Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2012-10-16

Pappor som mördar

Ännu en pappa-galning, som har drivit vårdnadstvist och nu mördat sitt barns mamma:

http://www.dn.se/nyheter/sverige/man-greps-i-vaxjo-efter-kidnappning
http://www.expressen.se/kvp/pressas-i-forhor-for-att-utlamnas-till-norge/
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/45-aringen-har-erkant-att-han-dodat-kvinnan_7582484.svd
http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/gripen-45-aring-misstanks-for-kidnappning-och-mord(3478434).gm

Notera hur DN och andra tidningar, nogsamt undviker orden "pappa" och "mord" i sina rubriker. De skriver "kvinna hittad död, 45-åring erkänner".

"Den 26-åriga kvinnan hittades sedan den 45-årige pappan i förhör med polisen erkänt att han fört bort och tagit livet av henne, skriver norska nyhetsbyrån NTB. Han berättade var kroppen låg och polis fann den nära hennes hemort Bö i södra Norge.
Den elva månader gamla sonen mår bra och har omhändertagits.

Vittnen på plats berättade för polisen att en bil med en man, en kvinna och ett litet barn snabbt hade kört iväg. Det såg ut som om kvinnan fördes bort under tvång. Bilen efterlystes både i Norge och Sverige och hittades sedan av polis vid riksväg 30 norr om Växjö, där 45-åringen hade stannat för att vila efter minst 65 mil på norska och svenska vägar."

"Det var tidigt på måndagsmorgonen som Mikael Svantesson, 45, greps vid en rastplats trax norr om Växjö. Han hade blodiga kläder och i bilen satt också hans elva månader gamla son. Barnets mamma, Anna Medvedeva, 26, hittades senare mördad i en skidstuga i Bø. Senare på eftermiddagen erkände Mikael Svantesson att han mördat den 26-åriga kvinnan."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar