Bloggen är flyttad

BLOGGEN ÄR FLYTTAD HIT:
http://noboytoy.wordpress.com/

2011-11-04

Föräldrarna i Sandviken

Många människor och också media, verkar ha tagit parti för föräldrarna i Sandviken, där pappan misstänktes för sexövergrepp mot sina döttrar och där mamman misstänktes för barnporr-brott. Båda föräldrarna friades från misstankarna och har nu fått tillbaka sina båda döttrar.


Det finns alltid två versioner av en sådan här historia men bara den ena verkar ha fått framkomma i media.
Här beskrivs hur Uppdrag Granskning har "missat" att redovisa all information i fallet (se även föregående inlägg i bloggen):

Här berättar en av barnens mostrar om varför hon anmälde föräldrarna:
Barnens båda mostrar berättar om, i sin blogg, vad som föranledde deras anmälan mot syskonbarnens föräldrar:

"Minna (mamman Jennie/NBT) berättade mitt i vardagsrummet där vi satt att hennes äldsta dotter som vi kan kalla för Sara brukar leka med sin pappas morgonstånd, vi kan kalla pappan för Mats. Sara lekte att det var en växelspak. Och så gjorde Minna en gestikulering med handen som påvisade hur nu Sara brukade göra. I vardagsrummet satt jag med min syster Jessica o våra sambos. Samt 2 vänner till med sina respektive. Och så Minna då med sin sambo Mats.
Vi var flera som hörde det där på festen. Där i rummet.
Det var inte första gången jag hörde det, det vet jag."

"I somras så är vi flera stycken hemma hos Minna och Mats och fikar. Även min syster Jessica med sin familj. I köket så vill Minna visa mig något på kameran som hon filmat i smyg på sina döttrar, Sara och Fanny. Minna berättar att flickorna byggt en koja och att de var så mysiga där inne. På filmklippet som Minna visar så ser man mycket riktigt en koja och att det hänger ett skynke för så man inte ser in".... (läs vidare i bloggen/NBT)

Bitterfeminist skriver om hur barns rättssäkerhet har urholkats undan för undan och hur barn i Sverige tvingas leva med föräldrar, oftast pappor, som tillfredsställer sig själva sexuellt med hjälp av barnens kroppar:

"I vårdnadsfrågan gör socialtjänsten sedan inte någon riskbedömning, utan utgår från pappans rätt till barnen. Det finns heller inte någon entydig definition av vad våld är. Därmed kan gränsen bli flytande. Våldet kan ses som uppfostringsmetod.

– Det är värre nu. Ribban har liksom höjts för vad som är okej, sa Lena Hellstrand, socionom på familjerätten i Gävle"
Monica Antonsson skriver om ett absolut hårresande och i allra högsta grad, verkligt och aktuellt fall av vuxnas terror mot barn i Sverige idag:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar