Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2012-10-25

Foolish boy


Baby you were the perfect dream for everyone
I thought it would be oh so very good to meet you
Was I mistaken? Was I the mistake?
I never gave myself like that to anyone...

Fool it's over now...
Foolish, I know you...

All of the time you were stuck within this place
In a lonely twisted world
And I can't believe you were
So out of your mind and it's more than I can take
I could never be your girl
Still I can't believe you were so foolish boy...

Baby's got a new place to hide from everyone
You know that I can't reach you where you go...

Fool it's over now...
Foolish, I know you...

All of the time you were stuck within this place
In a lonely twisted world
And I can't believe you were
So out of your mind and it's more than I can take
I could never be your girl
Still I can't believe you were so foolish boy...

And I gave all I had
But I can't bring you back
So I will let this go tonight...

All of the time you were stuck within this place
In a lonely twisted world
And I can't believe you were
So out of your mind and it's more than I can take
I could never be your girl
Still I can't believe you were so foolish boy...

27 kommentarer:

 1. I dont know. Are you commenting on bloggs you are linking to?

  I´m just another foolish boy, that might too have feelings and others like to haunt me.

  The truth is the say I´m only good at linking to youtube or google:

  http://youtu.be/Py_-3di1yx0

  But I like your song and clear mind and music.

  Ride.

  Leroy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, I´m commenting. It´s me.

   Som jag skrev i kommentarerna Leroy, så vet jag inte hela bakgrunden, men av det jag har tagit del av, "so far" så kan jag inte se annat, än att du har försökt göra det bästa av situationen och jag upplever att du har blivit motarbetad. Det har inte framkommit någonting av substans, som gör att jag tycker att du skulle förtjäna det. Ingenting alls. So far.

   So far, I´m on your side.

   You shouldn´t hang around among those other guys... I really believe, you´re to good for them. Everybody makes mistakes - just learn not to blame someone else.

   Good luck/NBT

   Radera
 2. NBT Jag är överväldig av din insikt och det du skriver. Jag kan inte annat än bli rörd.

  Det visar sig att det finns humanister som inser ett och annat, det handlar inte om mig eller mamman det handlar om barnet och barnets rätt. Skit sama om jag gjorde fel osv.

  Man kan så klart ha olika förutsättningar när livet startar men att perosner som påstår att det är en persons fel eller försöka förskjuta alinera är fel.

  Hör av dig om du vill du har ju min e post.

  Jag tycker faktiskt du är klokaast i tråden jag valt at lämna sent en kväll.  Leroy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håll i dig nu, Leroy: jag är feminist;). Ganska avskydd, förtalad och hatad på de flesta av de bloggar, där du brukar röra dig.

   Mitt problem är, att jag kan inte se att det har framkommit någonting som tyder på att du skulle vara en olämplig pappa, Leroy. Med den information som jag har tagit del av, så tycker jag att du blir orättvist behandlad. Ju mer jag läser i tråden, desto mer övertygad blir jag om, att det är mamman som agerar både omoget och själviskt.

   Massor av mammor och pappor, kvinnor och män är otrogna och det har absolut ingenting med att göra, hur man är som förälder. Det gäller ju bara att stå för de misstag man har gjort och det gäller även mamman till barnet.

   Jag kan verkligen inte se hur du skulle kunna ha gjort något annorlunda, så jag förstår din frustration. Hade du struntat i barnet, så hade du fått skit för det. Nu vill du ta ditt ansvar fullt ut och ändå får du skit.

   Radera
 3. Jag är glad och gillar dina svar för de ligger närmare sanningen än en del andra påståenden. Du kanske kommer att få skit för att du pratatr med en sån skitstövel som mig.

  Men vem fan bryr sig?

  Leroy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och du kommer nog att få skit från ditt håll, för att du skriver i min blogg. Vem bryr sig, som du skriver?

   Jag tycker i alla fall, att rätt skall vara rätt och jag får känslan av att allt inte har gått rätt till, i ditt fall. Jag kan ha fel, jag kan ha rätt, men av det som jag sett hittills så verkar mamman vilja utesluta dig ur ditt barns liv, på inga grunder alls.

   Hon verkar förväxla sin egen person och sina egna känslor med barnets. Hon måste förstå, att skilja barnet från er tidigare relation och ev problem som har uppstått, er emellan. Barnet går först och så länge hon inte har mer än så här att komma med, för att påvisa att hon har "rätt" att utestänga dig från ditt barns liv, så är hon inte trovärdig i mina ögon.

   Jag kan inte ställa mig bakom ett sådant beteende.

   BTW: jag kommer inte att maila dig, Leroy. Du vet säkert att dina vänner, Daddy och kompani, avskyr mig och att de tar första bästa chans att komma åt mig, om de ges möjlighet?

   OM det är som jag tror, att du faktiskt har blivit motarbetad av mamman och inga andra uppgifter framkommer, som visar att hon har god anledning att göra det, så vill jag önska dig lycka till och hoppas att allt löser sig, till allas bästa.

   Håll dig lugn, agera som en vuxen (vilket jag tycker att du verkar ha gjort så här långt) och stå fullt ut för vad du har gjort, annars tappar du folks respekt.

   Radera
 4. PS. Hör av dig via e-post i såfall så kan då få samma information som Monica och andra erhållit.  Leroy

  SvaraRadera
 5. Thanks NBT and you are right on the spot, but some of the other guys are false aqused and had to expose it al.

  The truth and real are once catching up to your behaviour.

  Thats why I´m talking about this still after al these years, It makes a difference about the possabilaties.

  Take contact with me on e-mail and I´l get back to you.

  Leroy

  LEroy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Why do you write in both english and swedish? Maybe easier, to express yourself in english?

   Jag är ingen vän av "The Daddys", som du säkert vet, Leroy. Det betyder inte, att jag tror att det inte finns EN enda pappa som har blivit utestängd från sina barns liv, på grund av en illvillig och egoistisk mamma.

   Det betyder bara att jag har sett allför många fäder som har hängt ut sina vårdnadstvister, barnens och mammornas personuppgifter, bilder osv på internet till allmän beskådan. Jag anser att det är oerhört kränkande för främst barnen och att detta visar på ett oerhört dåligt omdöme och uselt föräldrarskap. Dessutom VET jag att många av dessa pappor har blivit anklagade för att, både ha brukat våld och till och med sexuellt våld, mot både barnen och deras mammor. Jag tycker inte att någon förälder är tvungen, "had to expose it all". Att exponera sina barn på nätet, hjälper dem inte att framstå som rationella, ansvarstagande och seriösa fäder. Tvärtom.

   Jag ser heller inga mammor som har förlorat vårdnaden, som gör detsamma mot sina barn och barnens pappor? Tills nu, måste jag tillägga, även om jag anser att mamman i ditt fall och hennes blogg, ter sig väldigt oskuldsfull i jämförelse.

   Jag tycker att det är synd att det finns goda, bra pappor som verkligen vill sina barns bästa, som kanske gör gemensam sak med den här typen av pappor, som vi ser i de bloggar där du rör dig. But, that´s really none of my business. Jag tycker att det är synd bara, att min första tanke när jag läste om dig, var att du var ännu en i raden av dessa "galna pappor".

   Dock - ju mer jag läste i tråden och i mammans blogg, desto mer började jag ifrågasätta hur du framställdes. Jag tycker, som jag har sagt tidigare, med den information som ges, att du framställs i extremt dålig dager, utan att ha förtjänat det. Jag anser att du har hanterat situationen på ett mycket bra och vuxet sätt. Fortsätt så.

   Jag hoppas att jag inte kommer att få äta upp att jag tar dig i försvar, men säker är jag inte;)


   Radera
 6. Jag tillhör en av dom som tyckt att Leroy varit en minst sagt märkligt figur. Men det har jag baserat på stödet han ger sådana som verkligen inte förtjänar det. Jag har grundat min uppfattning på att han så ensidigt stödjer uthängning och förtal av mammor och barn.

