Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2012-05-11

Att onanera med en man

Jag har tidigare funderat över det här med heterosexualitet, heteronorm och kärnfamiljer, i bloggenTill och med jag, blir en aning skrämd över att fundera över allt detta;).

Som vi är lärda, är det tänkt att kvinnlig och manlig sexualitet, skall "passa bäst" för varandra och man och kvinna är de människor, som anses vara mest lämpade, för att bäst tillfredsställa varandras sexualitet. Det är den så kallade "heteronormen".

Ett förhållande mellan man och kvinna bygger på, att de skall utöva sin respektive sexualitet med varandra och heteroförhållanden anses ofta vara dåliga, till och med över, när kvinna och man inte längre är intresserade av att dela sin sexualitet med varandra. Oftast är det kvinnan som inte har lust att dela sin sexualitet med mannen, lika ofta som mannen vill dela sin sexualitet med kvinnan. Hela detta synsätt, vilar på den så kallade vaginala orgasmen, som sägs kunna uppstå, då mannen penetrerar kvinnans vagina och för sin penis ut och in. 

De flesta människor utforskar sin egen sexualitet på egen hand, innan de blandar in andra människor i den, dvs onanerar. Fler unga tjejer och framför allt killar, än vad vi kanske tror, har den första "gemensamma" sexuella upplevelsen, med en människa av samma kön.

Frågan är vad vi egentligen VET om kvinnlig orgasm och kvinnlig sexualitet?

Vi vet att de allra flesta kvinnor behöver stimulans av klitoris, för att överhuvudtaget få orgasm. Vi vet att en majoritet av alla kvinnor inte får orgasm av att mannen bara för in sin penis i vagina och juckar den in och ut. Vi vet att det finns ett mycket färre antal kvinnor som säger sig kunna få orgasm, bara av att penis förs in i vagina och att ingen klitorisstimulans alls, är nödvändig för dem. Vi vet att det enda forskningen är ense om, är att klitorisstimulans ger nästan alla kvinnor orgasm. Vi vet att nästan alla kvinnor stimulerar klitoris och inte vaginan, då de onanerar. Vi vet att forskare säger emot varandra, gällande den vaginala orgasmen/penetrationsorgasmen. En del forskare hävdar att den existerar, andra säger att den är en myt, skapad av män för att göra män sexuellt "nödvändiga" för kvinnor. Vi vet också att många människor, främst män men även en del kvinnor, blir upprörda/irriterade av att höra kvinnor ens tala om att de inte kan få orgasm av manlig penis-penetration.

Om vi lämnar käbblet om den vaginala orgasmens vara eller icke vara, därhän och fokuserar på vad vi faktiskt VET...?

De allra flesta kvinnor som har penetrationssex med män, behöver klitorisstimulans för att få sexuell tillfredsställelse, dvs nå orgasm. Vad innebär då detta? Det innebär att de allra flesta kvinnor, en klar majoritet, då män penetrerar dem, måste stimulera sin klitoris på egen hand, alternativt låta mannen stimulera klitoris åt henne, under tiden han så att säga "juckar" eller "runkar" i henne. Kvinnan kan också försöka hitta en ställning under penetrationssexet, där hon kommer åt att gnugga klitoris mot mannens kropp, för att på så sätt framkalla orgasm.

För de flesta kvinnor, har alltså själva penis-penetrationen ingen som helst betydelse för orgasmen, även om det finns kvinnor som tycker att det känns skönt när män trycker in sin penis i vagina. Vissa kvinnor hävdar att de gillar själva "närheten" som uppstår med mannen, då han har tryckt in sin penis i kvinnans vagina.

Om vi funderar lite närmare över vad som egentligen händer, då de flesta heterosexuella par har penetrationssex och kvinnan inte kan få vaginal orgasm..? Det innebär ju, i praktiken, att mannen och kvinnan hjälper varandra att onanera? Kvinnan upplåter sin vagina åt mannen att runka i, tills han får orgasm/utlösning. Under tiden han jobbar på sin orgasm, alltså runkar, med hjälp av hennes kropp, onanerar kvinnan genom att stimulera sin klitoris. Alternativt hjälper mannen kvinnan att onanera, genom att stimulera hennes klitoris. Alternativt försöker paret hitta en ställning, där kvinnan kommer åt att gnugga klitoris mot hans kropp.

Följdfrågan blir då - vad är det som får oss alla att tro att kvinnor och män är bäst och mest lämpade, att onanera åt varandra och att tillfredsställa sin respektive sexualitet med varandras hjälp? Kvinnan är uppenbarligen en stor sexuell tillgång för mannen, eftersom han har användning för hennes vagina, att runka av sig/onanera i. Vilken tillgång blir då mannen, för kvinnans njutning/orgasm?

Frågan är - vad händer i  alla dessa heterosexuella fall, där kvinnan inte får stimulans av klitoris, och då hon, som de flesta kvinnor, inte kan uppnå den mytomspunna vaginala orgasmen? Då hon inte kommer åt att gnugga klitoris under mannens penetration eller då mannen inte bryr sig, utan fokuserar på att bara runka av sig, onanera, med hjälp av hennes kropp? Det innebär ju att kvinnan har hjälpt mannen att onanera/runka genom ge honom tillgång till hennes kropp? Vad har mannen hjälpt kvinnan med? Vad fick hon ut av det "gemensamma" sexlivet med mannen?

Jag är som de flesta kvinnor - jag har aldrig ens varit i närheten av någon vaginal orgasm. Det har inneburit att jag mer eller mindre har fått tillfredsställa mig själv, då jag har haft "sex" med penetrationsfixerade män. Jag har inte riktigt förstått poängen med att onanera med en man (eller kvinna) närvarande?

Har jag tur, så klarar jag av att koncentrera mig på att onanera och till och med få orgasm, trots att den närvarande mannen vänder, vrider och bänder min kropp i alla möjliga och omöjliga ställningar. Det är inte lätt att "tänka bort" en man när man onanerar tillsammans med honom men jag brukar blunda jättehårt och tänka på något sexigt;).

http://www.dn.se/nyheter/varlden/obama-for-gay-aktenskap
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/romney-anklagas-for-attack-pa-homosexuell_7190089.svd
http://www.dn.se/nyheter/varlden/romney-ber-om-ursakt-for-homooverfall
http://www.dn.se/ledare/signerat/tonarssex-ratt-att-saga-nej--och-ja
http://www.aftonbladet.se/wendela/article14769245.ab

78 kommentarer:

 1. Jag tänker som så, att du har ditt sexliv och jag har mitt, och ibland har vi sex tillsammans, för att vi båda vill det och för att vi båda får ut något av det. Sen är det väl helt irrelevant vilka kön som är inblandade.
  En kan väl till och med dra in filosofen Kant i det hela också, och hans Kategoriska Imperativ, dvs att man ska alltid handla så att ens handlande skulle kunna upphöjas till allmän lag. Eller enklare uttryckt; om du tycker att det är ok att göra som du gör bör du också tycka att det är ok att alla andra gör detsamma. Och hur skulle det funka?
  Om du fattar vad jag menar. Går att relatera till det mesta här i livet, även sex.
  (Om du har sex med mig enbart för din egen njutning bör det också vara ok att jag har sex med dig enbart för min egen njutning. = Funkar inte.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju just det, Calle.
   Var och en har sin egen sexualitet. Den uppstår inte i mötet med en annan människa, kvinna eller man. Majoriteten av alla människor väljer (?) i princip att onanera tillsammans med andra människor. Homosexuella människor väljer att onanera tillsammans med någon av samma kön och de hjälper varandra att tillfredställa varandras sexualitet, nå orgasm. Heterosexuella människor väljer att onanera tillsammans med någon av motsatt kön och de hjälper varandra att tillfredsställa varandras sexualitet, nå orgasm.

   Jag och andra människor som väljer att tillfredsställa vår egen sexualitet, onanera på egen hand och mest tycker det är störande att involvera en annan människa i vår sexualitet, kallas autosexuella eller asexuella. För bara 10 år sedan kallades jag heterosexuell;)

   Så långt allt väl..

   Problem uppstår ofta med sexliven för heterosexuella par, då man och kvinna är tänkt att tillfredsställa varandras sexualitet. Jag menar att det beror på att vi lever i föreställningen att kvinnans och mannens respektive sexualitet förväntas vara en och samma, som tillfredsställs bara genom att mannen penetrerar kvinnan. Det är nästan som om det förväntas, att kvinnor inte har någon egen sexualitet som ofta tillfredsställs på ett helt annat sätt än mannens.

   Vi lever i föreställningen att homosexuella inte har "riktigt" sex som bara man och kvinna kan ha. Som om heterosexuellas sexliv alltid går ut på att kvinna och man har något alldeles speciellt tillsammans, som inte homosexuella har. Det har de inte, i majoriteten av fallen. De flesta kvinnor och män hjälper varandra att onanera, precis som homosexuella. Undantaget är de kvinnor som säger sig kunna få vaginala orgasmer och de män som säger sig kunna få prostata-orgasm.

   Sanningen är ju faktiskt att, när vi blandar in andra människor i vår sexualitet, så innebär det ofta att vi hjälper varandra att onanera. Heterosexualiteten brukar dock inte beskrivas på det sättet, eftersom kvinnans och mannens respektive sexualitet görs till EN gemensam. Många kvinnor och män vill tro att mannens sexualitet per automatik tillfredsställer kvinnans sexualitet, genom penetrationssex i heteroförhållanden.

