Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2012-06-18

Vad är det du säger, Rolf Hillegren?

Vad är det egentligen han säger, Rolf Förvillengren?

Nu är det fritt fram för manga-pedofilerna i vårt land.

Många andra länder är inte lika pedofilvänliga som Sverige. De har nämligen totalförbud mot animerad pedofilporr.

"HD gick så långt att de ansåg att en av barnporrbilderna - numera kallad bild 39 – de facto ä r barnporr men att mangamannen slipper åtal på grund av sitt yrke. HD delar ut- på eget bevåg - frikort för barnporrinnehav vilket måste vara något helt unikt! Var finns makthavarnas och medias reaktion på detta?"

Håll i minnet att de pedofilporrbilder som polisen fann hos Simon Lundström, enligt egen uppgift, inte alls ingick i hans arbete. Pedofilporrbilderna var nämligen hans högst "privata samling". Vårt lands Högsta Domstol har nog bara "missuppfattat" alltihop..? Göra om och göra rätt, HD?

16 kommentarer:

 1. Simon Lundström är ute lite över allt på nätet och försöker tala om att han
  inte är pedofil. Kammen har tydligen växt på tuppen nu.

  Förnekelsen finns ju alltid hos pedofiler, är det någon som någonsin hört en pedofil erkänna att han är en sådan.

  Pedofiler döms utifrån deras handlingar inget annat. Därför blir domen hård.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han framstår som lite stressad och svettigt nervig nu, Simon Lundström? Man får förstå honom? Det finns många schyssta, men aningen aggressiva och farliga män i samhället, som tar barn i försvar och som mer än gärna tar hand om pedofiler.

   Nä, jag hade tagit första bästa enkla resa utomlands, om jag var Lundström. Jag hade faktiskt inte ens vågat sätta mig på färjan för att hämta min dotter. Folk trillar överbord där, har jag hört? Känner en kille som jobbar där.

   Radera
  2. Har SL börjat träffa sin dotter nu? Ngn som vet? Och ja nog tusan verkar han ganska skärrad. Han kanske har förstått nu att det är pedofiler som har barnpornografi hemma. En normal människa hade ju slängt skiten så fort h*n såg vad det var..

   Radera
  3. Enligt domen skall det första besöket ha skett under några timmar för ett par helger sedan, i dotterns stad. Ingen övernattning.

   Första obevakade besöket med övernattning hos Manga-pappa, skulle visst ske någon gång i juli-augusti om jag inte minns fel.

   Jag tror nog dock att mamman har stått på sig och står på sig ett tag till och vägrar lämna ut. Hon har ju redan blivit ålagd att betala närmare 30000 kronor i vite. Vad spelar några tiotusenlappar till, för roll för henne?

   Många pappor har tydligen mage att stjäla maten ur mun på sina egna barn, på detta sätt? Räcker det inte för dem att dra sina barns mammor inför rätta - de vill ha betalt av dem också och förstöra barnens och mammans ekonomi?

   Tänk om alla mammor i Sverige och världen skulle kräva vite på 10000 kronor för varje gång och tillfälle då pappor skiter i sina barn?

   Radera
  4. Ja fy fan då skulle jag varit stenrik vid det här laget. jag har en del att inkassera liksom men reglerna gäller inte lika för könen. mammor har inget att komma med utan får glatt svälja skiten och sitta kvar med en urusel ekonomi och hur livet blir med sådant i bakfickan vet jag dessvärre alltför väl. Skottpengar på sådana pappor.
   Pappor har bara en massa rättigheter men det där med ansvar och skyldigheter det gäller inte personer med en snopp mellan benen.

   Radera
  5. Det går snabbt i vårt land att tillfredsställa pappors och mäns önskningar. För kvinnor tar det flera hundra år innan vi ens får våra mänskliga rättigheter tillgodosedda av makthavarna. Pappor får snart (eller har fått?) delat barnbidrag och pappor får gemensam vårdnad innan de ens har börjat ta halva ansvaret för både ekonomi och omsorg om sina barn. Tänka sig..? Undrar vad det beror på?

   Radera
  6. Har läst denna dom och kan konstatera att det är enbart mamman som dömts till att åläggas vite vid uteblivet umgänge. Pappan behöver inte riskera en krona om han inte efterlever domen.

   Radera
  7. Nej, vem är förvånad? Det är redan fattiga mammor som krävs av pappor på höga vite, trots att pappor inte ens betalar halva sin del av kostnaden för sina barns uppväxt. Risken är väl stor att Manga-Pappa vill efterleva domen, men samtidigt tror jag att han kan ha fått lite kalla fötter? Han verkar lite pressad? Det skall han vara. Jag tror faktiskt att han är ganska rökt.

   Radera
  8. Det är uppenbart att den "hjärndött kåte" mangapedofilporrmannen inte tänker på sin dotters bästa.

   Nej, denna typ av män har fullt upp med att jävlas med barnens mammor. Det tycks vara deras livsuppgift och de tycks också ha mycket god (och motbjudande) hjälp av vår domarkår.

   Det känns igen från så många fall. Tyvärr.

   Men med jurister som Rolf Hillegren är det inte konstigt alls. Att Rolf Pillegren ger sitt stöd i mangapedofilporrmannens fall är inte oväntat, men desto mer motbjudande...

   /Utred rättsväsendet NU

   Radera
  9. Motbjudande är ett bra ord för att beskriva alla dessa antifeministiska män som har tagit Simon Lundström och hans pedofilporr i försvar. Motbjudande är också massmedia som har bidragit till att skapa "opinionen" att pedofilporren skulle vara tecknade serier, likt Tarzan eller Kalle Anka.

   Radera
  10. Ja ja men, här har vi då ännu en antifeministisk stolle som läser våra bloggar, synd bara att de inget lär sig, men uppenbarligen finner dom oss vara så pass intressanta? eller månne besvärliga eftersom floden av antifeministiska dårar väller fram som den här token då;
   http://aktivarum.wordpress.com/2012/06/19/hit-men-inte-langre-hd-satte-stopp-for-dumheterna-i-mangamalet-men-debatten-ar-inte-slut/#comments

   Nåja, hans ord var ju ungefär som de andras, tomma och innehållslösa men så är det ju, tomma tunnor skramlar mest...;)Läs och småle...för det är det enda man kan göra

   Radera
  11. Galet ju det SL har gjort
   Alltså så jäkla många pappor som gnäller å tjurar när det inte passar va de vill.
   Å sen tycker de att alla är mot å tjosan så fixar sårade pappsingen en sådandär blogg å ska tusan visa sin makt
   HEHE
   Bli inget bra alls!!!!!!!!

   Radera
  12. Instämmer med URN: "Nej, denna typ av män har fullt upp med att jävlas med barnens mammor."
   Även hos mig var det viktigaste att jävlas med mig. Att det gick ut över barnen spelade ingen roll alls, det visste fanskapet att jag skulle jobba hårt på att kompensera för, jag kunde ju inte strunta i att servera mat och förse ungarna med kläder. Då hade jag varit en mor utan förmåga att ge barnen basal omvårdnad och jag hade blivit fråntagen mina barn.
   Men när pappan medvetet avstår från att ens bidra till att försörja sina egna barn står man handfallen.

   Tack gode Gud att den tiden är över! Jag känner mig fortfarande sliten efter alla år med att jobba heltid, ta hand om ungar och sköta hem och dessutom försöka skydda ungarna från deras egen pappas egoistiska och sadistiska prioriteringar. Och inte fick man tala om för ungarna hur det låg till egentligen. Då kallas det för att man PASar. Att papporna PASat under alla år lyckas man inte notera.
   Det var bara att bita ihop och kämpa på!

   Och så undrar man varför kvinnor i medelåldern drabbas av psykisk ohälsa i högre omfattning än män?
   Det beror på att vi fått för mycket kuk!

   /Tittarstorm

   Radera
  13. BIM är det DADDYS blogg som du menar kan man bara hålla med om hur vidrit det är som händer på den.
   Galna stollar som vars liv är fyllt med hat å djävulskap mot allt som de tycker förtjänar att stridas emot.

   Radera
 2. Män som Rolf Pillegren är en SKAM för åklagarmyndigheten.

  Rolf Pillegrens har mycket osunda värderingar och ger uttryck för såväl kvinnoförakt som barnförakt.

  Att Rolf Pillegren offentligt ger uttryck för sina värderingar innebär dessutom att han har bristande självinsikt.

  Nivån som Rolf Pillegren, Göran Lambertz m fl befinner sig på är skrämmande låg.

  Det är dags att ställa åklagarmyndigheten, domstolarna och regeringen till svars för dessa antifeministiska jurister som har härjat fritt under lång tid och som har utgjort/utgör ett hot mot kvinnors och barns mänskliga rättigheter!

  /Utred rättsväsendet NU

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, URN. Det är hög tid att ställa dessa antifeministiska kvinno/barnhatare mot väggen. De är en skam för hela det manliga släktet och för hela domstolsväsendet. Bort med ohyran!!

   Radera