Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2012-07-17

Vill masturbera i gokart-hallen

Muahahah! Den penisfixerade korvgubben i Simrishamn får nu "stöd" från ännu en antifeministisk, penisfixerad och sexistisk man som jobbar i en go-karthall (Tomelilla Hyrkart).

Han "erbjuder" nu genuspedagoger (bara kvinnliga förstås) att köra gratis gokart hos honom, men bara om de kör topless. Han tar förstås inga större risker med sitt "erbjudande" och riskerar ingen köbildning av gratisåkare, direkt;).

Jag tycker att han borde ha premierat de antifeministiska kvinnorna istället, som han gillar, och erbjudit dem att visa tuttarna för honom, för en gratiskörning i hallen? Det, om något, hade lockat en väldig massa antifeministiska män till hallen och han hade själv kunnat stå och runka av sig i rummet bredvid, gammelgubben? Kanske hade de "sexliberala" och "sexpositiva" antifeministiska kvinnorna också ställt upp på att bli både filmade och "annat" i go-karthallen?

Tomelilla Hyrkart Handelsbolag ägs av två män. Far och son? Jag sätter en hundring på att det i så fall är pappa Karl Kjell Olov Andersson, född på stenåldern 1946, som kommer med "erbjudandet" till kvinnliga genuspedagoger. Har hans stackars son blivit uppfostrad av pappa, att bli en likadan grymtande och penisfixerad runkmaskin till mansgris?

Tomelilla förresten..? Var det inte där en torsk/hallick/trafficking-härva avslöjades för en tid sedan? Män som sålde en ung flicka (eller flera?) åt män att runka av sig i mot betalning?38 kommentarer:

 1. Ja, de ploppar upp som svampar ur jorden nu. Sexisterna...

  Lyssna på radio-inslaget:

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4251&artikel=5196513

  "Det är ett litet skoj vi har" säger Tobias.

  Ja, vad kul Tobias. År 2012. Jag kan inte sluta skratta liksom. Han låter så mogen asså...

  "Jag ser ingen skillnad" säger Tobias.

  Bara för att Tobias är okunnig och oförstående så behöver ju inte alla andra vara det.

  "Inser man inte det skojet så behöver man kanske inte fråga." säger Tobias.

  Hur tänkte han där ;)

  Gör de någon bra de där genuspedagogerna, frågar reportern.

  "Det har jag inte koll på" säger Tobias.

  Tobias vet inte ens vad en genuspedagog gör, ändå har de en flik enbart för genuspedagoger på sin hemsida.

  Det blir extra pinsamt när mansgrisarna genom sina handlingar visar på behovet av genuspedagoger...Typ när dumhet och humor skriver sig självt...

  Genusmotståndare är kanske inte de mest kända för kunskap om genus eller kunskap i övrigt.

  Tobias måste vara sonen, han som måste vara född på den yngre stenåldern ;)

  På sexisternas hemsida under Bästa tider 2012 kan en läsa följande:

  "Juli

  1.32.75 Hannes Öhman - Balettdirektör (På riktigt...!)"

  Hahahahaaha. Mansgrisarna har talat.

  http://www.tomelillahyrkart.se/bästa-tider-48892

  Tidigare fanns också en bild innehållande en varning om att FRA kollar allt. Den fanns under Bilder, men är borttagen nu. Antagligen för att de fick lite publicitet och inte vågade ha kvar den. Hahhahhahah.

  Här kan en också läsa om de coola "grabbarna grus" i Tomelilla (som låt mig gissa slår sig för bröstet och låter HÖHÖHÖ):

  http://www.facebook.com/VitaKranktaMan#!/VitaKranktaMan


  /Utred rättsväsendet NU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så pinsamt för pappan att ha lyckats uppfostra sin son till en kvinnohatare? Jag kunde slagit vad om att det var Andersson den äldre, som var den rätte kvinnohataren och sexisten, men män födda på 60-70-talet är inte bättre de, tydligen..? Går i farsans fotspår?

   Hahah, Tobias Andersson i Tomelilla, som jobbar på gokartbanan Tomelilla Hyrkart, vet inte ens vad genuspedagoger gör? Inte så konstigt kanske - han har väl full sjå att köra leksaksbilar om dagarna och titta på manlig porr i jobb-datorn?

   Slår vad om att de har pinup-bilder på nakna kvinnor på toan, som de runkar till också. Det var vanligt förr på manliga arbetsplatser. Så gör män när de "jobbar" hahah! Inte konstigt att världen ser ut som den gör, med manligt "styre"?

   Nu skall jag lyssna på när Tobias "skojar" (höhöhö, fis och rap i nätbrynja och ölburken i högsta hugg) och kolla in de andra länkarna.

   Radera
 2. Jodå, två Tomelillabor fanns med i trafficking-härvan. En 28-åring och en 29-åring.

  http://www.skanskan.se/article/20120314/ESLOV/703149949/-/langa-fangelsestraff-for-manniskohandel

  /Utred rättsväsendet NU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och den ene av hallickarna, hade väl sitt lilla barn med sig i bilen, då han körde sin kvinnliga slav/sitt offer till torskarna...? Om jag inte minns fel, så var det i Tomelilla?

   Radera
 3. Allt hänger ihop.

  Ur artikeln i Skånskan (länk i förra inlägget):

  "Enligt rätten är det bevisat att hon även sålts i Malmö och Simrishamn under sin tid i landet, innan polisen slog till den 12 januari 2011 och började nysta upp härvan."

  Ja, där har vi Simrishamn (och den slemmige korvgubben Jörgen Andersson).

  /Utred rättsväsendet NU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hu, är det så vanligt med torskar och annat antifeminint manligt pack, i Skåne...?
   Inte konstigt att de visar sitt hat mot kvinnor på fler än ett sätt? De betalar för att få runka av sig i ovilliga, främmande kvinnor, de säljer korv med hjälp av bilder på kvinnor som "suger" korv och de vill onanera till nakna kvinnobröst på go-kartbanan? Jisses, det går utför för det manliga släktet.

   Radera
 4. Och så ska vi inte glömma alla papparättshaverister i Skåne...
  Papparättshaveristen PF som sitter i SVT Debatt och vill sprida okunskap om vårdnadstvister...
  Den mycket ovetenskapliga och undermåliga undersökningen om hur "diskriminerade" pappor är i vårdnadstvister...
  Morden på kvinnorna i Skåne i år...

  Allt hänger ihop.

  /Utred rättsväsendet NU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Per Frennbro från MinPappa.nu som gjorde sin egen lilla "studie" om de diskriminerade papporna i vårdnadstvister, ahahah? Som fick massiv kritik för den förljugna och vinklade tolkningen han gjorde, från kommunen?

   Det är tydligen nåt fel på manliga skåningar...?

   Radera
  2. Lagmannen i Lunds tingsrätt, Ralf G Larsson, var det som avfärdade ”studien”:
   http://www.sydsvenskan.se/lund/quotdetta-ar-ren-bullshitquot/

   ”- Jag har domarna de refererar till här på mitt skrivbord, allihopa. Vad jag kan konstatera är att 50 av de 129 inte ens handlar om vårdnad. I 55 av 129 fall har parterna kommit överens, säger Ralf G Larsson.”

   Jag håller med Ralf, jag har läst ”studien” och det är ta mig f-n bland det dummaste jag läst.

   ”- Vi kommer gärna till tingsrätten och jämför våra resultat. Och nej, det stämmer inte att vi skulle ha med brottmål eller andra felaktiga mål eller ärenden i vår statistik.”

   Hahahhahaha. Per Frennbro är ett skämt. Vi kommer gärna till tingsrätten och jämför våra resultat.
   Papparättsstollarna ska f-n inte ta upp skattebetald arbetstid med deras j-vla trams!

   ”- Lagmannen i Lund försöker rädda sitt anseende. Alla dessa pappor som drabbats försöker rädda sina barns liv och framtid och inget annat, menar Per Frennbro.”
   Om Per Frennbro och andra papparättsdårar istället håller sig borta från barnen och barnens mammor så kan barnens liv och framtid räddas.

   Sen kan en undra varför inte Per Frennbro är öppen med vilka uppgifter som framkommer om honom i hans egna vårdnadstvister...
   /Utred rättsväsendet NU

   Radera
  3. Just precis, URN. Varför talar inte Per Frennbro öppet om de problem han har med sina före detta kvinnor, mammorna till hans barn och de vårdnadstvister han bedriver mot dem? Rädd för att något skall komma fram?

   Kan man sätta ihop något så förljuget, falskt och patetiskt som MinPappas, dvs Frennbros lilla "studie" och dessutom sprida den som en sanning utan att blinka eller skämmas ögonen ur sig, så kan man inte vara helt frisk i pallet. Lampan lyser inte längre och ingen är heller hemma. Stendött.

   Radera
  4. För att ytterligare belysa hur okunnig Per Frennbro är kan påpekas att han inte ens vet skillnaden mellan en dom och ett domslut. I studien uppges i bilagan domslut (!) och sedan målnummer.

   Per Frennbro säger följande i Skånskan.
   ”Och nej, det stämmer inte att vi skulle ha med brottmål eller andra felaktiga mål eller ärenden i vår statistik.”

   Det finns ingen som ens påstått att Per Frennbro skulle ha med brottmål. Alla mål i studien har bokstaven T och sedan målnummer. T betyder som bekant tvistemål. Ingen har påstått att det finns brottmål (de betecknas som bekant med B och målnummer).

   Men mer intressant.
   SVT svarar inte ens på frågan om varför Per Frennbro bjöds in och hur de motiverade sitt beslut med tanke på Per Frennbros egna vårdnadstvister. Jag vet också att till SVT skickades även Per Frennbros egna vårdnadsdomar med. Det är märkligt att SVT inte ens svarar på frågorna. Denna information är naturligtvis hos de som den bör vara hos, sedan lång tid.

   Efter SVT Debatts program om vårdnadstvister har det skett en större medvetenhet hos fler (en medvetenhet som funnits länge hos många andra) om papparättshaveristerna, bedömer jag.

   Faktum kvarstår hur motiverar SVT Debatt att de bjöd in Per Frennbro samt Pär Ström och Pelle Billing. Jag vågar påstå att det inte är dessa personer som har kunskap och kompetens inom området. Jag vågar påstå att det finns många forskare, jurister och andra representanter från myndigheter och organisationer etc som istället borde ha bjudits in.

   Varför bjöd inte SVT Debatt in någon kvinna som anser att vårdnadsdomen är felaktig och regelvidrig? Anser SVT att dessa kvinnor inte existerar? Känner de inte till dessa fall? Synd då att det existerar ett flertal domar som är oerhört problematiska där män som är misstänkta, dömda eller erkänt våld eller sexuella övergrepp mot barnen eller kvinnorna tillerkänts ensam vårdnad. Men SVT Debatt är nog inte intresserad av dessa… Inte när det finns antifeministiska män som skriker högt utan fakta.

   Kan vi utgå från att SVT känner att de har gjort bort sig? Utgick SVT från Per Frennbros ”studie”? Om SVT Debatt inte ens har kunskap att kritiskt ifrågasätta en så ovetenskaplig och undermålig studie, kanske de ska ägna sig åt annat än vårdnadstvister.

   /Utred rättsväsendet NU

   Radera
  5. Men så konstigt att SVT inte vill svara på frågor om varför de tar in en papparättshaverist som Frennbro i programmet, att uttala sig i frågor om vårdnad om barn och vårdnadtvister, URN? Var det hans egna, vad jag förstår, mycket svåra samarbetsproblem med sina barns mammor som gjorde att SVT tyckte att han var en lämplig debattör i ämnet? Ju fler mammor man som pappa lyckas driva vt mot och förpesta livet för (inkl sina barns), desto mer lämplig debattör blir man i SVT Debatt;)?

   Själv tror jag att Frennbro ägnar sig åt umgängessabotage och att hans mål är att förstöra både sina barns och barnens mammors liv med sitt mamma/kvinno-hat. Samt att vara en dålig förebild för alla andra pappisar, därute. Han vill väl också kosta oss skattebetalare så mycket pengar som möjligt för några egna hinner han väl inte dra in, då han verkar ha fullt upp med att skrika i sin rabiata pappa-hysteri och i vårdnadstvisterna han bedriver?

   Och jag undrar som alltid - hade han själv och alla andra män från Papparättsrörelsen valt att växa upp hos sina pappor istf mammor? Hur många, nu vuxna, män och kvinnor instämmer?

   Radera
  6. Ja, det är märkligt. Eftersom SVT Debatt nu valde det upplägg som de gjorde, måste de också ta konsekvenserna av sitt agerande. Media och Public Service måste inse att när de ger antifeminister utrymme så får det konsekvenser för kvinnor. Media och PS har t ex gett stort utrymme till Pär Ström och Pelle Billing under de senaste åren dvs till två personer som inte har kunskap och kompetens inom området feminism, våld och vårdnadstvister utan har en uppenbar antifeministisk agenda.
   Antifeministerna skriver på Flashback och skuldbelägger kvinnor som dödats av sin fd män och anser att kvinnan fick skylla sig själv eftersom hon sökt ensam vårdnad. Sinnessjukt. Dessutom har de som kommenterar inte ens fakta i fallet. Vad har dessutom en vårdnadstvist för samband med att en man dödar en kvinna. Ingen som helst relevans. Det är andra mekanismer bakom våldet. I detta fall var mannen inte ens intresserad av umgänge med sina barn. Om antifeministerna påstår att det har samband borde inga män ha vårdnaden om barnen för att säkerställa att kvinnor inte dödas då det senare kan uppstå samarbetsproblem och en vårdnadstvist (som ofta grundas i en vålds- eller missbruksproblematik hos mannen). Det går inte i en demokrati och rättsstat ha ett system och en lagstiftning som innebär att kvinnor riskerar sina liv genom vårdnadstvister.

   Dessutom drar antifeministerna den juridiska vårdnaden alltför långt. Att männen inte har vårdnad utesluter inte att de kan ha umgänge och bygga en relation till sina barn. Det finns också flera fall där männen har vårdnad om barnen utan att det betyder att männen tar ansvar för sina barn eller har umgänge med barnen enligt det tillerkända umgänget. Män gör helt enkelt lite som de vill och som de känner för som det tycks.

   Hur många kvinnor utsätts för våld, hot samt blir dödade pga att deras fd män stärkt sitt kvinnohat genom de antifeministiska strömningarna i media, på bloggar, Flashback, papparättsrörelsen etc?

   Antifeminismen riktas mot kvinnor och får som konsekvens att kvinnors rättigheter inte uppfylls. Det är ett samhällsansvar att skydda, uppfylla och respektera kvinnors mänskliga rättigheter. Jag ser att samhällsinstanser har ett digert arbete framför sig...

   Där nämnde du något viktigt, NBT. Hur många miljoner kostar papparättsrörelsens vårdnadstvister skattebetalarna?

   /Utred rättsväsendet NU

   Radera
 5. Varför får inte manliga genusforskare åka gratis med bara bröst (vårtor)?
  Dom diskriminerar väl inte män dessa flashbackare, far och son?

  Skåne är både mer rasistiskt och sexistiskt.
  Vilket bevisas av både prostitutionen som refereras til ovan och till sexism och hur starka SD är.

  Kan ni begripa att Public Serviceföretaget SR tillåter att man får rösta om "skämtet" på Gokartfirman var roligt? Hade man fått rösta om slavhandeln på Lunds nation var rolig??
  Har dom inte fattat att det hänger SD-folk på nätet som har en kvinnosyn som är kvar på 50-talet? Men det har väl radions könskonservativa kvinnosyn, igår sa progamledaren i ring p1 ( Bosse lägg ut Holmström) att han ville ha fler kvinnor som ringde in för att han GILLADE kvinnor. Så kvinnor ska ringa in för att en äldre man "gillar" kvinnor, inte för att de utgör halva befolkningen?
  Kanske inte så konstigt då att det finns en sexistisk webfråga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste vara oerhört diskriminerande för män, Shedlight, att de inte blir erbjudna gratisturer på banan, mot blottade bröst?

   Jag tycker det är diskriminerande mot män att fler homomän inte riktar sin sexualitet mot män på samma sätt som män gör mot kvinnor? Män vill väl också känna sig "uppskattade" och "sexiga"?

   Ja, jag kan begripa men aldrig förstå, att SR tillåter "omröstning" bland mansgrisarna i landet. Som GP gjorde när en kvinna hade blivit våldtagen. "Var det våldtäkt, eller inte"? Svenska män visade sina rätta jag, som vanligt. Du minns?

   Vilken kvinna vill ringa in till mansgrisar? Vilken kvinna tror att sexistiska mansgrisar vill lyssna på vad kvinnor har att säga? Det är det som är mäns stora problem. De anser sig inte behöva lyssna på kvinnor, trots att vi, tillsammans med barnen, är en majoritet av jordens befolkning. Hur kunde det bli så?

   Radera
  2. Ja, vad är det för fel på män som Bosse H. För att jag gillar kvinnor...
   Idioten utgår från sig själv, sin inskränkta världsbild och sitt uppblåsta ego.

   Bara för att Bosse gillar kvinnor betyder inte det att kvinnor gillar sexistiska män som Bosse eller vill prata med honom. Förstått Bosse? Nej, tänkte väl det. Du tramsar vidare i radion...

   /Utred rättsväsendet NU

   Radera
  3. Bosse H kan dra sig i brasan..

   Radera
 6. Har ni lyssnat på "Robert" från Roslagens mansjour. Ett måste!

  http://www.roslagensmansjour.tk/

  Finns under "RMj i etern" och mansjouren själv gör ju reklam för inslaget. (ca 26-36 min i programmet)

  Undersökningen som han hänvisar till är ju Per Frennbros ovetenskapliga och undermåliga undersökning. Programledaren har inte vetskap om vilken undersökning det är, av naturliga skäl, eftersom han ringer in. Men det vet ju vi. Hade hon haft det kunde samtalet blivit ännu bättre ;)

  Jag säger bara, Robert for President. Hahahaha. Det är gränslöst dumt när mansbranschen är i gång...

  Statsfeminism (som vanligt)! Haha. Att svensk jämställdhetspolitik vilar tungt på forskning, offentliga utredningar, statistik och fakta har gått antifeministerna helt förbi.

  /Utred rättsväsendet NU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skall lyssna på inlägget, URN. Betvivlar inte för en sekund att jag får mig ett riktigt gott skratt!

   På tal om mansjourerna så viskade en fågel i mitt öra, att en av företrädarna för dessa, har mördat en kvinna. Om det stämmer, så kan man undra hur lämplig en sådan man är, en mördare, att "hjälpa" besvikna, ratade och aggressiva män/pappor i vårdnadstvister som de driver mot sina barns mammor.

   Om någon har mer info om den ev mördaren som är engagerad i någon av mansjourerna - hör av er!

   Radera
 7. Javisst bör vi utreda rättsväsendet men gärna okritiskt och med fräscha ögon, eller hur?

  JA, det finns seriösa, internationella undersökningar om relationsvåld, med tiotusentals informanter, vars resultat ganska entydigt visar på en "50-50" förekomst, vad gäller könsneutrala våldsutövare och offer för våld.

  De undersökningarna kan laddas ned från hemsidan (som surprise, surprise, nyligen "släcktes ned" under ca en månad...debattklimat med högt i tak?).

  Att sedan Sverige väljer att förneka den verkligheten är en helt annan sak, eller hur?

  Varsågod att lyssna på programmet NBT. Jouren står bakom det som där sägs till 100%.

  Kanske hade programmet kunnat bli bättre, om programledaren hade läst den allt annat än ovetenskapliga, utan tvärtom metodiska, undersökningen och gärna inkl. "MinPappa.nu":s svar på tal till lagman Ralf G Larssons påhopp (http://www.minpappa.nu/?page_id=616), 2010-08-22 men därom tvista de lärde.

  Vad som är "gränslöst dumt" får gärna utvecklas av någon som anser sig smartare.

  Här kan man läsa mer om "MinPappa.nu":s undersökning:
  http://www.minpappa.nu/?page_id=129.

  T.ex. kan man där läsa:
  "Omfattning av undersökning

  MinPappa.nu har gått igenom 2854 domar som handlar om vårdnad och umgänge. Statistiken vi tagit fram är vårdnad för respektive förälder eller gemensam vårdnad.

  Vi har också tittat på hur kommunen där domsagan ligger utifrån de domslut som finns. I flera fall är kommunens fördelning mycket anmärkningsvärd.

  Lund och Jönköping sticker ut med 100% vårdnad till kvinnorna och 0% till männen. I flera andra städer är det näst intill liknande 90% mot 10%. Hur det än vrids och vänds på detta finns ingen likhet inför lagen i detta.".

  Hur detta kan kallas "ovetenskapligt" är lite av en gåta för vår jour!
  Fakta är talande.

  RMj ser fram emot Sverige som republik och tack för rösten till landets förste president.
  Wow!

  PS!
  Apropå humor...(aldrig fel, om den utförs på rätt sätt och av "rätt" personer...ett gott skratt förlänger ju livet, sägs det)
  Nej, Eva Lundgrens "vetenskapliga", statsfeministiska undersökning "Slagen dam", m.fl. har inte gått jouren förbi men kanske bäst lämpar sig som stå-upp-komik, snarare än att den initierade och låg till grund för Regeringens, ännu pågående miljardprogram, för "mäns våld mot kvinnor"? Bara en tanke, förstås.
  DS!

  PSII!
  Ingen fågel har viskat i något öra här, om att någon företrädare för en mansjour ska ha mördat en kvinna men OM så skulle vara fallet, så är det såklart djupt tragiskt! Fågeln råkar inte ha inte lite mer info (/fjädrar på vingarna)? (som vanligt, antagligen inte)

  Han är definitivt inte engagerad i RMj och sannolikt inte i någon annan mansjour heller, i den mån de existerar.
  Hur många mansjourer, värda namnet, existerar i Sverige?
  Finns det ens fem st.?

  Att människor mördar varandra är dock inte förbehållet eller signifikativt för mans- eller kvinnojourer och OM nu någon mördare skulle råka finnas i mansjourernas led, så är det väl först och främst att beklaga, innan man dömer personen för evinnerlig tid?
  DSII!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jourhavande man:

   Du har postat en kommentar i en feministisk blogg, vilket innebär att du, precis som alla andra här, måste stödja dig på fakta och statistik. Det räcker inte att du kommer med egna påståenden, tyckanden och åsikter.

   Eftersom jag själv har utrett, studerat och gått igenom flera undersökningar om mäns våld mot kvinnor, så påstår jag med all säkerhet att du har väldigt fel i ditt påstående, att kvinnor i Sverige (och världen) begår lika mycket våld, psykiskt, sexuellt och fysiskt mot män, som det omvända. Jag har skrivit om detta i bloggen under kategorin "FAKTA", där du kan läsa mer men för säkerhets skull presenterar jag några av dessa fakta för dig om det nu är så, att du verkligen tror på vad du själv säger och vill ursäkta dig med att du bara har extremt dålig koll:

   Världen:
   "Enligt Unicef har var tredje kvinna i världen någon gång varit utsatt för våld. Var femte har blivit våld­tagen eller utsatt för ett våldtäkts­försök. Och det här tysta, nästan organiska våldet mot kvinnor och flickor har skördat fler offer än alla väpnade konflikter under 1900-talet. Och då är de två världs­krigen inräknade."

   "100 miljoner kvinnor i världen har ”försvunnit” genom aborter. 500 000 kvinnor och tonårsflickor dör varje år i graviditeter som de ofta inte bett om. Och då handlar det om våldtäkter eller tvångs­äktenskap, där kvinnor inte får använda preventiv­medel."

