt skrev de om rättegången i Frankrike där ett stort antal män gick fria fastän de grovt gruppvåldtagit minderåriga, inte bara en utan satte detta i system.
  http://www.theage.com.au/world/french-gang-rape-trial-a-shipwreck-for-victims-20121012-27i9d.html

  Både landets justitieminister och landets jämställdhetsminister har regarat. Nör vi ser vi Ask reagera över att våldtäktsmän frias som i Malmö?
  Ja, ojämställdhetsminister Sabuni skulle ju aldrig göra det. Hon tänker ju bara på hur jämställt det är för män.

  Nu har äntligen vissa media vaknat över skandalen på BBC fdär de har skyddat en pedofil.
  Hur många media skulle göra (eller gör) samma som BBC för att skydda en hyllad man, mörklägger, förtiger och skyddar barnvåldtäktsmän?
  http://www.theage.com.au/world/bbc-in-crisis-as-dj-child-sex-abuse-claims-spread-20121012-27i98.html

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15605078.ab

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns något som jag kallar en extrem propaganda som drivs av massmedia nu. Inte bara här utan i både Europa och Amerika. Tidningsartiklar, tv, radio och filmer som basunerar ut: "kvinnor som mördar", "kvinnor som sitter i fängelse", "kvinnors som hämnas", "kvinnor som är dåliga mammor", "kvinnor som falskanmäler", "kvinnor som är pervers", "kvinnor som gillar våldssex" osv, osv. Alltmedan pappa-propagandan ger ett smått romantiskt sken över alla "fantastiska" män och pappor.

   Kaskadspya.

   Radera
 7. Jag tycker det är beklagligt att hon ljugit om detta. En oskyldig människa i fängelse och massa människor som kan gotta sig i att kvinnor är lögnhalsar hela bunten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir ju tyvärr kontentan av kvinnor som ljuger och därav TT:s braskande rubriker. Män får nu vatten på sin kvarn och kan i alla lägen hävda som försvar att "kvinnor och barn ljuger om våldtäkt". Domstolarna är på mäns sida, som vi vet. Kvinnor skall inte inbilla sig att kvinnor vet vad våldtäkt är - det vet män bättre, menar män. Gruppen förövare sitter och dömer offren och talar om vilka övergrepp som är okej och inte.

   Men alltihop kvittar ju nu - sexualbrottslagsstiftningen är redan avskaffad i praktiken och få män behöver ta konsekvenserna när de runkar med våld i kvinnor och barn. Jag vill därför varna alla kvinnor för att ligga med män och för att lämna ut era barn till män. Blir ni eller barnen våldsrunkade i, av översexuella och okontrollerade män, så finns ingen hjälp att få.

   Radera
 8. Jaha, det var som jag misstänkte. En INTE särskilt oskyldig man. Snarare högst skyldig man. Inte alls svårt att få tag i målnummer, utdrag av domen samt parternas uppgifter.

  Media kan naturligtvis också enkelt få tag i domen. Men deras publicering visar tydligt deras antifeministiska agenda. Oprofessionellt av media som vanligt.

  "Bevisningen har tagits ur sitt sammanhang" uppgav mannen på en blogg då han bedrev en uthängning av offret. Ja, männens nivå är förnedringsnivå som sagt...

  /Utred rättsväsendet NU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså? Är mannen skyldig till våldtäkt och har kvinnan inte "erkänt" att hon ljugit? Berätta mer, URN!

   Radera
  2. Hittade en Flashback-tråd (https://www.flashback.org/t1578376p34) och utdrag ur domen från frianyheter.wordpress.com . Nu tycker jag det verkar mest troligt att hon givit efter och påstår att hon ljög om allt för att få ett slut på spekulationer, ryktesspridning och trakasserier (?). I vilket fall som helst har hon inte ljugit på så sätt att hon fabulerat ihop en hel historia utan det handlar max om huruvida hon sagt "nej" tillräckligt tydligt eller inte. URN kanske kan bringa ännu mer klarhet i detta?

   Radera
  3. AG: om det stämmer så undrar jag vem i helvete på TT, som sätter rubriken "ljög om våldtäkt" och att hon nu har "erkänt"..??!! Återkommer.

   Radera
 9. Det här blev vääldigt intressant. Kanske en sanning som bör spridas över Sverige som motvikt till braskande och lögnaktiga rubriker i media?
  Ser verkligen fram emot mer info om detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det är samma fall som Fria Nyheter skriver om så börjar man undra hur det egentligen ligger till:
   http://frianyheter.wordpress.com/2009/11/05/37-aring-domd-till-tva-ars-fangelse-for-valdtakt-i-umea/

   Om det är samme våldtäktsman, som tydligen har fler domar mot sig, så har han ju till och med erkänt hur han våldsrunkade av sig i kvinnans anal.

   Radera
 10. Jag har svårt att tro att kvinnan haft för avsikt att ange mannen för våldtäkt. Troligen har omgivningen eller omständigheterna gjord att våldtäktsanklagelserna vuxit fram och sedan inte kunnat stoppas. Det kan ju vara en svartsjuk man som avslöjat att kvinnan varit otrogen och sedan har historien vuxit fram och kvinnan har inte haft en chans att rätta till det hela utan att själv råka illa ut. På samma sätt kan det vara nåpgra väninnor som "insett" att kvinnan blivit våldtagen och att "det måste" vara den där mannen och sedan har allt gått som på räls. Problemet är inte att för få män döms för våldtäkt eftersom vi skall fria om det finns osäkerhet. Det verkliga problemet är inställningen att kvinnor aldrig ljuger om våldtäkter och det gör kanske få kvinnor om de inte utsätts för press men vad händer om en svag kvinna utsätts för omgivningens press för att omgivningen "är övertygad om" att hon blivit våldtagen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väldigt vad du fantiserar, fabulerar och insinuerar..?

   Jag förstår inte varför du vill tro att "väninnor" har "insett" att kvinnan har blivit våldtagen och att "fel" man har blivit utpekad? Det låter ju nästan som om du tror att:

   Kvinnor inte riktigt vad våldtäkt mot och manligt våldsrunkande i deras kroppar är? Det vet män, som är förövarna, bättre..?

   Problemet ÄR att nästan inga våldtäktsmän döms i våra domstolar. Amnesty har riktat stark kritik mot Sverige, pga detta. Det gäller våldtäkt mot vuxen och det gäller våldtäkt mot barn.

   Det verkliga problemet är att nästan ALLA våldtäktsmän ljuger, förringar, förnekar och skyller sina brott på sina offer.

   Kanske är problemet att män tror att de har haft "sex" och att deras manliga vänner hjälper dem att "inse" att det bara var "sex" och inte våldsrunk/våldtäkt? Män kanske är svaga för manligt grupptryck och liksom "övertygas" av andra män, att det bara var "sex" när de tvingade sina penisar in i offrens kroppar?

   Män kanske är porrskadade och tror att det funkar som i manlig porr - bara köra in den i allt som går att köra in den i?

   Radera
 11. Du har domen nu NBT ;)

  Lite kort:
  Man 40 år, kvinna 21 år.
  Mannen förekommer i belastningsregistret under sex avsnitt avseende brott och besöksförbud under tiden 1989-2002. Personutredning visar att han har alkoholproblem.

  Han uppger själv i mejlkorrespondens att han inte fixar vare sig "jobb, privatliv eller körkort en gång".

  Bevisning i målet:
  Två rättsintyg, mejl, utskrift av MSN-korrespondens samt vittnesförhör och sakkunnigförhör.

  Det finns också sms-meddelanden som stödjer målsägandens uppgifter.