   Om vi alla istället utgick ifrån att sexualiteten är var och ens egen, alltså sanningen - hur skulle vi då se på "sex"?

   Om vi har lyckats inbilla oss att den vaginala orgasmen är något "naturligt" och "vanligt" i heteroförhållanden, så borde vi kunna se sanningen i vitögat och inse att detta är en myt?

   Hur vore det då om vi inbillade oss att den vaginala orgasmen aldrig har existerat, inte existerar?

   Vi har ju faktiskt byggt upp människors hela liv kring heterosexualiteten, barns liv och inte minst alla samhällen? Ändå är det just heterosexualiteten som ställer till med bekymmer för främst kvinnors sexliv och är ofta det som gör att heteroförhållanden spricker. Heterosexualiteten orsakar oss många andra bekymmer, som tex sexualbrott.

   Hur tror du att vi skulle se på tex heteronormen, manlig porr, kärnfamiljer och inte minst sexualbrott om vi började se sexualiteten för vad den är? Om vi sen låtsas att den vaginala orgasmen aldrig har existerat, hur skulle vi se på den manliga porren, heteroförhållanden, kärnfamiljer och sexualbrott?

   Hur skulle vi förklara att hela samhället, våra och barnens liv, är uppbyggt kring att män och kvinnor onanerar åt varandra? Skulle det vara lika självklart att kvinnor och män, skulle vara de bästa på att hjälpa varandra att tillfredsställa sin respektive sexualitet?

   Jag hänger inte med alls;). Vad menar du med att det inte funkar att jag har sex med någon för min egen njutning och att någon har sex med mig för sin egen njutning? Är det inte så det bör gå till i de flesta förhållanden? Dvs att man hjälper varandra att tillfredsställa varandras respektive sexualitet? Därmed inte sagt att det oftast blir så i heteroförhållanden, men..?

   Radera
  2. Ska försöka förklara vad jag menar.
   Om jag har sex med dig enbart för att tillfredsställa mig själv bör jag också då tycka att det är ok att du gör detsamma. Vilket innebär att vi inte har sex med varandra utan på varandra och då är det inte sex vi pratar om utan något annat, dvs det tankesättet funkar inte.
   Annat exempel: Om jag tycker att det är ok att jag får slå någon på käften så fort jag blir arg så bör jag också tycka att det är ok att alla andra gör så, och det skulle ju inte heller funka.
   Eller: Om jag tycker att det är ok att jag slipper städa så bör alla andra få göra detsamma = funkar inte.
   Omvänt: Om jag ser dina behov och du ser mina = funkar.
   Hänger du med?

   Radera
  3. Ok, då är jag med dig.
   Tyvärr har jag märkt att det finns människor som anser att de får göra vissa saker mot andra människor, men som inte tycker det är okej att få smaka på sin egen medicin. Vi har tex sett flera bloggare och annat pack (;) som själva hänger ut folk men som inte tål, att ens bli omskrivna själva.

   Detsamma gäller ju i förhållanden och sexliv. Förväntar du dig att få stoppa saker/penis i analen på folk, så måste du själv kunna ställa upp på att få din anal penetrerad. Om du är otrogen, kan du inte förvänta dig trohet tillbaka. Om du förväntar dig att bli behandlad med respekt, så måste du själv behandla andra med respekt. Har du ställt upp med din kropp och låtit din man runka sig till orgasm i den, så måste han ställa upp och hjälpa dig med din orgasm.

   Har jag uppfattat dig rätt?

   Radera
  4. Nu blev vi filosofiska här!
   Det är alltså att ta "Man ska behandla andra som en själv vill bli behandlad" ett steg längre. Det jag gör ska jag tycka att det är ok att ALLA andra gör. Om en tänker så är det ganska lätt att se om resonemanget håller. Ett exempel till: Om jag tycker att det är ok att jag bara tänker på mig själv ska alla andra också kunna tänka likadant. Det resonemanget håller ju inte vid närmare eftertanke. Om en då vänder på det hela och tänker att alla tänker på varandra så håller resonemanget. Även om jag i och för sig då inte tänker på mig själv finns det andra som gör det = funkar. :)

   Radera
  5. Om alla, precis alla, lever efter denna teori, så funkar den. Frågan är då hur vi kommer tillrätta med de som står utanför och väljer att tänka på sig själva främst? Då tänker jag och alla andra i gruppen på dem men de tänker inte ett dugg på oss. Då funkar det inte.

   Detta är ju faktiskt ett stort, enormt världsproblem..
   Dvs att vissa av oss tänker på andra, medan de bara tänker på sig själva.

   Radera
  6. Och där någonstans tar mina filosofiska resonemang slut.
   Återstår då bara våld. :)

   Radera
  7. Ingenting är omöjligt. Får man hoppas;)

   Radera
 2. Jag kan inte heller få orgasm genom penetration, men jag tycker om ett vanligt hederligt samlag-tycker penetrationen ger mig stor stimulans också om jag aldrig når "dit" av den.

  L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte hur många kvinnor som jag har hört säga samma sak som du, L. Dvs att "jag får inte vaginal orgasm" men jag "njuter" av penetration ändå.

   De flesta kvinnor brukar med "njutning" mena att penetrationen ger en känsla av närhet och intimitet med mannen, alternativt att det finns någon slags psykologisk känsla av att bli uppfylld. Många känner kanske också av själva klitorisförgreningarna runt slidöppningen och får möjligen någon slags skön känsla därav.

   Du kanske kan förklara, eftersom jag inte har en aning om vilken njutning som uppkommer för dig? Njutning för mig är lika med orgasm. Någon annan sorts njutning, kan jag inte bygga upp ett helt sexliv på.

   Radera
 3. När jag läser kommentaren från L så tänker jag att det där har jag hört så många säga och det där har jag själv sagt men om vi ska vara riktigt ärliga, hur skönt är det med ett evigt pumpande in och ut? Jag tyckte, på den tiden jag hade sex med män, att det första inträngandet kunde vara mysigt men känslan eller själva upplevelsen sitter egentligen i hjärnan då vi är "lärda" att tycka just det, sedan när resten av juckande fram o tillbaka enbart blir trist och enehanda så funderar många på om det är fel på dom, men nästan alla kvinnor jag talat med säger ju samma sak. Det är fan inte skönt, det är tråkigt men jag fullföljer för mannens skull och då är vi ju där igen... för mannens skull. Nåväl, det är inget fel i det och det behöver inte heller handla om att ställa upp, det kan göras av kärlek men det handlar om, precis som NBT skriver, att onanera åt varandra. Jag tycker inte det är skönt med ett juckande som aldrig verkar ta slut och några vaginala orgasmer har jag aldrig upplevt, däremot när det varit riktigt bra, på egen hand eller med någon, då känns det överallt, både utanpå och inuti, men det är ju en annan sak och har inget alls med vaginala orgasmer att göra. Det är också därför det blir så svårt för män och en del kvinnor när de förtvivlat kämpar för att komma på samma gång...som om det spelar någon roll...;) I porrfilmer, jo ja har sett några, så är det ett långdraget pumpande ut och in och kvinnorna låter som om de höll på att dö men allt ger en felaktig bild till de unga män som tittar på det och sedan går med villfarelsen att så är det och så ska det vara. Tänker man sedan på hur svårt det är för unga människor och ja för vuxna också att tala om sex utan en massa krusiduller så har vi problemet som i en liten ask och ingen förstår någonting alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har svårt att tro att kvinnor har varit falskare, mer oärliga och fejkat mer än jag. Eller kanske inte..? Jag har lurat i män all möjligt skit om min sexualitet. De har alla gått på det.

   För bara 10 år sedan, skulle jag aldrig ha trott om mig själv att jag skulle våga tala öppet om min sexualitet på en blogg, för hela svenska folket att läsa. Idag bryr jag mig inte ett smack, inte ens om min identitet skulle bli känd och mina tidigare pojkvänner och män skulle få veta att jag förmodligen är den största sexuella bluffen, de någonsin har träffat:).

   Bokstavligt talat, så hade du kunnat väcka mig mitt i natten och jag hade upprepat som en papegoja "jag får orgasm, jag får orgasm". Så indoktrinerad var jag, för att framstå som, vad jag inbillade mig var "normal" sexuellt sett. Dvs att kunna få vaginal orgasm, utan klitorisstimulans. Hade jag deltagit i en studie om sexualitet, så hade jag förmodligen ljugit även där, och svarat att jag får vaginala orgasmer på löpande band.

   Idag har jag lyckats skaffa mig den information jag har behövt under alla år och äntligen VET jag att det är jag som är normal och att vaginala orgasmer inte är vetenskapligt bevisade och faktiskt ganska ovanliga.

   Just därför har jag svårt att avgöra om det kvinnor säger, är deras verkliga uppfattning eller inte? Hur får man tex "njutning" i sitt sexliv utan orgasm? Det övergår mitt förstånd och att få raka, ärliga svar utan flum från kvinnor, angående deras orgasmer och sexliv, är det svåraste som finns.

   Jag glömmer aldrig när min mamma svarade på en direkt fråga - "jamen sexlivet blir bättre med åldern, NBT". Vad betyder det, tänkte jag? Kommer jag att få vaginala orgasmer när jag blir äldre, eller vad?

   Forts följer...

   Radera
  2. Forts...

   Jag har samma erfarenheter som du, Bella. Många kvinnor vågar börja prata, först efter ett par glas vin eller först efter att någon annan kvinna har vågat öppna sig. Framförallt vågar kvinnor prata, först när de är singlar. De säger alla samma sak. De upplever inte orgasm via penetration och de upplever ganska sällan orgasm överhuvudtaget, i sina sexliv med män. Detta bäddar naturligtvis för både kvinnlig och manlig frustration. Kvinnor försöker bespara männen frustrationen genom att fejka eller säga att "det var skönt ändå" men till slut orkar kvinnor inte hålla fasaden uppe längre och blir mindre och mindre intresserade av "sex" och mer och mer sexstressade av mannen. Efter några år, är separationen ett faktum.

   Om vi alla istället insåg att heterosex handlar om att onanera åt varandra och att kvinnor och män inte har något "speciellt" sexuellt sett, som förenar dem, så skulle kvinnors sexliv med män, kanske ge dem mindre huvudvärk och mer njutning?

   Frågan är om kvinnor men framför allt män är intresserade? Många män blir trötta på att kvinnor vill använda en och samma ställning, som kvinnor vet att de får orgasm av. Män vill prova nytt, nytt hela tiden och kvinnor kanske bara kan få orgasm av en eller två ställningar, där hon kommer åt att gnugga klitoris? Många män blir också trötta på kvinnor som tar för "lång tid" på sig för att få orgasm. Män har också andra "önskemål" om hur kvinnan skall bete sig, då han penetrerar. Tex att hon skall ha öppna ögon, att hon skall ligga på ett speciellt sätt, upplåta sin anal för penetration, svanka mer, puta mer, ha mer eller mindre kläder på sig, le, ha lyset tänt osv, osv.

   Vi kvinnor som ligger/har legat med män, vet ju hur män beter sig i sängen? Vi vet mycket väl vad män vill ha, förväntar sig och ställer för krav på oss. De säger det rent ut. Tyvärr gör vi kvinnor inte samma sak men även om vi gör det, så tycker mannen att han vet bäst, vad vi njuter av, i alla fall.

   Hur många gånger har jag inte hört män påstå "det här kommer du tycka är skönt. Jag LOVAR." När jag inte tyckte det var skönt och han efteråt frågar, så har jag hört mig själv svara "jo, det var skönt", samtidigt som jag har lust att slå ihjäl både honom och mig själv i ren frustration;). Har jag svarat "nej, det gav mig ingenting" så har han svarat att han vet att "det blir bättre nästa gång". Säger jag något annat än det mannen vill höra, så är det det mannen vill höra som gäller, när det handlar om vad JAG gillar och inte. Sjukt, eller hur?

   Radera
  3. Problemet är ju att så många, många män tror att det räcker för kvinnors orgasm, att männen juckar sina penisar i kvinnor. Många män påpekar att det är fel på kvinnor som inte får orgasm på detta sätt, så då kan man undra var män har fått sin utbildning, om kvinnlig sexualitet? Från sin manliga porr och från duktiga, sexföljsamma, fejkande kvinnor som jag själv? Män tror att de har tolkningsföreträde angående den kvinnliga sexualiteten och det tror vi kvinnor också.

   Det går att få ett sexliv att fungera mellan kvinnor och män. Jag tror bara att det är svårt, eftersom vår sexualitet tar sig så olika uttryck. Det gäller att män lyssnar och tar ett steg tillbaka, om de bryr sig om kvinnans orgasm och njutning. Det går inte att rusa fram som en ångvält och vräka sig över kvinnan som en jävla oxe.

   Det märkliga i mitt eget patetiska sexliv, är att jag har ganska lätt för att få orgasm och att jag har relativt stor sexlust. Det tar inte särskilt lång tid för mig att få orgasm. När en man blandas in i min sexualitet, så blir jag inte hämmad, utan känner mig ofta hindrad av mannen. Det kan handla om att han stressar, byter ställning oavbrutet, inte låter mig stimulera klitoris, är hårdhänt och sliter i armar, ben och hår eller bara är allmänt avtändande. Med ständig klitorisstimulans, kan de flesta kvinnor få orgasm tillsammans med en man, tror jag. Även med rätt ställningar, som ger kvinnan möjlighet att stimulera klitoris. För mig har det också handlat om att jag har legat med män som jag tycker att jag inte känner och inte känner mig trygg med. Jag har haft "sex" alldeles för snabbt med vissa män.

   Ingen kan dock inbilla mig att sexlivet mellan kvinnor och män kommer helt "naturligt" och att det skulle finnas något alldeles speciellt mellan kvinnor och män, som gör dem "skapade" att dela sin sexualitet med varandra. Så mycket problem och frustration som dessa heterosexliv skapar, så är det ett under att kvinnor bara orkar ligga med män. Särskilt idag med alla andra krav som har uppkommit med intimkirurgi, rakning, bantning, träning, solbränna osv, osv.. Så mycket problem som heterosexualiteten skapar i vårt samhälle med våld och sexuellt våld mot kvinnor och flickor..

   Jag tror att den manliga porren har förstört många kvinnors sexliv tillsammans med män. Framförallt tror jag att få män inser, hur mycket den har förstört och förstör deras egna chanser till att få fungerande sexliv med kvinnor.

   Radera
  4. Jag kan inget annat göra än att hålla med i vartenda ord och jag log lite för mig själv när jag läste orden "det var skönt ändå" för visst har vi fått de orden till oss genom livet, att det inget gör om kvinnorna missar orgasmen, det är på något sätt viktigast att mannen har det bra. Jag har däremot aldrig haft några större problem att prata om sex men har fått knipa käft för att andra haft svårare för det och i vissa avseenden var jag nog lite före min tid när jag var ung men också lite dumdristig och utsatte mig för en hel del risker, idag vet jag ju att det där hade med bekräftelse att göra samt det invanda beteendet att göra sig till för en man/kille. Det där skiter jag fullkomligt i numera ;) Jag ska ärligt säga att jag har haft sex med många men jag kan lika ärligt säga att inte många har det varit bra med och sex är inget som funkar av sig själv bara för att man är en man och en kvinna. Mycket få män har jag känt mig trygg med, snarare pressad att prestera något, vara något jag kanske inte är. Och väldigt många män har försökt agera likt porrgubbarna på film...rejält avtändande med andra ord. Det skulle vara intressant att få veta hur många kvinnor som faktiskt fejkar och jag tror precis som du att väldigt många knappt erkänner det för sig själva.

   Radera
  5. Hur många gånger har man inte själv lekt "porrstjärna" och liksom vetat innan, vad man måste ställa upp på och vad som förväntas av en?

   Jag har också legat med en hel del män, inte för att jag har varit kåt (som de säkert tror) utan för att jag har jagat den där jävla vaginala orgasmen, som kanske inte ens finns, och trott att det finns män som kan "ge" mig den. Har en man "misslyckats", har jag gått vidare till nästa..

   Detta sexuella beteende har inneburit att jag också har utsatt mig för risker, vissa gånger. Tack och lov har jag lyckats undkomma sjukdomar och förhoppningsvis också livmoderhalscancer, eftersom jag har vägrat ta emot sperma i min kropp, åtminstone de senaste 15 åren. Jag vet inte, men jag tror att det är sperman som orsakar cancern.

   Det som slår mig, när jag tänker tillbaka, är att män framställer sig själva som att de har koll på kvinnlig sexualitet. Vi kvinnor tror dem och låter dem hållas, pga att vi tror att de vet vad de gör. Faktum är att många män kör exakt samma repertoar. Ofta är det bråttom och hårdhänt. Bråttom av med kläderna, bråttom in med snoppen och bråttom att komma. Lite hysteriskt, nästan..

   Det absolut värsta är de män som tar hela kommandot och sliter i armar och ben och kastar runt en i sängen, som om man vore en bomullstuss. Det går inte att värja sig mot dessa män, man får bara hoppas på att de är klara snabbt.

   Jag har märkt att man får mycket dubbla budskap från kvinnor angående deras sexliv. Undrar om män känner likadant? Jag har hört en och samma kvinna säga att sex är "mys" och att hon älskar sex. Nästa gång jag har talat med henne har hon sagt "vilka är det som vill pippa som jävla kaniner?" och framstått som att hon inte alls tycker att sex är "mys", utan bara påfrestande.

   Vi skall komma ihåg att det är lättare, som singel, att vara ärlig om detta. Jag skulle aldrig erkänna, om jag var i ett förhållande, att jag tyckte att sexet var dö-trist. Jo, alltså, idag skulle jag göra det och idag skulle jag vara 100% ärlig mot mannen. Anledningen är, att jag numera har den information jag behöver och har behövt, angående kvinnlig orgasm och sexualitet. Det finns inga män som kan "inbilla" mig någonting i detta ämne längre.

   Det trista i hela den här sexlögnen, är att kvinnors ovilja att tala och framför allt vara ärliga, påverkar hela samhället. Det påverkar synen på kvinnor, på sexualbrott, på heteroförhållanden, på barnen osv. Det genomsyrar ALLT. Hela världen, skapad av män, är nämligen uppbyggd på att kvinnor och män, är "gjorda" för att tillfredsställa sin respektive sexualitet med varandras hjälp.

   Radera
  6. Nu har jag skrivit ett helt inlägg i kommentarsfältet (;) men jag måste tillägga:

   Tidigare var kvinnlig sexualitet mycket skambelagd i sig. Kvinnor skulle inte ha sex med mer än en man och inte njuta av sexualitet. Idag är kvinnlig sexualitet lika skamfylld men på ett helt annat sätt. Kvinnor får inte/vågar inte vara ärliga med vad de egentligen tycker om heterosex och sina heteroförhållanden. De är rädda för att framstå som underordnade mannen, både på det sexuella planet och i relationen i övrigt.

   Hur förklarar kvinnor allt de gör för sina män och allt de ställer upp på, för mannens skull? Inte många vill erkänna att de faktiskt inte får så mycket tillbaka från mannen, för allt slit och all uppoffring. Det är den sortens skam, kvinnor lever med idag. Det är synd.

   Jag kan erkänna att jag var den som gjorde det mesta i mina förhållanden, för att förhållandet skulle "funka". Jag visste att jag måste ha sex med mannen så ofta som han ville och jag visste att det förväntades av mig att pyssla om honom, vår relation och inte minst vårt sociala umgänge samt i vissa fall, hans barn. Jag visste att det förväntades av mig, att vara hans kuttersmycke utåt. Det förväntades av mig att låtsas inför omvärlden att vi hade ett fantastiskt förhållande och inte minst sexliv. Han var överordnad - jag var underordnad.

   Jag är underordnad på mitt jobb och männen är överordnade, trots att jag är vassare än allihop tillsammans. Det är de som pratar på möten, tar plats och håller monologer på fikat. Det är de som får de "roliga" uppdragen för att de inte skall bli uttråkade och för att de skall pushas att prestera bättre. På en tidigare arbetsplats, var det bara männen som fick åka utomlands på kurser, tex. Vi kvinnor fick gå någon endags-kurs i Sverige, trots att vi gjorde exakt samma arbete som männen. Vi kvinnor fick diska männens koppar efter fikat eftersom männen hade viktigare saker för sig. Ja, listan kan göras låååååång...

   Radera
 4. Jag måste påminna om den utmärkta bloggen Kvinnors (inaktiv just nu) där det finns så bra inlägg under kategorin Den heliga sexualiteten.

  Detta är så bra:

  "Men att vi är sexuella varelser redan från födseln innebär också att vår sexualitet är vår egen, precis som vår kropp och vårt sinne. Sexualitet är alltså inte någonting som uppstår i mötet med andra människor."

  http://kvinnors.com/category/den-heliga-sexualitetens-korstag/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har sagt det förut men jag säger det igen så att ingen missuppfattar.
   Orden "sexualiteten är ens egen, den uppstår inte i mötet med någon annan människa" är från bloggen Kvinnors. Tack för att du påminde om detta, SL.

   Radera
 5. Å vad jag känner igen era beskrivningar, Bella och NBT! Jag både skrattar och blir beklämd när jag läser.
  Tänk då när sex var förenat med prestation och mer var en uppvisning i gymnastiska övningar än något annat. Och den där tiden i livet när man flåsade och stönade sådär som man lärt sig att man skulle göra och som skulle bekräfta mannens föreställning av kvinnlig njutning. Eller som då när man klädde sig i små obekväma "sexiga" underkläder i något ohälsosamt syntetmaterial för att vara aptitlig för mannen när man började klä av sig och trigga igång hans sexualitet.
  För att inte tala om alla de där gångerna man hade sex och faktiskt trodde att det var det man ville, när det var helt andra behov som behövde tillfredsställas och det var mannens sexualisering av behoven som fick styra.

  Jag önskar att vetat då vad jag vet idag! Då hade det blivit andra bullar kan jag säga!

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, TS. Själv har jag till och med lyckats skaka i kroppen för att bekräfta mannens föreställning om kvinnlig njutning, hahahah! Jag borde bli skådespelare men inte inom den manliga porrbranschen, för där jobbar bara på riktigt kåta kvinnor, säger män;). Såna som gillar penetrationssex, alltså.

   Är det månne de ganska få kvinnor som säger sig få vaginala orgasmer, som samlas i porr/prostitutions-branschen..? Måste fråga nån man. De brukar säga sig veta allt om kvinnor som jobbar i den manliga porrbranschen eller inom prostitution.

   Radera
 6. Det där med att sexualiteten inte uppstår i mötet med andra var verkligen bra och pedagogiskt och ska användas när jag försöker få andra kvinnor att tänka ett steg till! Den borde var lätt att förstå ändå?
  Tack för den!

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bästa är att det är sant.
   Mitt i alla andra lögner och myter som florerar ang sexualiteten..

   Radera
 7. Är det verkligen så, att precis alla är helt inkörda på att sex = penetrering? Jag har hört att i runt 70-talet, då var det liksom standard att mannen åtminstone skulle ge kvinnan oral stimulering som en del av sexet. Hur är det med männen ni stött på, kan dom inget annat än PIV? Det gillar jag inte och vill inte ha alls, så IFALL jag åter skulle vilja bli ihop med en man i framtiden, vill jag bara ha icke-penetrations sex. Vara kreativ och använda mun, händer friktion osv. Sånt som är skönt på riktigt. Men frågan är, skulle en modern man tolerera och klara av detta? Kan de och vill de vara intima med kvinnor på riktigt, eller är det bara porrfilms imitation som gäller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade inte sex på 70-talet men de som hade det, kanske kan svara på din fråga, gunB.

   Har talat lite med mamma, främst på äldre dar, och hon påstår att allt har blivit mycket värre för kvinnor i sina sexliv med män, mot hur det var när hon var ung på 60-70-talet. Inte för att man kan påstå att min mamma har/hade ett tillfredsställande sexliv med sina män.

   Min mamma har aldrig sugit av en man och definitivt inte låtit sig penetreras analt och det skulle heller aldrig falla henne in. Ingen man har heller slagit/piskat eller slitit henne i håret under "sex". Däremot blev hon våldtagen av min far, det hände ungefär vid samma tidpunkt som våldtäkt inom äktenskapen förbjöds. Om jag minns rätt så var det någon gång på 60-talet, kanske -64? Min far tyckte nog, som många andra män på den tiden och i nutid, att det var hans "rättighet" att runka i hennes kropp.

   Jag har, personligen, aldrig stött på en man som har gett mig orgasm och struntat i sin egen orgasm, som jag har gjort åt många män, både med och utan deras vetskap om det. Jag har, personligen, aldrig stött på en man som inte har velat ha vare sig PIV eller PIA. Möjligen har de kunnat tänka sig att byta ut detta mot PIM.

   Jag talar en del med lite yngre tjejer och näe...jag skulle ALDRIG vilja byta med dem. Jag skulle inte fixa att ligga med unga killar idag. Av det jag hör, så handlar det mesta om penetrationssex, mycket analt, förnedringssex och hårda tag. Har inga belägg för det, men om man surfar runt lite på nätet så får man det bekräftat ganska snart.

   Jag tycker ändå att vi ser fler och fler tecken på viss sex-trötthet hos människor..? Det startas dejting-sajter och klubbar för oss som inte behöver eller söker andra människor för att tillfredsställa vår sexualitet, dvs vi som kallas autosexuella eller asexuella.

   Jag, personligen, har legat med män som är tio år yngre än jag, och det är en märkbar skillnad från männen som är i min egen ålder. Stjärtpojkarnas generation, brukar jag kalla dem;)

   Radera
 8. GunB, på 70-talet kunde de medvetna och progressiva männen ge kvinnor lite oral "stimulering". På så sätt kunde de visa hur medvetna, sexuellt avancerade och frigjorda de var. Alltså mer en uppvisning av dem själva än något annat, gärna i kombination med lite sex hängande i takkronor och liknande avancerade sexuella övningar. Det handlade som vanligt om det manliga intresset att framställa sig som stora och duktiga älskare men den orala stimuleringen var enbart en del av förspelet till Själva Sexet. Det manligt definierade alltså och som stavades Penetration.

  Jag noterar ditt ordval, stimulering! Alltså inte tillfredsställelse. Den saken ska fortfarande även idag, 40 år senare, uppnås genom penetrationen.

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! "Hängande i takkronor"
   Själv har jag mest mött män som har inbillat sig att jag är elitgymnast.
   Det är till och med så att jag själv har förvånats över hur vig jag är.
   Karlarna däremot har varit lika viga som kylskåp. Har ni märkt att många män inte kan sitta på knä, eller snarare på sina fötter?

   Radera
  2. Men visst har man förvånats över sin egen förmåga och överträffat sig själv många gånger?
   Herregud, hur man lyckats vika, vrida och bända sin kropp på de mest osannolika sätt för att åstadkomma lite sexuell variation. :D
   Men det är klart att själva orgasmen har ju inte infunnit sig under allt krumbuktande och alla ansträngningar att klamra sig fast vid någon sorts stöd i en hiss. Bara som exempel alltså.
   Eller uppspetad mot ett stängsel där all energi gått åt att hålla sig fast och samtidigt se sådär förföriskt läcker och sexig ut som man förväntats göra för att inte störa Mannens sexuella övningar. :D Ha ha haa

   Så kul man haft! Och jag menar verkligen det!
   Men inte på samma sätt som männen som var med vid dessa tillfällen. Jag roas av helt andra saker! Deras allvar i den dråpliga i situation t ex! :D
   Jag skrattar helt enkelt åt män!

   /Tittarstorm

   Radera
  3. Muaaahahah!!

   Jag har funnit att det är mycket svårt att fokusera på klitoris, när man förmodas ligga med benen i vädret eller i sitt eget ansikte eller då man hänger i takkronor alternativt ligger på köksbord och kasar fram och tillbaka som bambi på hal is;). Det är verkligen en konst att både le, puta med läppar, rumpa och bröst samtidigt som man skall se mannen i ögonen, stimulera klitoris och hålla i sig i bordskanten. Det är tur att kvinnor klarar att göra många saker på en gång;)

   Radera
  4. Ha ha ha ja den där med köksbordet är kul! Man har all möda i världen att krampaktigt hålla sig fast i bordskanten för att inte kasa omkring helt okontrollerat, samtidigt som man försöker att undvika att få blåtiror av sina egna knän. Vilket resulterar i en högst onaturlig ställning värdig en gymnast på hög nivå.

   Ha ha ha! Jo nog kan sex vara kul alltid! Men inte på det sätt som herrarna tror.
   Om de involverade herrarna skulle vara intresserade av att såhär i efterhand få veta vad jag verkligen tyckte om våra övningar och deras prestationer så skulle de inte få någon direkt egoboost. Jag är mer imponerad av mina egna prestationer! :D

   Men det gör ingenting, jag har haft roligt iaf!

   /Tittarstorm

   Radera
  5. Hahah!
   Det kanske är det som är själva problemet? Att män aldrig får veta vad vi tycker om dem och deras hysteriska runkande i våra kroppar? Om alla mina gamla ex hittar hit till bloggen och inser att det är jag som skriver, så får jag flytta till en annan stad och söka skyddad identitet;)

   Roligt och roligt..? Jag kan i och för sig komma på ungefär 3 miljoner roligare saker att göra i mitt liv, än att ligga på köksbord, motorhuvar, höbalar, stränder och sängar, försöka se kåt och villig ut och hoppas på att tiden skall gå, medan män runkar av sig i min kropp.

   Radera
  6. Håller helt med dig! Men eftersom det är som det är och vi faktiskt i vårt oförstånd har ställt oss till förfogande för dessa aktiviteter så måste man ju ändå försöka hitta något positivt i det hela. Det är egentligen erfarenheter som man kunde klarat sig utan. Jag har ingen som helst nytta av erfarenheten av sex på sandstränder med sand överallt till förbannelse eller sex i skogar med barr och myror och elände.
   Men jag har heller inga egentliga minnen av den man som var närvarande vid de olika tillfällena, de lämnade inga avtryck. Med lite tur kan jag minnas mannen men mina bestående minnen är omständigheterna, omgivningen och den fullständigt bisarra situationen. Det är det som är roligt såhär i efterhand, inte själva sexet.
   Om man går in på varför jag befann mig i den vansinniga situationen blir det genast mindre kul och man vill egentligen mest kräkas och gå och hänga sig.
   Så för att undvika den lösningen så får man se det humoristiska och glädjas åt det. :D

   /Tittarstorm

   Radera
  7. Ahahahhahha!

   Det påminner mig om min systerson, som tror jag berättade om någonstans.
   Mamma pratade om mina tidigare killar, varpå min lille systerson med stor förvåning och gapande mun, frågade:

   - "Moster, har du haft KILLAR...??"
   - "Ja, gubben, moster har haft massor av killar".
   - "Vad hette dom?"

   Där fick moster lite problem med att komma ihåg alla namn;) Jag minns ju knappt hur de såg ut, hahah!

   - "Ööh, Johan och Alex och Victor och Jonas och Anders och en annan Johan och.."

   Sen hjälpte mamma och syrran till med några till..de killar som de vet om, alltså;)

   Jag mår inte ett dugg dåligt eller skäms över något som män har gjort mot mig. Varför skulle jag? Om jag var dem och visste vad jag tänker om dem, så hade jag aldrig vågat ha sex med en tjej igen;)

   Radera
  8. Det är svårt att minnas dem alla...
   Visste de vad vi tänker så skulle förmodligen de gå och hänga sig. Eller iaf bli impotenta. :D

   /Tittarstorm

   Radera
  9. Det senare vore det bästa, kanske..? Eller..?

   Radera
  10. Ärligt talat är det ett svårt val.

   /Tittarstorm

   Radera
  11. Ja, jag var tvungen att fundera..

   Radera
 9. Tack för Kants Kategoriska imperativ som var en nyhet för mig!
  Jag har lag till den den till mina användbara citat. Den ska prövas och utvärderas, men jag tror helt klart att den funkar!

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
 10. Jag var tonåring på 70-talet och i slutet på den tiden var det som jag minns ganska mycket prat och skrivande om tjejer och deras orgasm, dvs att det var bättre och absolut inget fel om killen såg till att tjejen kom först, det var också mycket prat om att våga prata med varandra. Nu har allt det försvunnit och det fokuseras på sex på ett sätt som verkligen får igång tänket att män 'r djur..;)Kvinnor ska med alla medel se till att vara aptitliga, köpa leksaker, inte alltid för sin egen skull utan mer för att roa mannen...Sensualismen har gått förlorad, idag är det bara analsex, sprut i ansiktet och förnedring som gäller. Kolla runt på nätet och läs vad som skrivs, hur killar vill få sina tjejer att "gå med på"... "ställa upp" osv osv. Jag har alltid varit ganska frigjord när det gäller sex och testat ganska mycket men det jag ser och har sett är att sex blivit egoistiskt och då från mannens sida. Läs tidningarna som finns, rubriker som skriker ut "så förför du din man"... så får du lättare att komma mm mm...fan jag blir så trött och nej, sex tillsammans med någon är inte roligt längre. Faktum rätt så skönt att vara utan den delen med alla sin märkliga krav på kvinnors kroppar, attribut, leksaker och så det där med att sex måste förnyas hela tiden. Varför då, det handlar ju bara om att det ska vara skönt och är ingen gymnastikuppvisning...:)Kikar man sedan in på unga tjejers bloggar och då menar jag inte 20-åringar utan betydligt yngre tjejer, så ser man hur de intar lätt porriga poser och plutar med munnen. Jag kan inte låta bli att undra för vem de gör det?
  Jag skulle nästan vilja uttrycka det så här; den sexuella frigjordheten som kom förvandlades på vägen till ett tvång och då mest för kvinnorna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle vilja säga att Koedt beskriver det mesta i sin analys:

   "Heterosexualiteten institutionaliserar manlig sexuell dominans och kvinnlig sexuell underkastelse. En kvinna är en varelse som identifierar sig med och identifieras med en vars sexualitet existerar för någon annan. Denne någon annan är socialt konstruerad som man. Kvinnors sexualitet och genus är lika med kapaciteten att skapa begär i denne någon."

   Det framställs som att vi kvinnor inte har en egen sexualitet. Vår sexualitet framställs som att den existerar för män och som om vår sexualitet är "ett" med mannens, samma och likadan. Som om kvinnor njuter sexuellt, av det mannen njuter av sexuellt. Som om kvinnors sexualitet blir "bättre" ju mer sexuellt attraktiv hon gör sig för mannen.

   Media pushar kvinnor till att ha mer sex med män. Helt klart och hela tiden. För vem gör de det? Är man rädd för, från makthavarnas sida, att kvinnor och män skall sluta ha sex med varandra? Om det nu är "biologiskt" menat att kvinnor och män skall tillfredsställa varandras sexualitet - varför behövs det pushas? Varför behöver kvinna och man i så kallade kärnfamiljer pushas med skattemedel för att orka leva med varandra?

   Titta bara på sexleksakerna som är tänkt att vara till för kvinnor. Varför ser 90% av dem ut som penisar, när det inte är slidan som kvinnor stimulerar när de onanerar? Då nästan alla kvinnor stimulerar klitoris vid onani så borde väl 90% av sexleksakerna vara små, behändiga och diskreta klitorisstimulatorer?

   Ja, med den utseendehets som råder för kvinnor, så är jag förvånad att kvinnor och tjejer vågar klä av sig nakna inför män överhuvudtaget. Det måste vara ett jäkla rakande, smörjande, lavemangande, solande, tränande och lukta-gottande innan kvinnor ens vågar ha sex med män? Fy fasen vad jobbigt.

   Nähä, nu går jag och tar mig ett par chokladpraliner och lite varm oboy, kammar min raggarsträng, pillar mig i min försvinnade navel och skattar mig lycklig;)

   Radera
 11. Det är hemskt deprimerande. (Har inga bra erfarenheter av å dejta killar så därför frågar jag er om ni mött några mindre PIV fokuserade.) Vet att det blivit värre - jag vet hur män pratar, hur porren och media framställningar av sex ser ut, har hört historier av andra kvinnor. Anno 2012, och män ser "sex" som ett slags våldtäkts/prostitutions/övergrepps scenario som handlar om att de hårdhänt runkar i kvinnan som en okänslig mojäng som gillar allt de gör. Istället för att vara intima och tillfredsställa varandra, som ett par. Antitesen av vad som är sexigt. Kvinnor har känslor och nerver. Jag vill inte dejta en man jag gillar och plötsligt ska han slänga runt mig och vara våldsam för att han tror att det ska vara så? Skulle fan bli vettskrämd, det är övergrepp. Eller försöka slå ihjäl jäveln i panik eller nåt. Sexuell beröring ska vara SKÖNT.

  Så, det är en helt sjuklig mentalitet som sprids och råder hos det manliga könet just nu, och det är flickor och kvinnor som får lida av det. Och det ska inte vara så. Ingen tjej ska behöva vara i ett förhållande som hon lider av för att killen är en porrskadad ego-idiot och inte tror att det kan vara annorlunda. Ska inte förhållanden GE nåt? Vad ger ett förhållande med en sådan man en kvinna? Inte är dessa killar direkt bra på att ge kärlek, respekt och sympati åt det kvinnliga könet...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har träffat massor av män som jag har trott att jag har gillat. Jag tror att jag har valt att gå till sängs med dem ganska snabbt, bl.a bara för att få veta hur de agerar i sängen. Eftersom jag fortfarande är singel, så innebär det att jag inte har hittat en man som jag vill dela ett helt liv och framförallt inte ett helt sexliv med. Det senare är ju det som är tänkt att förena heterosexuella par men jag har alltid känt att det är det, om något, som separerat mig och mina män.

   Får jag säga högt att män är rätt äckliga att ligga med;)?

   Radera
  2. Klart du får säga det :) tycker detsamma och är dom inte äckliga så är dom tråkiga med sitt eviga juckande. Deras juckande liknar de dominanshandlingar som kan se hos hundar. Kom att tänka på de män som alltid under sexet vill höra positiva ord om det egna könet, där man ska be om det och berätta hur stort och fint det är..*fniss* och så tänker jag mig det omvända,,,ha ha att tjejer skulle ligga där och pipa om sina bröst och sitt kön, hur stora och fina tuttarna är och hur fin lilla musen är och så skulle mannen minsann få be och böna om att få komma till. Jösses så löjligt det blev bara av tanken.

   Radera
  3. Hahahahahah, Bella..!

   Tänk tanken att säga till en man:

   "Aahh, det gillar du va, öh? Säg att du gillar min f*tta, säg att mina bröst är stora och fina?", medan man tar ett stadigt tag i kalufsen på hans huvud för att visa vem som bestämmer.

   "Fan, vilken kåtbock du är, du gillar att slicka f*tta, det syns att du verkligen älskar det, ät nu duktigt din lilla jävla runkmaskin".

   "Nu ska du få smaka på nåt gott" och så sätter man sig på hans ansikte när man har mens. Protesterar han så säger man bara att mens är nyttigt för honom. Fullt med b-vitaminer och det motverkar cancer;)

   Radera
  4. Det är mycket järn i blod också så det är bara nyttigt för honom!

   /Tittarstorm

   Radera
  5. Det är nästan att jag måste ringa nåt gammalt pök och testa detta. Mens har jag nu också, vad är klockan..;)?

   Radera
  6. Ingen fara! Klockan kan aldrig bli för mycket för lite sex. Det vet alla snubbar som brukar ringa gamla ex vid 3-tiden på natten när de misslyckats med lördagsragget.
   Kör hårt! Erbjud en hälsokur!

   /Tittarstorm

   Radera
  7. jag sitter och gapskrattar...en del nätter är roliga an andra. Undrar hur många män som skulle gilla den behandlingen men de brukar ju å andra sidan sällan vilja smaka på sin egen medicin.

   Radera
  8. Tror du jag måste duscha och raka mig innan? Hår är ju äckligt tycker män. Ja, men bara när det sitter på kvinnor, då..

   Äh, lite svett, mens och hår får de tåla. Det har jag fått göra i alla år;)

   Radera
  9. Sedär! Det riktiga takter! Kvinnor kan de också. Alltså svettas och vara håriga.
   Jag tycker inte du behöver anstränga dig på något sätt i hygienhänseende. Det har aldrig män gjort.

   /Tittarstorm

   Radera
 12. Återigen verkar jag ha haft en osedvanlig tur? Förutom en så kan jag inte minnas någon kille jag varit med som velat närma sig analen. "Inte där bajset bor!" som en så fint uttryckte det. ;P Och med merparten av de mer långvariga partners jag haft så har jag många gånger tagits till klimax och de har stoppat där utan att de själva nått det. Inte har de slängt mig hit och dit heller. Gör någon något konstigt säger man väl bara "vad håller du på med?" och ser till att det avbryts? Och de flesta har varit mycket angelägna att få tillfredsställa en oralt, vilket jag själv inte gillar alls, så tji fick de. =P Jag har aldrig fejkat för jag har inte förstått vitsen med det? Presterar man inte ska man ju inte få tro något annat? Gör någon "fel" får man tala om vad som funkar för en och det är ingen som har surat över detta. Alla gillar inte samma osv. Raka rör har funkat mycket bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lina, det finns alldeles för många män där det där med raka rör inte alls fungerar. Snarare blir de stressade av det men glad för din skull är jag att du hittat en av de få riktiga männen...;)och ja kanske är det tur för jag tror inte det är så lätt att hitta någon sådan. Jag kan bara tala för mig själv här men inte tusan har jag varit tyst om någon man försökt slänga mig hit och dit, åh nej, men det intressanta är ju egentligen att han försökt det och varifrån den tanken kom. Så klart ska man säga hur man vill ha det eller inte vill ha det. Ingen är ju tankeläsare eller hur? Men faktum kvarstår, för många män agerar som om de var med i en porrfilm, dvs de är porrskadade, därmed inte sagt att alla är det.

   Radera
  2. Det där är ju så olika. Det som passar en passar inte alla.
   Själv gillar jag inte några raka rör. Jag gillar inte att vare sig ge eller få instruktioner om vad som ska göras eller inte i en sexsituation. Skittrist och extremt avtändande för min del, där tar alltihop slut. Har mannen inte tillräckligt med känslighet eller intresse av att själv ta reda på vad som funkar så är han inte rätt sexpartner för mig.
   Det är varken särskit svårt eller krävande att testa sig fram och se vad som händer eller inte. Och definitivt mycket roligare! Allvarstyngda män i djup koncentration som utför mekaniska handlingar är bland de absolut tristaste sexuella möten man kan ha, deras närvaro är inte alls nödvändig eller ens önskvärd för min del.
   Att slippa utsättas för behandling som man inte alls uppskattar kan vara bra att klargöra innan, förhoppningsvis pratar man lite med varandra innan man börjar klä av sig.

   Lina får det att framstå som en enkel match att slippa bli våldtagen eller att bli utsatt för handlingar man inte vill uppleva. Det är ju bara att säga ifrån, så varför gör inte alla tjejer det?
   Det gör nog väldigt många tjejer men de blir kanske inte lyssnade på, precis som i andra sammanhang där män vill och anser sig ha rätten att bestämma dagordningen.
   Det finns naturligtvis också tjejer som inte säger ifrån utan förväntar sig ett respektfullt bemötande utan att särskilt behöva be om det. Det gjorde jag på den tiden då jag fortfarande umgicks med män. Det medförde självklart att jag fick vara med om både det ena och det andra, både positivt och negativt (dock inga direkta övergrepp), upplevelser som jag nu har placerat på erfarenhetskontot. Ett konto som är ganska välfyllt nu och som gör att jag inte har några större problem att förstå vad andra kvinnor pratar om när de berättar om sina upplevelser.
   Jag hade önskat mig att fler, av båda kön, haft möjlighet att skaffa sig erfarenheter. Även negativa erfarenheter alltså.
   Då hade vi t ex kanske kunnat slippa höra om våldtagna flickor och kvinnor som i rättsliga sammanhang får frågan "Varför sa du inte ifrån?" eller andra frågor om varför de inte uppfört sig på ett annat sätt än de gjort. Allt enligt någon sorts hemlig "våldtäktsmanual" som tydligen ska finnas någonstans och som enbart riktas mot kvinnor och deras beteende.
   Aldrig mot män som överskrider vanliga mänskliga gränser och som visar stora brister i sin respekt och sin syn på kvinnor.

   /Tittarstorm

   Radera
 13. Det ser ut som att män generellt ger uttryck för att bara kunna uppleva sex med sina fysiska sinnen. De kanske saknar förmågan att uppleva på ett annat plan?
  Hur ska man värdera och ställa sig till en sådan brist?

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske skall man värdera det så att män har bäst sex med män? De har ju samma typ av sexualitet med noll förspel, snabba ryck och mer eller mindre våld;)

   Män har haft sex med varandra i alla tider. Män har sex med varandra när inga kvinnor finns att tillgå, tex soldater, lumpakompisar och fängelseinterner. Män har till och med sex i termosar, fyllda med köttfärs eller dockor i gummi;).

   Hört talas om "runka bulle"? Det går ut på att män står i ring och runkar tillsammans över en bulle. All utlösning sprutas på bullen och den som får utlösning sist av männen, måste äta upp bullen med de andras sperma på.

   Radera
 14. Män borde ägna sig mer att runka bulle tycker jag så slipper vi höra deras gnäll över prostatacancer. För visst var det väl så att de tycker att sperma förebygger cancer? De har ju fri tillgång till den så varför gnälla?

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Käka bulle, alla män! (måtte de välja såna där nytto-bullar bara, så de inte blir så jävla tjocka och feta)

   Radera
  2. Absolut! Mycket fibrer och givetvis bakat på ekologiskt mjöl! Allt för hälsan.

   /Tittarstorm

   Radera
  3. I kombination med sperman måste de förvandlas till Hulken?

   Radera
 15. Om deras egna teorier stämmer så måste det naturligtvis vara som du säger.