   Sverige:
   "Under en 30-årsperiod har anmälan om sexualbrott fördubblats fem gånger. I en tredjedel av de anmälda våldtäkterna är offren under 15 år. Enligt BRÅ anmäls endast 23 procent av sexualbrotten till polisen. Av de våldtäkter som anmäls går ca 8 procent till åtal. Under 2011 har kvinnojourernas hjälp till kvinnor och barn ökat med 57 procent."

   "Varje år väljer 70 000 misshandlade kvinnor att inte ­göra någon anmälan och de har skäl till det."

   "SCB:s lathund om jämställdhet, 2009:

   Misshandel i parrelation totalt:

   En kvinnlig förövare, där offret är en man - 3%. Totalt 11%

   En manlig förövare, där offret är en kvinna - 27%. Totalt 89%


   Misshandel i bostad


   En kvinnlig förövare, där offret är en man - 6%. Totalt 15%

   En manlig förövare, där offret är en kvinna - 63%. Totalt 85%


   Misshandel på arbete/skola


   En kvinnlig förövare, där offret är en man - 3%. Totalt 15%

   En manlig förövare, där offret är en kvinna - 34%. Totalt 85%"

   "Så här var fördelningen i de olika kategorierna:

   Misshandel: utsatta män 6 st, kvinnor 85 st

   Sexuellt våld: utsatta män 3 st, kvinnor 25 st

   Trakasserier: utsatta män 43 st, kvinnor 107 st"

   Vårdnad om barn:
   "92% av dessa barn, med separerade föräldrar, har föräldrar som har gemensam vårdnad om barnet.

   = 460 000 barn (av 500 000).

   7% av dessa barn har en mamma som har ensam vårdnad om barnet.

   = 35 000 barn

   1% av dessa barn har en pappa som har ensam vårdnad om barnet.

   = 5 000 barn

   För att pappor ska komma upp i mammors nivå av tilldömd ensam vårdnad, så handlar det om 15000 fall av barn.

   Kan man då kalla 15000 fall av barn, där mamman tilldöms ensam vårdnad, "diskriminering" av män som fäder?

   Vad betyder ordet "diskriminering"?

   "Ett system som skapar strukturer som ställs i vägen för stora grupper av en del av populationen."

   Hur kan pappa/mansgrupper anse att man, i vårt samhälle, sätter i system att skapa strukturer som ställs i vägen för en STOR grupp män när det, de facto, ändå bara handlar om 15000 fall av 500 000 barn (3%)?

   92% av alla separerade föräldrar har ju gemensam vårdnad om barnen."

   Radera
  2. Undersökningen som gjordes av minpappa.nu är gammal, utredd och Papparörelsen har gjort bort sig. Fakta har talat, precis som du skriver.

   http://www.skanskan.se/article/20100505/LUND/705049810/-/lagman-kritisk-till-rapporten

   "Ralf G Larsson, lagman i Lunds tingsrätt, ifrågasätter rapportens vetenskaplighet.

   – I många av målen sker ingen sakprövning, utan pappan accepterar att mamman tilldöms ensam vårdnad, säger Ralf G Larsson.

   Lagmannen har själv dömt i mål med Per Frennbro, som står bakom rapporten.
   – Han driver en tes, som han nu anser sig ha lyckats bekräfta, säger Ralf G Larsson."

   Vill bara upplysa dig om att både mina läsare och jag, väl känner till Per Frennbro och du är förstås medveten om hur han har behandlat sina f.d kvinnliga partners och barn i sina tidigare förhållanden och därefter i sina drivna vårdnadstvister om barnen?
   Radera
  3. Jag vet inte VAD i forskaren Eva Lundgrens avhandling "Slagen Dam", som du anser är "komik"? Det är bara ytterligare ett påstående från en Jourhavande man, som inte backas upp av något som helst underlag.

   Anser du att forskaren kom fram till att "för många" kvinnor och barn utsattes för familjevåld i heterofamiljerna, enligt din mening? Du tror att det är färre? Eller är det något annat, som du väljer att kalla "komik" i studien?

   Jag undrar också, som alltid, vad som menas med antifeministers och papparättares uttryck "statsfeminism"? Jag har inte fått svar på detta men jag antar att du och andra antifeminister/papparättare vill påstå att landet har ett statsskick som heter "statsfeminism"? Exakt vad menas med detta?   Radera
  4. Eftersom jag nu har en Jourhavande man på tråden så ser jag fram emot att få ta del av er statistik, som jag antar att ni för i mansjourerna, precis som kvinnojourerna gör?

   Hur många män söker sig till er varje år, då de har tvingats fly från sina hem med sina barn, pga kvinnors/mammors livsfarliga familjevåld?

   Hur många skyddade boenden har ni?

   Hur slussar ni dessa män vidare, dvs vilken hjälp rekommenderar ni för dessa utsatta män och deras barn?

   Hur mycket statliga bidrag erhåller ni per år, i mansjourerna?

   Hur många är ni som jobbar ideellt med att hjälpa alla dessa flyende, hotade, livrädda män och barn från kvinnors våld?

   Jag har fler frågor men du kan börja med att svara på dessa.

   Radera
 8. [del 3:]

  SVAR PÅ NÅGRA AV DINA FRÅGOR
  (eftersom du ännu har en av oss på tråden...)

  * ang. statistiken, så undrar jag exakt vilken du menar.
  Tills du har specificerat frågan är den svår att besvara.

  Jag hoppas att jag inte förväntas redogöra för hur andra mansjourer i landet för statistik.

  * ang. män som söker sig till er varje år, så är uppgifterna konfidentiella (inkl. tystnadsplikt), för att i allra största mån skydda varje individ, inkl. övriga familjemedlemmar. Inget konstigt där, eller? Detsamma torde gälla för tjej- och kvinnojourerna.

  Med ett ord: professionalism.
  Med två ord till: saklighet och opartiskhet.

  * vi saknar tyvärr skyddade boenden, vilket sannolikt kan förklaras av svaren på senare frågor.

  * ja, hur slussar vi män vidare? Det varierar såklart från fall till fall, vårdnadstvist, misshandel, m.m.
  Mycket finns förklarat på jourens (nu nedsläckta...) hemsida under "hjälp".

  OBS! I princip ALLA dina frågor kan besvaras genom ett "enkelt" besök på sidan, d.v.s. om ett sådant hade tillåtits av dina kompisar.

  * hur mycket vår jour erhåller i statliga bidrag är offentliga uppgifter, varför jag antar att du själv har svaret.
  Eller?

  Detsamma gäller för andra mansjourer.

  * hur många är vi som arbetar ideellt? SVAR: alltför många!

  Hoppas att de svaren räcker.

  Till sist: RMj har aldrig stött på några livrädda kvinnor och barn, som inte först har påverkats negativt av tjej- och kvinnojourer, men det kanske bara handlar om att befinna sig på "rätt"/"fel" plats vid "rätt"/"fel" tidpunkt (och i fel land?)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. JM: "ang. statistiken, så undrar jag exakt vilken du menar.
   Tills du har specificerat frågan är den svår att besvara."

   Jag specificerar mina frågor angående mansjourernas statistik i min kommentar, men jag kopierar och tar det igen:

   "Hur många män söker sig till er varje år, då de har tvingats fly från sina hem med sina barn, pga kvinnors/mammors livsfarliga familjevåld?

   Här svarar du att "uppgifterna är konfidentiella" - hur kan de vara det, när ni söker och får bidrag till mansjourerna? Ni bör väl, precis som kvinnojourerna, redovisa hur stort behovet av hjälp är, för de av kvinnor, misshandlade och flyende männen och deras barn? Något annat ser jag som fullständigt orimligt? Frågan är alltså hur många män och barn som flyr till mansjourerna för att undkomma våldsamma och livsfarliga kvinnor/mammor?

   Hur många skyddade boenden har ni?

   Här svarar du att ni saknar skyddade boenden för män och barn som tvingats fly från sina hem, pga livsfarliga och våldsamma kvinnor. Eftersom ni saknar skyddade boenden, vart skickar ni dessa män och barn för att skydda dem från galna kvinnor och mammor?

   Hur slussar ni dessa män vidare, dvs vilken hjälp rekommenderar ni för dessa utsatta män och deras barn?

   Här svarar du att det "varierar" utan att ge ett enda exempel? Vet du inte vart mansjourerna tex slussar svårt misshandlade, flyende män och barn?

   Hur mycket statliga bidrag erhåller ni per år, i mansjourerna?

   Jag har en företrädare för mansjouren i min blogg men du vill inte svara på hur mycket bidrag ni erhåller från staten för att rädda män och barn som flyr undan kvinnovåld? Du tycker att jag skall lägga ned tid och ta reda på det själv, fastän du vet svaret? Märkligt.

   Hur många är ni som jobbar ideellt med att hjälpa alla dessa flyende, hotade, livrädda män och barn från kvinnors våld?"

   Inte heller här vill du svara på frågan utan uppger att ni är "alltför många".

   Nej, tyvärr - dina "svar" räcker inte alls. Om du inte vill/kan svara så är det bättre att du säger det, än upptar min dyrbara tid och blogg med en massa trams eller "svarar" öht. Det verkar precis som om du, trots att du inte vill/kan svara, ändå känner dig tvungen att skriva "nåt"?

   "har aldrig stött på några livrädda kvinnor och barn, som inte först har påverkats negativt av tjej- och kvinnojourer"

   Du menar alltså att kvinnojourer först påverkar kvinnor och barn till att känna sig livrädda för männen/papporna i deras hem och att det alltså är kvinnojourerna som liksom manipulerar kvinnor och barn att fly från sina hem? Du tror inte på, att det är så att kvinnor och barn TVINGAS fly från sina hem pga mansvåld och DÅ tar kontakt med kvinnojourerna?

   Det börjar bli väldigt svårt att ta dig på allvar, Jourhavande Man.

   Radera
 9. [del 4:]

  VÅRDNAD OM BARN:
  * självfallet kan man kalla "15000 fall av barn, där mamman tilldöms ensam vårdnad" för diskriminering av män och fäder, eftersom detta avsnitt: "92% av dessa barn, med separerade föräldrar, har föräldrar som har gemensam vårdnad om barnet" inte säger någonting om vårdnadstvister eller domar i sådana mål.

  Visst är det så att majoriteten av separerade föräldrar av olika skäl INTE tvistar om vårdnad, boende och umgänge MEN i det fall där så sker, så sker en SYSTEMATISK mans-/farsdiskriminering, som omfattar hela Sverige och inte bara Sverige.

  *
  "
  Diskrimineras män i vårdnadsutredningar ?

  Författare: Sven-Göran Berntsson och Peter Rimås

  Handledare Bo Edvardsson
  "
  http://hem.passagen.se/nodaddy/orebro2.html.
  (OBS! länken fungerar inte längre. OJ, så förvånande...inte.
  Man kan vända sig hit med förfrågan: http://www.oru.se/Funktioner/Kontakt/)

  Slutsatsen i uppsatsen är att män diskrimineras.

  Ang. P. F. så är jag INTE alla medveten, om det du skrev:
  "Vill bara upplysa dig om att både mina läsare och jag, väl känner till Per Frennbro och du är förstås
  medveten om hur han har behandlat sina f.d kvinnliga partners och barn i sina tidigare förhållanden och
  därefter i sina drivna vårdnadstvister om barnen?".

  Ser du "NoBoyToy" inget etiskt problem i att "outa" främlingar på din blogg?
  Hur ser du på respekt för t.ex. Personuppgiftslagen och på "netikett"?

  Räknas inte jag som din läsare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. JM:
   "92% av dessa barn, med separerade föräldrar, har föräldrar som har gemensam vårdnad om barnet" inte säger någonting om vårdnadstvister eller domar i sådana mål."