  Sist men inte minst. Det är en man som uppger att kvinnan rörde sig mot hans smekningar när han smekte henne mellan benen och gav honom "EN SPJUVERAKTIG INBJUDANDE BLICK". Då tror jag ni vet precis vilken sorts man vi pratar honom. Jävla IDIOT säger jag bara...

  Ja, han erkänner analt runk och att hon sa "aj" under något tillfälle. Han uppger att "Det var lite av en slump att han kom emot hennes analöppning." Ännu större IDIOT...

  Ja, det här kan användas mot media. Det ska jag lova!!

  /Utred rättsväsendet NU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mäns fantasier om "spjuveraktiga blickar" som de menar att kvinnor ger dem, känner vi alla igen. Jag åt glass en gång och karln som jag hade i sällskap, sa att han tyckte att jag såg kåt ut..??? Det var jag inte, jag åt bara en glass. Tänk så lustigt det kan bli, när män tolkar på sitt eget lilla sexuella sätt;)?

   Nu skall jag kolla domen. Har lite mailkorr till dig också, URN. Hörs!

   Radera
 12. Här kommer mannens egna uppgifter från Västerbottens-Kuriren eller ska vi kalla den Mansrättshaverist-Kuriren:

  "Det var då som 40-åringen började blogga. I ursinne skrev han att han skulle jaga kvinnan som anmält honom tills sanningen kom fram."

  "- Det spårade ju ur någonting djävulskt. Det var först när tidningen skrev om det som jag vaknade till och frågade mig vad i helskotta håller jag på med?"

  "- Jag klarar inte av att gå runt med ett sådant hat som jag kände, det förstörde mig inifrån. På något sätt lärde jag mig leva med det här. Men det finns ju inte en människa som vill anställa mig och det har ju ställt till enormt med problem."

  Ja, men vilken trevlig man och vilket fint handlande att lägga till övrigt handlande ;)

  Klart att Mansrättshaverist-Kuriren ger utrymme för en "Stor intervju med våldtäktsdömde 40-åringen" och en snyfthistoria...

  Då vet vi vilka som jobbar på den Penis-Kuriren...

  /Utred rättsväsendet NU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varifrån kommer medias uppgift att kvinnan "ljög" om våldtäkten, URN?
   Vet du?

   Radera
  2. Enligt uppgifter i Penis-Kuriren har kvinnan lämnat uppgifter till polisen och en förundersökning har inletts. Det Penis-Kuriren missar är att göra en professionell research och använda kunskap. Det finns all anledning att misstänka att kvinnan lämnat de nya uppgifterna under påverkan och/eller hot eller pga psykisk ohälsa. Det är således inte en fri och genuin vilja. I vilket fall som helst har Penis-Kuriren INTE bevis för att uppgifterna bygger på en fri och genuin vilja. Penis-Kuriren borde inte ha skrivit om fallet alls, med tanke på det kvinnohat som blir följden i kommentarsfält och i övrigt på nätet. Ett drev av kvinnohat som byggs upp och eskalerar...

   Våldtäktsmannen i fråga har dessutom visat sitt hat mot kvinnan offentligt och spårat ur fullständigt, vilket stollen själv erkänner.

   Sedan gissar jag att TT och andra hakar på. Media är så mansvänligt och saknar all förmåga till ett kritiskt förhållningssätt att det en man (i detta fall t o m med ett digert belastningsregister) säger aldrig ifrågasätts utan tas för sanning.

   Mansmedia har helt enkelt inte bättre förmåga. År 2012!!

   /Utred rättsväsendet NU

   Radera
 13. Nu har jag dessutom läst domen. Mannen erkänner våldtäkten i korrespondens med kvinnan och det finns bevisning. Frågan är var media har fått sin uppgift ifrån att kvinnan "erkänner att hon ljög om våldtäkten"? Återkommer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enligt Flashback-tråden ska hon ha skrivit ett öppet brev (som finns på sidan 32 i tråden) som hon senare ska ha skickat ut till olika media och samtidigt försökte ta livet av sig. Om detta stämmer (jag är förstås medveten om kvaliteten på min källhänvisning) förklarar det ju vad media fått det ifrån. Det verkar som om hon råkat ut för den klassiska drevjakten på våldtäktsoffer och nu inte orkar längre. Mycket tragiskt om så är fallet.

   Radera
  2. Media är dåliga på att kolla upp sina källor, som vi vet. I fallet med kvinnan som ringde och sa att hon hade inrett BDSM-grottan i skogen, tex.

   Tydligen kan vem som helst ringa till tidningarna och påstå saker och uppge "vittnen" som kan intyga att det man säger, stämmer. Jag skulle alltså kunna ringa och säga till AB att jag har inrett sadistkojan i skogen för att ha BDSM-sex där och uppge dig och några polare som "vittnen" och vips - så är AB:s artikel klar och de basunerar ut till allmänheten att sadistkojan tillhör en kvinna som gillar BDSM-sex med män.

   Det förvånar mig inte ett dugg, om det är så att tidningarna inte har mer underlag än ett brev från en kvinna som "erkänner" att hon har ljugit om våldtäkt. Med tanke på våldtäktsmannen, som har haft både besöksförbud och annat så kanske man kan förstå varför hon gör det?

   Han måste väl precis ha kommit ut ur fängelset..?

   Radera
  3. Jag har läst det öppna brevet och det ger många funderingar. Har det tillkommit under påverkan/hot/psykisk ohälsa?

   Mannnen har erkänt samt bevisligen bedrivit en hatkampanj mot kvinnan. DET borde polisen utreda!

   /Utred rättsväsendet NU

   Radera
  4. http://www.vk.se/719841/jag-ar-inte-forbannad?mobil

   "Just nu pågår en förundersökning där kvinnan misstänks för falsk tillvitelse."

   Just nu? Om utredningen visar att hon inte HAR ljugit - dementerar tidningarna sin felaktiga uppgift då?

   Radera
  5. Som vanligt skriver media innan de tänker. Research - vad är det, liksom? Hur svårt hade det varit för åtminstone en journalist att kolla upp domen? Våldtäktsmannen har ju för sjuttsingen erkänt!

   Är det på det här viset nyheter väljs ut och sprids så finns det följaktligen ingen som helst journalistisk etik eller moral. Inte någonstans eller någon gång.

   Och när? när? ska det slutas upp med att tyckas synd om och daltas med män? När?

   Radera
  6. Media är så jävla glada när de får hänga ut kvinnor med braskande rubriker i fetstil, att de griper efter minsta lilla halmstrå. Är det inte kvinnor som har begått brott, så är det bilder på nakna kvinnokroppar. Förmodligen en jävla massa gubbjävlar som blir sprick-kåta av att få framställa kvinnor som "lika dåliga" som män.

   Märkligt att sätta en rubrik "kvinna ljög" när man i vanliga fall tex i våldtäktsbrott skriver "misstänks ha blivit våldtagen" istället för "kvinna våldtagen". Den rätta rubriken, hade varit "kvinna misstänks ha ljugit" - hon är ju inte dömd ännu, som det brukar heta..

   Det är så uppenbart tydligt att media gör skillnad på kvinnor och män i sina rubriker och texter.

   Att hon sedan har skrivit ett brev, där hon "erkänner" under tiden hon uppenbarligen var i psykisk obalans, bara för att sen försöka ta livet av sig, är inget att fästa stor vikt vid. Den här karln verkar ju fullständigt galen och om det är så att utredningen visar, att han har hotat/skrämt/trakasserat henne till att "erkänna lögnen" så bör han väl dömas för övergrepp i rättssak eller nåt sånt..? Det är bara att hoppas, att polismansgrisarna gör sitt jobb, om det nu är så att utredning pågår. Har ingen större tilltro till det, iofs..:(

   Radera