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
 16. Nej nej nej, du ska aldrig runka bulle...
  http://www.youtube.com/watch?v=uIVYTlc779Q

  SvaraRadera
  Svar
  1. Andreas!! Muahahahahaah!!!!
   Jag sa ju att "runka bulle" är ett vedertaget begrepp bland män? Jag har lagt till denna som favorit, haahahah!

   Säg mig nu, gulleplutt, har du någonsin själv runkat bulle;)?

   Radera
  2. Skulle inte du vilje veta? Hmmm..? ;)
   Det finns mycket som jag har gjort, det är nog därför jag har lite lättare att förstå många av dom kommentarer du (och andra) kommer med.

   Radera
 17. Jo jag gillar pumpandet :), inträngandet och vill gärna hålla på länge, längre än de flesta män orkar....vad jag känner? Jag är redan upphetsad innan, men blir under samlagets gång allt mer hm våt....jag avbryter inte sällan ett samlag och för att se till att komma och sedan fortsätta...det är den bästa varianten faktiskt, att fortsätta att ha sex efter orgasm-orgasmen hjälper mannen till med att jag får.

  Jag har bara sex om jag vill, har aldrig gjort något mot min vilja eller låtsas något, penetrationen stimluerar på vissa mycket känsliga ställen, och jag gillar hela sexakten, med kyssar, smek, penetration, ev sexiga saker man säger till varandra osv.

  Men det är få män jag vill ligga med, de flesta sållar jag genast bort, andra efter några kyssar. Jag har dock helst sex med någon som jag älskar och tvärtom.

  L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju riktigt, riktigt najs och spännande, L;)
   Du måste berätta fler detaljer för oss! Jag tror tex att många män och kvinnor i min blogg, särskilt de yngre, vill veta HUR mannen ger dig orgasm? Hur stimulerar han dig?

   Jag tror att många fler än jag, är hemskt nyfikna på detta och vi vill lära oss av dina män, som ger dig sex;)

   Radera
 18. Det här låter ju fantastiskt och det är verkligen roligt att läsa hur positivt det skulle kunna vara med penetrationssex!.
  Jag vill lära mig var de känsliga ställena sitter som stimuleras genom penetration! Hoppas att L kan berätta mer. Hoppas hon vill berätta hur hon lyckas välja ut en man som hon vet är intresserad av att ge henne orgasm också, där har ju jag misslyckats helt och behöver få veta var jag missade liksom. Jag menar, det syns ju inte på dem och de brukar själva överdriva sina färdigheter så varudeklarationen man får direkt från mannen är mycket att lita på.

  Men att L aldrig låtsats något är väl ändå givet, det behöver hon ju inte. Det är de som inte får ut någonting av penetration som kan välja den vägen..
  Sen gillar vi ju olika. Några "sexigheter" vill jag inte höra, det är så olika vad man uppfattar som sexigt. Grova ord och plumpa uttalanden kan uppfattas som sexigt av vissa och vara avtändande för andra. Så där måste man nog vara rätt samkörda för att veta vad den andra skulle kunna tänkas vilja höra.

  Jag vill tillägga att det där med att ha sex som man inte själv egentligen vill inte alltid är medvetet just när det sker. Det är oftast efteråt och kanske tom långt senare som man förstår vad man höll på med och att det man gjorde handlade om helt andra saker än ett sexbehov som krävde insats av någon annan person.
  Sex med någon man älskar blir av naturliga skäl alltid bäst. Men hur många män älskar man under en livstid?

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser verkligen fram emot att få veta var alla dessa sköna punkter sitter..?

   Syrran blev sydd inne i slidan, utan bedövning, eftersom slidan är ett så pass okänsligt område. Mamma också. Tydligen finns det nåt ställe, som har en väldig massa nerver? Måtte de veta var, på tex mödravården, där de både syr i kvinnor utan bedövning och knipsar bort köttbitar i slidan, för cellprovtagning?

   Kan du inte berätta för oss, L? Var exakt sitter dessa "vissa ställen" inuti slidan, som du talar om? Du kanske kan hjälpa många kvinnor?

   Nej, det är klart att L inte behöver fejka. Det får vi göra, som inte har fattat var dessa ställen sitter.

   Själv förknippar jag inte kärlek och sex. Har aldrig gjort. Jag har inte sett mitt deltagande som en akt av "kärlek" till mannen och jag har definitivt inte sett mannens deltagande som en akt av "kärlek" till mig.

   Det bästa sexet har haft jag med män som jag inte har några som helst känslor för. Jag har skitit i vad de tycker om mig och inte brytt mig om hur de upplever sex med mig. Jag har bara haft full sjå att övertala dem att göra som jag vill och hålla sig till det;). Rena brottningsmatcherna ibland och det är så störande, att jag nu har uteslutit män från att närvara, då jag onanerar.

   Radera
 19. OJ, jag vet inte riktigt om jag blev hånad eller inte :)??? Vi är alla olika-jag kan inte lära någon något om sex, utan beskriver bara mina erfarenheter. Jag har alltid förknippat kärlek med sex, vilket naturligtvis ställt till det för mig ordentligt, då sex (mellan mig och en man) blir så uppförstorat. Jag har haft sex några få ggr utan att känna något för männen och då har det varit mycket sämre än när det varit kärlek inblandat. Sen kan man fråga sig om män verkligen känner kärlek, på samma sätt som kvinnor, jag skulle vilja säga nej, tyvärr. Det verkar som om jag måste säga att jag fejkat? Och tydligen måste jag säga att jag inte känner något av penetrationsex?Men jag tror att jag drar mig ur den här för har ingen lust att bli förlöjligad. Ville bara dela mig mig av mina upplevelser, inget annat, men jag lovar ska inte göra det mera :)!

  L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi vill ju att du skall berätta mer för oss, L!
   Du "måste" inte säga någonting, naturligtvis. Vi vill bara att du skall tala om var alla sköna punkter sitter, så att alla vi andra kan njuta av penetration på samma sätt som du gör;).

   Du kan ju faktiskt hjälpa alla oss här, som inte vet vad du pratar om.

   Det är lite trist när kvinnor gör som du gör nu, dvs först berättar om allt fantastiskt penetrationssex och sedan inte vill tala om var alla sköna punkter sitter. Jag känner mig alltid snuvad på konfekten då.

   Kan du inte berätta för oss, please?

   Radera
 20. Själv har jag aldrig haft sex med en man jag inte känt något för men det har självklart inte rört sig om kärlek varje gång. Kärlek är en stor känsla för mig så känslan jag kan ha för en sexpartner kan ju röra sig om någon annan positiv känsla.

  Tråkigt att du L känner dig hånad. Hos mig väcker du enbart häpnad och det vore mycket intressant att få ta del av mer av dina erfarenheter eftersom jag själv saknar dem helt.
  Jag tycker det är fantastiskt att det finns kvinnor som kan uppleva och få ut något av penetrationssex som du kan! Men om du säger att penetration stimulerar känsliga punkter så kan du väl berätta var de sitter? Jag har missat dem. Jag har en kompis som har hävdat samma sak som du men när vi pratat en stund till visar det sig att vi diskuterar olika saker. Hon diskuterar en helhetsupplevelse av sex med en person hon tycker mycket om, medan jag diskuterar penetrationen som är det som får vara själva definitionen av sex medan det som i allmänhet tillfredsställer kvinnor är något annat. Är det samma sak här?

  Hur kan du tolka det som skrivits som någon sorts krav på att du skulle skrivit att du fejkat? Ser du inte att det står tvärtom, att du är så lyckligt lottad att du inte behöver fejka? Hur kan du få ett intresse av dina erfarenheter att bli ett krav på dig att låtsas ha andra erfarenheter?

  Jag hade iaf önskat att du kunde berätta mer om de erfarenheter som du redan börjat berätta om. Om du inte skulle vidareutveckla så blir det ju bara platt fall och säger egentligen ingenting och är ju tråkigt. Jag behöver få veta att det existerar kvinnor som delar dina upplevelser.
  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där har jag också fått uppleva ett antal gånger, TS. Kvinnor som hävdar bestämt att de får alldeles underbara vaginala orgasmer. Jag har förstås blivit nyfiken i en strut och börjat ställa frågor och då har det alltid visat sig, i slutänden, att de inte ens har fattat vad vaginal orgasm är.

   En tjej fick klitorisorgasm när hon kom åt att stimulera klitoris i en viss ställning, under penetration, och det kallade hon "vaginal orgasm":). Ja, då har jag också fått "vaginala orgasmer", till och med utan att stoppa in någonting alls i slidan;).

   Jag är övertygad om att jag blev mer besviken än hon..

   Radera
 21. Ja det är märkligt att det är så svårt att få veta mer om de där vaginala orgasmerna som hör och läser så mycket om!

  Såg ett TV-program om G-punkten för en tid sedan. Där fanns de som hävdade att kvinnor har ett område som liknar prostatan vad gäller mottaglighet för stimulans och det skulle då vara G-punkten. Men efter programmet var jag lika okunnig som innan, vad skulle detta område fylla för funktion? Det nås ju inte genom vanlig penetration med en snopp och det finns ingen känd prostataliknande körtel där bakom.
  Och de allra flesta av oss har aldrig märkt den och aldrig hittat den.
  Kanske det är så att en del har den och andra inte?