   92% av fallen med gemensam vårdnad, säger att 92% av alla föräldrar efter separation har gemensam vårdnad om sina barn. I 15000 fall, dvs 3%, har inte papporna vårdnaden av någon anledning och det är naturligtvis inte "diskriminering" av pappor pga att de är av manligt kön. Detta är inte "ett system som skapar strukturer som ställs i vägen för en STOR grupp pappor i landet", naturligtvis. ALLA pappor (eller mammor) är helt enkelt inte lämpade till att ha med sina barn att göra.

   "så sker en SYSTEMATISK mans-/farsdiskriminering"

   Nej, det gör det inte. Det är inte "systematisk diskriminering mot män", att 15000 barn i Sverige inte har en pappa med gemensam vårdnad.

   Varför postar du länkar som "inte fungerar längre"?

   Om du INTE är medveten om Per Frennbros vårdnadstvister och hur han har betett sig mot sina före detta kvinnor och sina barn, så bör du läsa domarna.

   Vet inte vad du menar med att jag "outar" någon, är det Frennbro du avser? På vilket sätt tycker du att jag "outar" honom?   Radera
 10. [del 5:]

  FLER SVAR PÅ DINA FRÅGOR...helt gratis och transparent

  * det som är komiskt i E. L:s avhandling är dels att hon har talat om ritella barnmord i olika skogar, utan att ha haft någon som hels bevis för att så var fallet, dels att hennes professur blev ifrågasatt och hon fick lov att avgå, etc, etc.

  Ordet "komik" kanske borde ersättas av "tragikomik" men vilken skillnad gör det i sak?

  Vilka underlag/fakta behöver du för att "övertygas", även om jag är medveten om att du sannolikt är motsatsen till att "slå in öppna dörrar"?

  Skillnaden mellan vissa feminister och vissa antifeminister tycks vara att de senare inte anser världen vara svartvit.

  Vilken färg har Din värld och med vilka glasögon på?

  * jag anser att den s.k. forskaren kom fram till att: " 'för många' kvinnor och barn utsattes för familjevåld i heterofamiljerna", alltså i förhållande till sanningen och att det innebär tragikomik.

  Det var nog inte din tolkning.

  Familjernas sexuella läggning är underordnad, eftersom ingen forskare tycks forska kring andra familje-konstellationer och deras problem.

  Vad det beror på, kan man bara spekulera kring.

  * vad som avses med "statsfeminism" är väl ändå ganska självklart?
  Det baseras främst på vart statsbidragen går, hur nyhetsvärdering görs i SVT/SR och i tryckta tidningar (t.ex. Metro, DN, Aftonbladet, m.fl.).

  ENDAST i ett land, där outtalad eller uttalad statsfeminism tillämpas, är ett avsnitt av "Uppdrag Granskning" möjligt, som bjuder in ett tiotal kvinnliga extremfeminister, som läser sina påstått mottagna "hatmails" (troligen ett teatermanus)!

  I samma avsnitt diskuterade man en tjej på Facebook, som hade skrivit någonting om en viss rappare.
  Hur saklig och oberoende television är det?

  Det räcker att besöka Länsstyrelsens hemsida och se vem/vilka som kan söka bidrag där.
  Statsmaskulismen lyser där med sin frånvaro.

  Har Du myntat uttrycket "papparättare"?
  Det hoppas jag att man snart inför i någon ordbok i något land...kanske i kommande republiken Sverige - ett land med nytt, modernt och progressivt statsskick?

  SvaraRadera
  Svar
  1. JM: "E. L:s avhandling är dels att hon har talat om ritella barnmord i olika skogar"

   Jag har läst "Slagen Dam" men minns inte att det nämns något om några "rituella barnmord i skogar" i avhandlingen? Du kanske tänker på någon annan avhandling av EL? För övrigt förstår jag inte riktigt varför du tycker att det skulle vara "komiskt" eller "tragikomiskt", att EL har nämnt att det begås mord på barn i tex pedofilnätverk? Är du verkligen så naiv, att du inte tror på att detta förekommer? I sådana fall måste det ju vara du, som står för "komiken", eftersom det finns bevis för detta runt om i världen.

   "jag anser att den s.k. forskaren kom fram till att: " 'för många' kvinnor och barn utsattes för familjevåld i heterofamiljerna", alltså i förhållande till sanningen och att det innebär tragikomik."

   Om jag uppfattar dig korrekt så menar du alltså att din upplevelse är, att inte lika många barn och kvinnor utsätts för mansvåld i hemmen, som Eva Lundgren har kommit fram till i sin forskning? Du upplever att antalet våldsutsatta kvinnor och barn, är betydligt färre?
   Jag vet inte riktigt varför du anser att din "upplevelse" eller vad du "tror", skulle väga tyngre än en välmeriterad forskares slutsatser, som dessutom har bedrivit forskning på området under många, många år? Inte heller vet jag varför det är viktigt för dig, att helt utan underlag, påstå att det är färre kvinnor och barn som utsätts för mansvåld i sina hem, än vad Eva Lundgren har kommit fram till i sin forskning? Även OM du skulle ha rätt och forskaren EL fel - vad är det du vill säga med detta...?

   Viktigast av allt:
   Vad har du att komma med som motbevisar Lundgrens forskning? Vilken annan svensk forskning har du att komma med, som visar att Eva Lundgren har fel i Slagen Dam och att färre barn och kvinnor utsätts för mansvåld, än vad EL har kommit fram till? Hur många färre kvinnor och barn handlar det om, enligt den forskning du kan presentera?

   Men snälla nån, Jourhavande Man..? Din definition av någon slags "statsfeminism" i landet är alltså:

   "vart statsbidragen går"
   "hur nyhetsvärdering görs i SVT/SR och i tryckta tidningar"
   "ett avsnitt av "Uppdrag Granskning" möjligt, som bjuder in ett tiotal kvinnliga extremfeminister"
   "Det räcker att besöka Länsstyrelsens hemsida och se vem/vilka som kan söka bidrag"

   Du vill mena att statsbidragen går till feministerna, uteslutande eller till största delen och det kallar du "statsfeminism"? Har du källa på att feminister får mest av de statliga bidragen? Jag vet nämligen att du har fel.