  Men nu har jag också läst blogginläggen ni båda hänvisar till och kan inte annat än hålla med dig nbt. Men det är fortfarande fullständigt obegripligt att du Leroy allierat dig med och tagit parti i diskussioner som stänker ner dig själv med sk-t.

  Ditt case liknar mer dom fall där jag läst om mammor som förlorat vårdnaden för att dom berättat för myndigheter att deras barn far illa hos pappan. Du borde ta ställning för sådana där det överhuvudtaget inte finns något att anmärka på och som på helt felaktiga och osakliga grunder inte får träffa sina barn. Inte med sådana där det finns historik med missbruk, beteende som tyder på psykisk ohälsa med massiva uthängningskampanjer som följd.

  I min värld har det aldrig varit fråga om annat än att det finns hemska föräldrar som utnyttjar barn till sin egen fördel och för att straffa motparten. Både mammor och pappor.

  Så du har delvis mina sympatier Leroy men ett stort aber och men för dig är som sagt dom du allierat dig med. Ta lärdom av Valens, han verkar se det du blundar för.

  //En annan förlder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har, liksom du, haft förutfattade meningar om den här Leroy, som har dykt upp ibland i kommentarsfältet hos MA och liksom viftat bort honom med, att han bara är ännu en i raden, av dessa fullständigt rabiata pappor..

   Jag tycker att det verkar som om han blir orättvist behandlad nu, i alla fall så långt jag har sett.

   Jag tycker som du, att om min (och din) uppfattning om Leroy är korrekt, att det är synd att han hänger bland det klientel av pappor, som du beskriver väl. Han ger intryck av att vara så mycket bättre, men i frustrationen och desperationen hade han kanske ingen annanstans att vända sig? Jag vill inte tala över huvudet på Leroy, men det kanske kan vara en förklaring.

   Tack för din kommentar.

   Radera
 7. Tack för det NBT.

  Jag har även stöttat mammor som motarbetats av pappor som betett sig illa och där soc agerat felaktigt då dom inte kollat det där med lämplighet eller förmåga.

  I en del fall så är det så att barn far illa om en av föräldrarna har ett stört beteende och det inte upphör. Det eskalerar och då är det väl dags att någon sätter ner foten och ingriper. Jag är för forum där både kvinnor och mån får stöd. Man kan kalla dom för Familjejourer. Jag var länge betalande medlem i mansjouren i Uppsala för jag och Janne där hade tidigt kontakt. Jag tänker även ofta på den stora industrin där alltförmånga barn omhändertas när det finns missbruk och sjukdom som många uttnytjar för pengarnas skull. Det vore nog bättre om myndigheterna kunde stötta sina innvånare bättre. En pappa som jag tycker man totalt misshandlat är Rebell Robban men ingen verkar bry sig om att rätta till saker som man gjort fel. http://youtu.be/AEOcBSzHT3w

  Jag tycker inte om när barn hamnar i kläm överhuvudtaget och gillar verkligen dom som agerar. En annan förening som jag tycker har agerat bra för barnens skull är Bort Rövade barns Förening där man struntar i om det är en mor eller far som agerat galet man ser till barnen. Jag följer även http://socialaktion.nu/ och lider över alla fel som systemet innehåller. Anne Skåner verkar vara en viktig person för att belysa många saker som är fel.

  Leroy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får kritik nu för att du, som det sägs "alltid" står på pappors sida och till och med de pappor som är chockerande olämpliga som föräldrar. Jag vet inte hur det är med det, eftersom jag sällan läser Daddys blogg, där du brukar kommentera.

   Men det spelar ingen roll. Rätt skall vara rätt och jag har fortfarande inte sett några som helst belägg för, att du skulle vara olämlig som pappa eller att din fru skulle vara en "farlig" styvmamma för barnet.

   I ditt fall, Leroy tycker jag att jag ser möjligheten till att följande scenario har utspelats. Jag säger inte att det är sant, men jag kan inte utesluta möjligheten, att det har gått till på det här sättet.

   Älskarinnan blir väldigt kär i en gift trebarnfar och han i henne. De inleder en sexuell relation under en längre tid, utan mannens frus vetskap.

   Älskarinnan äter p-piller men de funkar inte och hon blir med barn. Hon föreställer sig, att mannen nu skall lämna sin familj och sina tre andra barn, för hennes och deras gemensamma barns skull.

   Han väljer dock att stanna hos sin familj och vill avsluta relationen med älskarinnan. De diskuterar hur de skall göra med barnet och mannen föreslår abort, med tanke på situationen. Älskarinnan vill istället föda deras gemensamma barn och väljer att inte göra abort. Älskarinnan väljer barnet och älskarinnan väljer också sitt blivande barns pappa, med allt vad det innebär.

   När barnet väl har fötts, vill pappan ta sitt ansvar för det han har ställt till och ta del av sitt barns liv. Älskarinnan har då träffat en ny man och ser helst att pappan försvinner helt ur hennes och barnets liv för gott.

   Hon anger som "argument" för att undanhålla barnet från sin pappa, att pappan valde bort barnet, redan då han föreslog abort. Jag skulle vilja påstå att alla kvinnor och män, diskuterar abort som en möjlighet, om de blir ofrivilligt gravida. Inget konstigt alls, men de som har gjort det och ändå väljer att föda barnet, har inte på något sätt diskvalificerat sig som föräldrar, för all framtid.

   Givetvis hade det varit bekvämt för mamman, nu när hon har funnit en, i hennes ögon bra styvpappa, att hon slapp besväret med att ha delad vårdnad och delat umgänge med biopappan. Det kan också uppstå pinsamheter för henne, när hon måste möta den f.d älskarens fru och hans andra barn. Möjligen kan hon också känna sig hotad i sin unga mammaroll, eftersom hon har betydligt mindre livserfarenhet och mindre erfarenhet av att uppfostra barn, än pappan och hans fru.

   Det är lättast för älskarinnan att nu inte själv stå för den situation hon har satt sig i, och välja en "ny" pappa åt sitt barn och låtsas att den riktiga pappan med familj inte existerar. Det är lite för sent påtänkt, vill jag mena. Biljetten är köpt men tåget har gått. Hon valde dig som pappa till sitt barn och det går aldrig att ändra på.   Radera
 8. NBT jag har kvar konversationerna hon förde på Passagen om detta 2005/2006 som nu inte är sökbara. Det där med att jag krävde faderskapstest var ju en del av det hela, att jag från att ha krav på att vara en närvarande pappa i början bli hotad och ombedd att inte vara där är hennes bild. Jag har alltid velat ställa upp för barnet men modern har inte velat det är helt rätt.

  Hör av dig via e-post.

  Jag menade tidigare http://www.saknadebarn.org/ när jag felaktigt skrev Bortrövade barn ...


  Mvh

  Leroy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl naturligt att kräva fadersskapstest? Det hade jag också gjort om jag hade varit i dina kläder. Jag gissar att det gjorde att allting också drog ut på tiden, innan du ens visste om du VAR pappa till barnet? Samtidigt hade du tre andra barn och fru att trösta och ta hand om, när du hade svikit dem gruvligt.

   Du satte dig själv i den här sitsen men jag förstår att du hade full sjå att ställa allt tillrätta och att du i alla fall gjorde så gott du kunde, efter omständigheterna. Jag vet som sagt inte, hur du skulle kunna ha gjort annorlunda och bättre ifrån dig, än så?

   Radera
 9. TACK.

  Tänk dig att mitt eget barn ärvt mina dåliga gener och har samma hjärtfel som jag oppererats för då Janne kom till Akademiska Sjukhuset och stöttade.

  Jag kanske bryr mig och vill att alla skall få det bra och att det inte skall löna sig att påstå.

  Barn som har föräldrar som fortsätter et destruktivt beeende skall kunna ifrågasättas så att barnet få en dubbelt så bred social bas än att en part alineras bort.

  Den psykosociala miljön barnen växer upp i säkerställs om en part inte slutar ljuga och bedra, mandrivs av hämd och egna begär.

  Man tillåter och är storsint inte längsint.


  Leroy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det påstås nu att du avsade dig all kontakt med mamman och barnet och du sa att du inte ville ha med barnet att göra, någonsin? Det påstås att du BAD henne skaffa en annan pappa åt barnet?

   Stämmer det och när, i så fall, ångrade du dig?

   Radera
  2. Nej det stämmer inte. Jag diskuterade tom namn på barnet med damen och vi hade många långa konversationer kring hur vi skulle hantera situationen, krav ställdes på mitt engagemang för barnet, att det skulle bli en del i mitt liv oxå. Jag gick med henne på familjerådgivning under förutsättning att jag kunde vara fadern. Kvinnan hade haft andra män övernattandes hos sig så jag begärde ju DNA för att fastställa faderskapet. Kvinnan bad mig köpa cigaretter som jag skulle ge henne på BB då hon blvit snittad. Jag sa att hon fick väl träffa vem hon ville men jag ville gärna kunna se så att det var en bra person. Jag kände att det kanske skulle kunna bli bra med den nya mannen. Han har jag aldrig haft några problem med. Han hade ju dessutom 3 egna barn. Men det var nog då hon bestämde sig för att börja hindra och förskjuta, för redan då började hon sprida en massa olika historier mm. om mig. Bla så ringde /anmälde "någon" till min arbetsgivare att jag gjort en person i beroende ställning gravid. Jag utsattes för en lång internutredning innan ev. diciplin nämnd. Jag var nervklen, deprimerad och självmedicinerade med alkohol lite för mycket, trodde jag skulle bli galen för allt var så surealistiskt och det hela slutade med min hjärtoperation på akademiska. Min arbetsgivare utredde mig och mina förehavanden under ett kvartal man hittade inga oegentligheter i arbetet och konstaterade att vad jag hade gjort låg utanför arbetet. Dock så har det visat sig att flera drabbats på samma sätt, ibland värre. Dvs. man ringer upp arbetsgivaren och säger att nnnn har gjort si och så och Ni måste omplacera eller sparka personen. Flera har drabbats, cirkusen runt barnet har fortsatt och ingen har satt ner foten.

   Leroy

   Det är alltid andras fel.

   Radera
  3. Det är just det här som jag inte får ihop, Leroy. Det är något som inte stämmer i mammans version.

   Det påstås att du inte var med på BB, att du inte ville vara en del av barnets liv från första början och att du struntade i henne under graviditeten, men det påstås samtidigt att ni försökte få till ett umgänge under spädbarnstiden. Jag får inte ihop hennes version. Det låter inte sannolikt eftersom jag också vet att pappan alltid blandas in när det skall skrivas papper om faderskap osv. Du KAN helt enkelt inte ha varit fullständigt frånvarande, utan någon som helst kontakt med mamman under den här tiden.

   Den person i beroendeställning, som du påstods ha gjort gravid - var det älskarinnan? Var det den gravida älskarinnan som utredningen på jobbet, handlade om?

   Varför tror du att hon ville börja hindra och förskjuta dig när den nye mannen kom in i bilden?

   Radera
 10. Begärde L faderskapstest för sina barn med den han är gift med?
  Varför inte i så fall?

  Vad är det för skillnad?
  Är en "älskarinna" som hon kallas här,en sorts sämre kvinna?
  Hon var väl inte gift. Det var väl ngn annan som var det.

  För övrigt är DNA överreklamerat.
  Det är annat som är viktigt för ett barn.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en jäkla soppa det här och svårt att utreda händelseförloppet. I MA:s blogg påstås det, att L erkände inför sin fru, avbröt relationen med älskarinnan, åkte på långsemester med familjen, kom tillbaka och trillade dit igen. Jag tolkar det som att barnet blev till i "andra vändan" av otrohetsaffären.

   OM detta stämmer, är det lätt att tro att älskarinnan blev förkrossad när hon insåg att hon skulle bli lämnad. OM detta stämmer, är det lätt att tro, att hon i "andra vändan" såg sin chans att "fånga" honom för gott, med ett barn. OM detta stämmer, är det lätt att tro att p-pillren "slutade funka" i andra vändan av relationen. OM detta stämmer, skulle jag också kräva fadersskapstest.

   Men jag vet inte..?

   Radera
  2. Leroy kanske kan svara själv på hur det gick till?

   Radera
 11. När började du resonera i termer att kvinnor "fångar" män?
  Eller gäller det bara "älskarinnor"?

  För övrigt finns det väl ingen anledning alls för oss utomstående att bry oss om något "händelseförlopp".

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår din chock över mina uttalanden, TS.

   Mitt problem är att jag inte kan finna någon som helst anledning för mamman, att utesluta pappan. Jag har om och om igen, försökt få svar på vad det är som alla andra verkar veta, om varför pappan är olämlig, men som inte jag vet. Ju fler undanglidande svar jag har fått, desto mer misstänksam har jag blivit mot mamman.

   Jag har fått svaret att han har varit otrogen, att han har utmålat sig själv som ett offer för sin otrohet, att han har föreslagit abort, att hans fru vill hämnas på barnet, att han har avsagt sig faderskapet. Det sistnämnda verkar inte stämma, eftersom det framstår i mammans blogg, som om han har försökt vara med från födseln. Det verkar som att de har försökt träffas under spädbarnstiden, på "caféer".

   Jag kan inte se hur det här, skulle göra en förälder "olämplig"?

   Händelseförloppet är alltså viktigt av följande skäl:

   Det påstås att han har avsagt sig faderskapet, först genom att föreslå abort. Därefter påstås det att han har avsagt sig faderskapet, först när mamman har hittat en ny man.

   Från barnets synvinkel, är det avgörande om han har börjat kräva umgänge och vårdnad, först då barnet är äldre och aldrig har träffat sin pappa, eller om han har gjort det direkt efter födseln. Som jag skrev hos MA, så förstår jag mamman, om det är så att pappan börjar kräva umgänge först i fem-sexårs-åldern och flickan skall börja träffa en, för henne, helt främmande person. Om det är så att han har försökt ta del av sin dotters liv, redan från födseln, så är läget ett annat.

   Men som sagt, jag är beredd att ändra mig, om det är så att mamman kan presentera någonting, minsta lilla, som visar att pappan är olämplig som förälder.

   Vi vet alla, att det finns kvinnor som slutar äta p-piller, utan mannens vetskap, för att "fånga" honom. Liksom det finns män som försöker göra kvinnor med barn, för att "fånga" dem. Vi behöver inte låtsas som något annat.

   Eftersom det enda som hittills har framkommit i tråden, framstår som rent skvaller utan någon som helst substans och utan seriösa underlag, som säger varför pappan är olämlig som förälder, så kan jag inte ställa mig bakom den här mamman.

   Men, som sagt, jag är beredd att ändra mig om det är så att mamman kommer med några som helst bevis på att pappan inte är lämplig, att umgås med sin dotter.
   Radera
  2. Rättelse:

   "Därefter påstås det att han har avsagt sig faderskapet, först när mamman har hittat en ny man."

   Därefter påstås det att han har velat axla sitt ansvar, först när mamman har hittat en ny man, skall det stå.

   Radera
  3. Det var jag som begärde FAderskapsutredning/fastställelse.

   Jag krävde Gemensam Vårdnad så jag juridiskt skulle kunna stötta och skydda mitt barn. Modern vägrade då att skriva på.

   Radera
  4. Detta innebär ju att du har varit med från början, Leroy och inte alls har avsagt dig ditt faderskap. Jag vet inte varför mamman ljuger om det och vill få det att framstå, som om du aldrig har brytt dig och inte försökt att ta del av ditt barns liv, från första början.

   Jag tycker att hon säger emot sig själv och att hennes utsaga inte håller hela vägen. Mycket påstås från hennes håll, men det verkar inte finnas några riktiga belägg för det som påstås.


   Radera