  /Tittarstorm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan garantera till 100% att inga gynekologer eller barnmorskor har sett någon g-punkt, a-punkt, ö-punkt, ä-punkt;) och allt vad de kallas, med sina blotta ögon. Inte heller har de känt någon, med sina fingrar eller sett någon på några röntgenbilder. Nyligen publicerades dock en artikel om en obducerad äldre kvinna, där man påstod sig ha funnit några nervtrådar i en klump, eller vad det var..? Lika flummigt som allt annat.

   Män har en prostata i anus, som både syns och känns och som är stor som en valnöt. Stimuleras denna, så kan mannen få en synlig utlösning, utan att penis ens vidrörs. Där är det inget flum, minsann, men med kvinnors kroppar kan allting hända tydligen? Man påstår att det finns "punkter" som ingen ser och som ingen känner med fingrarna, förutom de cirka 20 av 100 kvinnor som säger sig kunna få orgasm av, att dessa punkter stimuleras vid frivilligt penetrationssex.

   När man ställer frågan till dessa kvinnor om de får orgasm av att tex bli våldtagna, föra upp en tampong eller föda barn, så svarar de nämligen att de självklart inte får det, utan att det krävs att de är på sexuellt humör för att den vaginala orgasmen skall kunna utlösas. Det spekuleras om att vissa kvinnor kan få orgasm när de föder barn, genom den vaginala orgasmen, men då undrar man ju liksom hur det sexuella humöret skulle infinna sig?

   Skulle det innebära att man kan stimulera denna punkt som en galning, men om kvinnan inte är "med i tanken" eller i känslan, så kan hon inte få den vaginala orgasmen, förutom möjligen vid barnafödande? De prostituerade kvinnor som kan få vaginala orgasmer måste få ohälsosamt många orgasmer varje dag, tänker jag? Men det får de nog inte, om det krävs att känslor och tankar och sånt måste blandas in?

   Som jag skrev tidigare så låter detta väldigt osannolikt i mina öron, i synnerhet som slidan är ett mycket okänsligt område, av naturliga skäl. Hade vi kvinnor nerver där, så skulle vi förmodligen dö av smärta, när vi föder barn.

   Inte för att på något sätt förringa dessa kvinnors upplevelser men jag vill gärna se riktiga bevis på detta. Visa mig en knopp eller en punkt som syns med blotta ögat, känns eller syns på röntgen. Ser också gärna helst en studie, utförd av kvinnliga forskare, med tanke på all rappakalja som män har "forskat" fram om kvinnlig sexualitet och som mest bygger på manliga önskningar.

   Just därför hade det varit kul om L kunde förklara mer ingående vad hon känner och framför allt VAR. Verkliga kvinnor är mer trovärdiga än manliga sex-forskare, anser jag. Tyvärr känner sig dessa kvinnor ofta attackerade, ifrågasatta och utpekade som fejkare, när man ställer frågor. Det är synd, eftersom jag verkligen är intresserad.

   För övrigt säger en mycket, mycket liten procent av alla kvinnor att de kan få anala orgasmer. Det är samma typ av flum kring dessa och nya "punkter" som sägs kunna framkalla orgasm. Det finns ingenting i kvinnors tarm som kan framkalla orgasm. Enda möjligheten är att det på utsidan skulle kunna finnas nervtrådar från klitoris som ger upphov till någon form av orgasm, men det låter väldigt långsökt. Man ställer sig också frågan varför det då skulle vara nödvändigt att föra in en hel penis i tarmen om det är stimulans på utsidan som ger njutning?

   Jag ställer mig också frågan varför de flesta män är väldigt lika varandra i sin sexualitet och anatomi, medan kvinnor tros vara helt olika? En del kvinnor skall kunna få orgasm av att bara tänka, andra i tarmen, andra i vaginan, andra i bröstvårtorna och en majoritet i klitoris? Kinesiskor i snörda fötter;)?

   Näe, du hör ju själv..?

   Radera
 22. Ville bara tacka för ett mycket intressant inlägg. Du har onekligen en poäng!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vassego och tack för att du läser!

   Radera
 23. Kvinnor kan få två typer av orgasm. Direkt och indirekt klitorisorgasm. Det är den indirekta klitorisorgasmen som påstås vara "vaginal" (eller "anal" för den delen). Enligt en väldigt ovetenskaplig undersökning (ca 40 st av mina väninnor på FB delade med sig av sina erfarenheter) hade ungefär 50% av de i undersökningen deltagande kvinnorna endast fått orgasm vid direktstimulering av klitoris. Den övriga halvan hade vid enstaka tillfällen fått orgasm vid indirekt klitorisstimulering såsom vid exempelvis penetration, men de ansåg att direktstimulering gav kraftfullare och skönare orgasmer. 2,5% (dvs en kvinna) beskrev att hon endast kunde få orgasm vid indirekt stimulering av klitoris. Hon beskrev att hon behövde hårt tryck mot vävnaderna runt klitoris, samtidigt med stimulering av det område inne i slidan som av förståsigpåare kallas "g-punkten" (dvs slidans framvägg ovanför blygdbenet, någon "punkt" existerar inte i egentlig mening.)

  Jag berättade inte på FB om mina egna erfarenheter men det kan jag göra här. Jag har lätt (men behöver lång tid) att få orgasm om jag själv stimulerar klitoris. Allra bästa orgasmerna får jag om jag samtidigt stimulerar det där inre området ovanför blygdbenet. Alltså lite liknande den där kvinnan fast skillnaden att hon behöver indirekt klitorisstimulering medan jag behöver direktstimulering. Omedelbart efter min orgasm är jag ganska förtjust i fortsatt stimulering av underlivet dock inte direkt på klitoris som kräver att få vara ifred en stund, och då njuter jag av penetrationssex. Det har aldrig hänt mig (tror jag) att en man har dragit ut på den stunden så länge att jag tröttnat på in-och-utet. Om jag däremot inte fått orgasm tycker jag att in-och-utandet är tråkigt, tjatigt, obehagligt, ibland till och med plågsamt. Inga porrfilmsfantasier om samtidig orgasm för mig alltså!!! Jag har ALDRIG fejkat orgasm (vilket jag är stolt över). De gånger (alltför många...) som jag av rädslor eller andra dumma anledningar gått med på penetration utan egen orgasm, har jag varit så sur och misslynt efteråt ibland i flera dagar, att mannen (FAKTISKT!!!) fattat att det var nåt som var fel. Med en man hade jag intimitet utan orgasm (han var stilla inuti mig) och det kändes okej.

  Slidan är VISST ett känsligt område. Känslig både i bemärkelsen "aj-för-fan-låt-BLI-det-där" och känslig i bemärkelsen "oh-va-underbart-mera-mera!!!" Blygdläpparna och insidan till en tredjedel av djupet har många nerver för att uppfatta beröring, men längre in är dam bara känslig för förnimmelser av tryck och töjning. Samt smärta. (Det är alltså inte storleken som spelar roll som alla män verkar tro, utan djupet - att dam är tillräckligt djup för att det inte ska göra ont om man ska röra sig därinne...) I den yttersta delen av slidan är varsamhet i beröringen ett måste, utom när jag är nyorgasmad och genomvåt, då fungerar ganska vilt dunkande och runkande, något som jag i den inre okänsligare delen uppskattar jämte tryck och töjning. Om jag själv fingrar på "g-punkten" brukar jag stöta rätt hårt på området. Även gnidande av livmodertappen med något lagom långt föremål tex en penis tycker jag kan vara skönt, när jag känner hur beröringen får "livmoderna att skvalpa" (uttryck från en kvinna på författarkurs, vilket utdömdes av den manliga kursledaren med motivationen att "så kan man ju inte känna sig" - ett skäl i sig att upphöja formuleringen till en totalt träffsäker och alldeles adekvat beskrivning av hur KVINNA kan känna sig...). Just nu har jag ett sexuellt förhållande med en man som inte "får upp den" och ibland saknar jag den där innersta beröringen - jag är djupare än mina egna fingrar räcker till, och jag vill ha den beröringen av något levande, fingrar eller penis, inte av en äcklig plastig sak. Allt detta som sagt dock inget som GER mig orgasmer, men som med största behållning kan avnjutas efter dylika.

  Forts...

  SvaraRadera
 24. ...forts

  Och jo, dam dör litegrann (en del, ganska mycket faktiskt) av smärta av att föda barn, i synnerhet om det görs utan bedövning. Efter födandet är hela underlivet lixom bedövat av smärta, och lite syende utan bedövning spelar ingen större roll. Högst mycket ondskefullare är då barnmorskor som uppmanar en att skada sig onödigt mycket genom hurtiga tillrop såsom "Ta i nu då! Krysta!" Som om inte kroppen skulle veta av sig själv vad den ska göra...

  För övrigt har jag fått orgasm utan att röra vid klitoris typ tre gånger i mitt liv. Tror ni nån penis varit inblandad? Hmmm, första och andra gången sov jag, drömde nåt trevligt (som förmodligen involverade en snopp men jag kan inte säga säkert) och kände just som jag vaknade att kroppen orgasmade, helt av sig själv. Den tredje gången var jag oerhört förälskad och tänkte på vederbörande (som i och för sig har snopp) utan att ta i mig för att jag ville dra ut på nöjet så länge som möjligt - och plötsligt orgasmade kroppen utan att jag gjort något alls.

  Så var det med dom vaginalorgasmerna..... ;)

  /Lo

  SvaraRadera