   Förstår inte heller vad du menar med "nyhetsvärdering"? Menar du "nyhetsrapportering" och anser du att denna gynnar feminister snarare än antifeminister, trots att det är främst antifeministiska män som syns, hörs och talar i allas våra tv-rutor och tidningar? Du menar att feminister har tagit över tv och tidningar?

   Du menar att Sverige har en "statsfeminsism" pga att några feminister bjöds in till UG? Det blir alltså "statsfeminism" för dig, om feminister tillåts synas och höras i ETT enda avsnitt av UG, LOL?!

   Du vill påstå att feminister är den enda gruppen som kan söka bidrag på Länsstyrelsens hemsida? Källa?

   Jag skulle uppskatta om du preciserar dina tankar, upplevelser och påståenden betydligt mer, i dina kommentarer. Det räcker som sagt inte med att du kommer och PÅSTÅR saker om hur du UPPLEVER att saker och ting är - fram med fakta/statistik/forskning på bordet.

   Jag har nämligen inte tid att sitta och bemöta dina upplevelser och känslor av saker och ting eller ställa en massa frågor om var dina påståenden, upplevelser och känslor kommer ifrån och hur du har kommit fram till dina egna personliga slutsatser, baserat på känslor snarare än fakta.

   Radera
  2. Bland det värsta jag vet är när människor spelar dummare än de är.
   Jag förstår nämligen inte syftet.

   Jag är övertygad, om att du VET att statsfeminismen existerar i Sverige, just enl. de punkter räknades upp.
   Nu kräver du bevis för att endast feminister kan söka bidrag hos Länsstyrelsen, men de var inte var jag hävdade.

   Jag har bara noterat vem som kan söka bidrag vad gäller den sociala enheten, där det oftast handlar om fokus på kvinnor.

   Läs t.ex. här om bidrag: http://www.lansstyrelsen.se/stockholm/Sv/blanketter/Pages/default.aspx?doctype=9 => "Människa & Samhälle" => "Jämställdhet".

   Hm..."skyddat boende" för vem?

   Radera
  3. Ok, jag stavade tydligen fel senast.

   Så här menade jag:
   "Jag är övertygad, om att du VET att statsfeminismen existerar i Sverige, just enl. de punkter, som räknades upp.

   Nu kräver du bevis för att endast feminister kan söka bidrag hos Länsstyrelsen, men det var inte vad jag hävdade.".

   Radera
  4. JM: nej, jag ser en övervägande del antifeministiska män på alla maktposter i världen och Sverige och "statsfeminism" vet jag inte ens vad det betyder i sammanhanget.

   "Nu kräver du bevis för att endast feminister kan söka bidrag hos Länsstyrelsen, men de var inte var jag hävdade"

   Du hävdade:
   "vad som avses med "statsfeminism" är väl ändå ganska självklart?
   Det baseras främst på vart statsbidragen går"

   Jag förmodade att du menar att statsbidragen går till feministerna? Om du menar något annat så bör du förklara vad ditt eget påhittade statsskick "statsfeminism" har med statliga bidrag att göra.

   Jag tycker att det är hög tid att du börjar svara på relevanta frågor.

   Radera
 11. Jag gillar din bild här (http://2.bp.blogspot.com/-v2B2YYCSyKw/T1h1ooShZFI/AAAAAAAAABA/zbk1qInmSR8/s250/Funny-saying.jpg).

  Så sann text!

  "You have the right
  to remain silent.
  Anything you say
  will be misquoted,
  then used against you."

  Vad ska vi göra åt det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det att vara feminist och du är ju själv ett bevis på detta, Jourhavande man, när du "kritiserar" tex Eva Lundgrens forskning med inga underlag alls som styrker din "kritik". Eller när du upplever att kvinnojourer "påverkar" och "skrämmer upp" kvinnor och barn till att fly från sina män och pappor, som utsätter dem för hem/familje-tortyr.

   Radera
 12. FRÅGA till bloggens läsare och till blogg-innehaverskan:
  vilken personlig erfarenhet har ni egentligen av vårdnadstvister?

  FÖLJDFRÅGA:
  Vilken personlig erfarenhet har ni av diskriminering i lagen och dess tillämpning?

  Det är SÅ lätt att tycka om saker och ting, utan egen erfarenhet, eller hur?!

  Till personer såsom "URN" och "Shedlight" vill jag bara säga: V A K N A!

  Vilket slags samhälle önskar Ni, om Ni vore president?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Shedlight, URN och övriga läsare får välja själva, om de vill svara på din fråga om deras personliga erfarenheter.

   För min egen del har jag personliga erfarenheter av vt men jag anser att personliga erfarenheter inte är bevis för någonting alls. Jag brukar vända mig emot folk som skriver i bloggen tex att "de känner någon som känner en annan..." eller "jag och min familj har i alla fall..." osv. Statistik, fakta och forskning är det enda som är intressant.

   Dina två första kommentarer där du hänvisar till diverse utländska rapporter, säger inte ett dugg, så de publicerar jag inte, eftersom jag inte kan bedöma trovärdigheten i dem. Posta däremot gärna länkar till svenska studier och/eller studier och forskning av betrodda källor. Dvs som vi andra gör i bloggen.

   Radera
  2. För övrigt förstår jag inte varför du postar dina kommentarer om mansjourer och Papparättsrörelsen under detta inlägg som handlar om penisfixerade män? Vore det inte bättre om du fortsätter under inlägget om tex PAS och Papparättsrörelsen? Vår debatt här, blir ju något OT för inlägget, menar jag?

   För det andra så måste du förstå att mäns våld mot kvinnor i Sverige och världen inte bara handlar om mäns våld mot kvinnor och barn i hemmen? Mäns våld mot kvinnor begås över hela världen och uttrycks genom bl.a sexuellt våld, trafficking och sexualslavhandel, våld mot kvinnor på kvinnors arbetsplatser, våld mot ensamstående kvinnor och barn, diskriminering på arbetsplatser och skola, våld i form av bortabortering av flickfoster, ekonomiskt förtryck osv, osv.

   Radera